انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:38am

پاسخ به موضوع  [ 112 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12  بعدی
 بهترین فلزیاب پالسی که تجربه کار با آن را دارید 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
سلام دوستان
من از نزدیک کارکرد لورنزx3رو دیدم ثباتش عالیه ولی چیز خاصی رو ندیدم باهاش در بیارن :-? همون منظقه رو من با gpx4500کاوش کردم..به نظر میرسه لورنزx3از فلز بدش میاد :))

سه شنبه 19 شهریور1392 - 3:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

sajjad نوشته است:
سلام عزیزان، یه راهنمایی میخواستم ازتون، من میخوام یه فلزیاب پالسی بخرم، تجربه اولمه، تقریبا ارزونترین تا گرونترین قیمتش چند در میاد؟

سلام سجاد جان.دوست من اگر فلزیاب پالسی میخای بخری و بار اولتونم هست.لطفا خیلی توجه کن که اولا وسیلتون اطلی باشه.درثانی دستگاهی بگیر متعارف با اون کاری که میخای انجام بدی.قیمت مهم نیست..من دوستی دارم که وسیله گرون خریده ولی بکارش نمیاد و تو ذوقش خورده.درضمن چون شما اولین بارتونه سعی کنید دسگاهی بخرید که تفکیک داشته باشه چون خیلیها از وقت گذاشتن و کارکردن برای فلزات پرت و اشغال و کندنهای بیمورد ازین داستان خسته میشن.ببخشید که زیاد حرف زدم چون دوست دارم شماهم طعم شیرین جنس دراوردن رو (حتی اگر کوچیک و کم ارزش باشه)رو بچشی و نتیجه از تلاشتون بگیری برادر من.موفق و پیروز.....

راه در جهان یکی است و آن راستی است

پنج شنبه 21 شهریور1392 - 1:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام و ادب خدمت سروران ارجمند
لطفا در مورد دستگاه فلزیاب زیمنس مدل تریژرایکس آر18000 (Siemens Treasure XR18000) نظر بدید. من رفتم تو سایت زیمنس، قبلا هم چند بار رفته بودم، اما چنین دستگاهی وجود نداره! تا جایی که من میدونم شرکتهای زیمنس وسونی،فلزیاب نمیزنن.فقط شیادان از شهرت اونا سوء استفاده و کلاهبرداری میکنن!!!
با تجدید احترامات.
یا الله مدد.

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

شنبه 23 شهریور1392 - 3:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز افشین جان همونجوری هم که خودنون میگید شرکت سونی و زیمنس اصلا چیزی به نام فلزیاب نه دارن و نه تولید میکنن
یه عده شیاد افتادن تو مملکت دارن مردمو بد جور میچاپن خیلی جالبه من با چند تا از اینا تلفنی صحبت کردم وقتی مشخصات پرسیدم میدونی چی گفتن
میگن که این دستگاه رو ما بصورت سفارشی و اختصاری از این شرکتا تهیه کردیم با قیمت بالا واسه همینه که هیچ اطلاعاتی تو هیچ سایتی ازشون نیست چون این دستگاه انحصاری برای ما ساخته شده 8-}
فقط من موندم از دست این مردم که چه فکری میکنن به اینا اعتماد میکنن
شاید باورتون نشه ولی یکی از همین دستگاه زیمنس دارا 25 ملیون میگره تا براتون دستگاه بزنه .درست شنیدید 25 ملیون به این بنده خدا هم که پول داده بود بهشون گفته بودن که تو 40 متری بله توی یه زمین کفی و تو 40 متری یک عدد شمشیر و 2تا مجسمه و یه خمره سکه هستش 8-}
یعنی خدایش حالا کاری ندارم این یارو که کلاه برداره بد جورم دنبالشن
ولی اینی که میره 25 ملیون بابت یه اسکن پول میده احمق نیست
یکی از این کسایی هم که همین دستگاهای زیمنسو مدعی هست که میفروش اقای احمد فلاح هستش
اسمش یادتون نره احمد فلاح تو ی اسلامشهرم هستش :-Q

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

شنبه 23 شهریور1392 - 11:41pm

سلام دوستان.من با فلزیاب پالسی کارکردم.به نظر من مهمترین نکته ای که باید به آن توجه کرد شارژ کامل باطری هست هرچه باطری پر باشه فلزیاب دقیقتر عمل میکنه.مثلا در 10دقیقه اول استفاده از فلزیاب خوب عمل میکنه

دوشنبه 25 شهریور1392 - 9:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام بر همه دوستان خوبم :-*
میخواستم بدونم دستگاه های m7fisher و xterra 705 دستگاههای خوبین یا نه؟ عمق کاوششون چه قده ؟

چهارشنبه 27 شهریور1392 - 8:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام و تشکر از همه دوستان که تجربیاتشونو در اختیار دیگران قرار میدن
به نظر من دستگاه های پالسی فقط واسه جلوگیری از رد شدن از کنار فلز حین حفاری خوبن، شایدم واسه قبرستانا بد نباشن، واسه همین به نظرم همین دو مورد ساده brn و دلتاپالس مناسب هستن. مخصوصا ارزونی تهیه اینا که نسبت به کارشون با خارجی های گرون قیمت رقابت قابل ملاحظه ای دارن

یکشنبه 31 شهریور1392 - 11:37pm

دوست عزیز آقای شایان در مورد شرکتهای زیمنس و سونی نظر دادید یک موضوع کشور ژاپن دستگاه معدنیابش انحصاری بوده و عمومی نیست وشرکت سونی دستگاه نمیزنه درسته وشرکت زمینس آلمان تجهیزات زمین شناسی ومعدنیاب هم تولید میکنه البته نه بصورت پورتابل وعمومی خیلی تخصصی و باید دارای دانش فنی و تخصصی در این زمینه را داشته باشی بتونی باهاش کار کنید ولی یک موضوع راجب آقای احمد فلاح ایشون تولید کننده است میتونه تکنولوژیشو خریده یا سفارش داده باشه .

