نویسنده |
پیغام |
dj_remix
استادیار
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:22pm پست: 248 محل اقامت: ایران
|
حمزه خان ضمن خسته نباشید خدمت شما و دوستان عزیزم
میخواستم ببینم به نظرتون ذرات با وزن زیاد در حجم کم بیشتر تاثیر میذاره روی ردیاب یا ذرات با وزن کم ولی با شعاع بیشتر و پخش شده در زیر خاک؟
من نزدیک 5 کیلو ذرات که تو خونه دارم ردیاب تحویل نمی گیره
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت
|
شنبه 23 شهریور1392 - 8:28pm |
|
|
Kani
استادیار
|
با سلام دوباره دوستان دیشب و پریشب که رفتم غار و نتایج تست رو گذاشتم ولی جز دو سه نفر کسی زیاد توجه نکرد
امشبم رفتم جایی که علایم داشت
فقط تونستم با گولد 1 و 2 تست کنم و اونجا شلوغ شد و سریع برگشتم
ردیاب از هر جهت و فقط آنتن مخالف دقیقا روی جوغن شکیل و زیبا تراش داده شده با قدرت و سرعت و کشش قابل قبول قیچی میشد. لازمه بگم که تفسیرش اطراف این جوغن رو مشخص کرده بود.اونجا یه قبری هم وجود داره طبق تفسیر همراه با یه جوغن دیگه که چندان شکیل نیست مثل اون یکی دیگه که نشونه قبره. یعنی اونجا دو تا جوغن وجود داره. دستامو با قدرت تکون میدادم طوری که آنتنها باز بشه ولی سریع دوباره قیچی میشد و پرقدرت. از روی جوغن شکیل رد شدم آنتنها به سمت شکمم میومدند و به شکمم برخورد کردند. به عقب برگشتم اومدم روی جوغن دوباره به حالت قیچی در اومد.
برگشتم عقب که در فاصله 2متری آنتها باز شدند و با این حساب 1متر و 20 سانت کم کنیم عمق میشه 80 سانت. از هر طرف اینطوری بود.
حجم زیادی بهم نداد شاید در حدود 10 سانت ولی زیاد دقت نکردم در حجم گیری.
سوالات: 1. آیا این تست راضی کننده ست و درصد خطا و بار چقدره؟
2. آیا این جوغن شکیل که عمقش حدود 30 سانتی میشد حکم حفره رو داره؟
3. آیا ممکنه ردیاب با گولد 1 یا 2 حفره رو بعنوان طلا بزنه که خطاست؟ منظورم اینه که ممکنه تشابه فرکانسی در این مورد اتفاق بیفته؟
|
یکشنبه 23 شهریور1392 - 12:18am |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
Kani نوشته است: با سلام دوباره دوستان دیشب و پریشب که رفتم غار و نتایج تست رو گذاشتم ولی جز دو سه نفر کسی زیاد توجه نکرد
امشبم رفتم جایی که علایم داشت
فقط تونستم با گولد 1 و 2 تست کنم و اونجا شلوغ شد و سریع برگشتم
ردیاب از هر جهت و فقط آنتن مخالف دقیقا روی جوغن شکیل و زیبا تراش داده شده با قدرت و سرعت و کشش قابل قبول قیچی میشد. لازمه بگم که تفسیرش اطراف این جوغن رو مشخص کرده بود.اونجا یه قبری هم وجود داره طبق تفسیر همراه با یه جوغن دیگه که چندان شکیل نیست مثل اون یکی دیگه که نشونه قبره. یعنی اونجا دو تا جوغن وجود داره. دستامو با قدرت تکون میدادم طوری که آنتنها باز بشه ولی سریع دوباره قیچی میشد و پرقدرت. از روی جوغن شکیل رد شدم آنتنها به سمت شکمم میومدند و به شکمم برخورد کردند. به عقب برگشتم اومدم روی جوغن دوباره به حالت قیچی در اومد.
برگشتم عقب که در فاصله 2متری آنتها باز شدند و با این حساب 1متر و 20 سانت کم کنیم عمق میشه 80 سانت. از هر طرف اینطوری بود.
حجم زیادی بهم نداد شاید در حدود 10 سانت ولی زیاد دقت نکردم در حجم گیری.
سوالات: 1. آیا این تست راضی کننده ست و درصد خطا و بار چقدره؟
2. آیا این جوغن شکیل که عمقش حدود 30 سانتی میشد حکم حفره رو داره؟
3. آیا ممکنه ردیاب با گولد 1 یا 2 حفره رو بعنوان طلا بزنه که خطاست؟ منظورم اینه که ممکنه تشابه فرکانسی در این مورد اتفاق بیفته؟ کانی جان خسته نباشید یه سوال آیا حجمی که بدست آوردید 10 در 10 سانت شد؟
|
یکشنبه 23 شهریور1392 - 12:24am |
|
|
dj_remix
استادیار
|
تست حفره چقدر بود کانی خان؟
|
یکشنبه 23 شهریور1392 - 12:45am |
|
|
Kani
استادیار
|
ممنون راستش گفتم که زیاد نتونستم حجمگیری دقیق انجام بدم ولی از جهات مختلف که میومدم روی جوغن یه محوطه 10 سانتی قیچی میشد و احتمال زیاد میدم که کمتر هم بود.
فقط با اطمینان میتون بگم که از هر طرف روی جوغن شکیل قیچی میشد. اون جوغن هم حدودا 10 سانت قطرشه.
اگر دقت کرده باشید به پیامم گفتم فقط تونستم گولد 1 و 2 رو تست کنم و سریع برگشتم. اونجا شلوغ شد و دیگه نشد تست حفره انجام بدم.
|
یکشنبه 23 شهریور1392 - 12:47am |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
Kani نوشته است: ممنون راستش گفتم که زیاد نتونستم حجمگیری دقیق انجام بدم ولی از جهات مختلف که میومدم روی جوغن یه محوطه 10 سانتی قیچی میشد و احتمال زیاد میدم که کمتر هم بود.
فقط با اطمینان میتون بگم که از هر طرف روی جوغن شکیل قیچی میشد. اون جوغن هم حدودا 10 سانت قطرشه.
اگر دقت کرده باشید به پیامم گفتم فقط تونستم گولد 1 و 2 رو تست کنم و سریع برگشتم. اونجا شلوغ شد و دیگه نشد تست حفره انجام بدم. کانی جان ای کاش چند ضربه به اون سنگی که جوغان خوشگل داشت میزدی تا مطمئن میشدی که حفره دربسته ی دیگه ای نیست.
|
یکشنبه 23 شهریور1392 - 12:54am |
|
|
Kani
استادیار
|
مهدی6 نوشته است: Kani نوشته است: ممنون راستش گفتم که زیاد نتونستم حجمگیری دقیق انجام بدم ولی از جهات مختلف که میومدم روی جوغن یه محوطه 10 سانتی قیچی میشد و احتمال زیاد میدم که کمتر هم بود.
اگر دقت کرده باشید به پیامم گفتم فقط تونستم گولد 1 و 2 رو تست کنم و سریع برگشتم. اونجا شلوغ شد و دیگه نشد تست حفره انجام بدم. کانی جان ای کاش چند ضربه به اون سنگی که جوغان خوشگل داشت میزدی تا مطمئن میشدی که حفره دربسته ی دیگه ای نیست. راستش قبلا دوستم با چکش امتحان کرده بود ولی زیاد وارد نبود که بهم بگه توخالی هست یا نه. اگه اینطور بود چی؟
آیا ممکنه باری زیر اون جوغن باشه؟ آیا جوغن حکم حفره رو داره؟ آیا ممکنه ردیاب با گولد 1 و 2 بره روی حفره؟ یعنی خطای تشابه فرکانسی طلا و حفره روی دهد؟
آیا ممکنه اون سنگ طوری باشه که موادی توش باشه که با طلا خطای تشابه فرکانسی بده؟ که البته بعیده چون روی جوغن قیچی میشد نه روی سنگ.
جواب این سوالات خیلی چیزارو مشخص میکنه.
|
یکشنبه 23 شهریور1392 - 1:13am |
|
|
dj_remix
استادیار
|
کانی خان عمق جوغن چقدر بود؟تونستی با چوبی چیزی اندازه بگیری؟توش خالی بود؟یا با خاک پر شده بود؟
|
یکشنبه 23 شهریور1392 - 1:22am |
|
|
Kani
استادیار
|
dj_remix نوشته است: کانی خان عمق جوغن چقدر بود؟تونستی با چوبی چیزی اندازه بگیری؟توش خالی بود؟یا با خاک پر شده بود؟ عمقش تقریبا 15 سانتی میشه تا جایی که تهش با خاک پرشده.
نمیدونم خاکیست که به مرور توش جمع شده یا توش خاک ریختند فقط اینو بگم که اون خاک تهش خیلی سفت و محکم بود و به راحتی نمیشه خاک رو برداشت.
|
یکشنبه 23 شهریور1392 - 1:27am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
Kani نوشته است: dj_remix نوشته است: کانی خان عمق جوغن چقدر بود؟تونستی با چوبی چیزی اندازه بگیری؟توش خالی بود؟یا با خاک پر شده بود؟ عمقش تقریبا 15 سانتی میشه تا جایی که تهش با خاک پرشده.
نمیدونم خاکیست که به مرور توش جمع شده یا توش خاک ریختند فقط اینو بگم که اون خاک تهش خیلی سفت و محکم بود و به راحتی نمیشه خاک رو برداشت.سلام حالا که ردیاب مکان رو مورد تائید قرارداده ، حالا باید با نقطه زن هم مورد تائید قرار بگیره ، پس یک نقطه زنی که تا 1/5 متر هم بزنه مکان رو سرچ کنید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 24 شهریور1392 - 10:02am |
|
|
|