سه شنبه 2 مهر1392 - 10:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
جناب قبادی شما یه جورایی جواب سوال خودتونو خودتون دارید میدید .ما کاری با دستگاهای زمین شناسی و معدنیابی نداریم
ما بحثمون سر دستگاهای فلزیاب هستش
این شرکتا به هیچ عنوان فلزیاب تولید نمیکنن
من خودم تو چند جای کشور با ادمایی صحبت کردم که مدعی بودن جاشون بار داره علتو که پرسیدم گفتن یه مهندسی اومد اینجا دستگاه زد و گفت .... بقیه ماجرا که همه میدونن
وقتی اسم دستگاه را پرسیدم چند تاشون گفتن زیمنس و چند تا شون سونی
دوست عزیز ما اینجا داریم تجربه های خودمونو میذاریم که اگه کسی در مورد کاری یا حرکتی خواست تصمیم بگیره رو حساب کتاب تصمیم بگیره نه با تبلیغات
هر کسی هم که دوست داشت میتونه اصلا از تجربه ها استفاده نکنه و کار خودشو انجام بده هیچ اجباری نیست
در مورد احمد فلاح هم خودتون مختارید بهترین راهش اینه که یه بار ازش خرید کنید بعد متوجه میشید کی راست میگه کی دروغ البته توصیه نمیکنم این کارو
طلا که پاکه چه منتش به خاکه
موفق باشید

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

سه شنبه 2 مهر1392 - 6:22pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

شایان نوشته است:
دوست عزیز افشین جان همونجوری هم که خودنون میگید شرکت سونی و زیمنس اصلا چیزی به نام فلزیاب نه دارن و نه تولید میکنن
یه عده شیاد افتادن تو مملکت دارن مردمو بد جور میچاپن خیلی جالبه من با چند تا از اینا تلفنی صحبت کردم وقتی مشخصات پرسیدم میدونی چی گفتن
میگن که این دستگاه رو ما بصورت سفارشی و اختصاری از این شرکتا تهیه کردیم با قیمت بالا واسه همینه که هیچ اطلاعاتی تو هیچ سایتی ازشون نیست چون این دستگاه انحصاری برای ما ساخته شده 8-}
فقط من موندم از دست این مردم که چه فکری میکنن به اینا اعتماد میکنن
شاید باورتون نشه ولی یکی از همین دستگاه زیمنس دارا 25 ملیون میگره تا براتون دستگاه بزنه .درست شنیدید 25 ملیون به این بنده خدا هم که پول داده بود بهشون گفته بودن که تو 40 متری بله توی یه زمین کفی و تو 40 متری یک عدد شمشیر و 2تا مجسمه و یه خمره سکه هستش 8-}
یعنی خدایش حالا کاری ندارم این یارو که کلاه برداره بد جورم دنبالشن
ولی اینی که میره 25 ملیون بابت یه اسکن پول میده احمق نیست
یکی از این کسایی هم که همین دستگاهای زیمنسو مدعی هست که میفروش اقای احمد فلاح هستش
اسمش یادتون نره احمد فلاح تو ی اسلامشهرم هستش :-Q

من با نظر شایان عزیز موافقم
نمونه ش خودم دستگاه Treasure xr 18000s رو خریدم که تو کاتالوگ که نمیشه گفت تو این سایت مشخصاتش هست نوشته ساخت شرکت زیمنس به سفارش شرکت.
http://jooyangar.org/fa/products/digita ... 8000-S.htm

مشخصاتش رو ببینید که چقد اغراق شده . من جاهای بسیار خوبی که با دستگاههای دیگه جواب داده بود بردم انگار نه انگار یه بوق بسیار ضعیف واسه دلخوش کنی نزد.
البته بگم که در هوا انگشتر طلا رو در 30 سانتی میزنه ولی بنده اصلا اعتقادی به کارکردش در زیر زمین ندارم و به نظرم داره از فرکانسهای بالا استفاده میکنه که تو هوا خوب میزنه ولی زیر زمین هیچ.
اگه بگم 1تن گنج تو عمق نیم متری باشه و این دستگاه نمیزنه اغراق نکرده ام.
چیزی که میخوام بگم شرکتی به اسم زیمنس که فلزیاب تولید کنه وجود نداره و همه دستگاههایی که به اینصورت تبلیغشو میکنند دست سازه داخله که اسباب بازی بیش نیست.
دوستان برام دعا کنید تمام سرمایه م رو بابت این آشغال هدر داده ام.

موفق باشید

:(

سه شنبه 2 مهر1392 - 7:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 112 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 298 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure