نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
dj_remix نوشته است: حمزه خان ضمن خسته نباشید خدمت شما و دوستان عزیزم
میخواستم ببینم به نظرتون ذرات با وزن زیاد در حجم کم بیشتر تاثیر میذاره روی ردیاب یا ذرات با وزن کم ولی با شعاع بیشتر و پخش شده در زیر خاک؟
من نزدیک 5 کیلو ذرات که تو خونه دارم ردیاب تحویل نمی گیره dj_remixعزيز سلام و زنده باشي. كلا اين بحث ذرات بقدري گسترده و پيچيده هستش كه نميشه دقيق در موردش بحث كرد. تا جاي كه من خبر دارم ذرات وقتي قدرتمند هستن كه زير خاك باشن.اين ذرات بقدري قدمت باستاني دارن و تو اين مدت بقدري قدرتمند شده اند كه نميشه براحتي در موردشون حرف زد و وقتي اين ذرات هم ميان بيرون قدرتي ندارن! ذرات با وزن زياد در حجم كم تو قدرت حركت انتن ها اوپراتور رو دچار خطا مي كنه و ذرات با وزن كم و شعاع زياد تو حجم گيري ردياب رو دچار خطا مي كنه.در مورد اين ذرات تو خونه هم بايد بگم اين ذرات با اين وزن اگه زير خاك باشه هر ردياب و نقطه زني رو دچار خطا خواهد كرد
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
یکشنبه 24 شهریور1392 - 10:14am |
|
|
hamze2000
استاد
|
مهدی نوشته است: Kani نوشته است: dj_remix نوشته است: کانی خان عمق جوغن چقدر بود؟تونستی با چوبی چیزی اندازه بگیری؟توش خالی بود؟یا با خاک پر شده بود؟ عمقش تقریبا 15 سانتی میشه تا جایی که تهش با خاک پرشده.
نمیدونم خاکیست که به مرور توش جمع شده یا توش خاک ریختند فقط اینو بگم که اون خاک تهش خیلی سفت و محکم بود و به راحتی نمیشه خاک رو برداشت.سلام حالا که ردیاب مکان رو مورد تائید قرارداده ، حالا باید با نقطه زن هم مورد تائید قرار بگیره ، پس یک نقطه زنی که تا 1/5 متر هم بزنه مکان رو سرچ کنید كاني جان اين بيان مهدي عزيز بهترين كار بعد از يه رديابي هستش كه تمام حرف و حديث ها رو تموم مي كنه.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
یکشنبه 24 شهریور1392 - 10:16am |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
سلام من ديشب ازعمقه 2ونيم كه دستگاه گفته بودبه 1ونيم وهنوزتموم نشده چون 2نفري ميكنيم ودوستايي كه باهام بودن قبلاتوكارايه قبل مفرق واهن باوسيله دراومدديگه ياري م نميكنندوميگاسره كاريم مجبورم خودم ادامه بدم توعمقه 1ونيم ديشب خوردم به كوزه ويه سري سنگ كه ميدرخشيدوخاكم مثه خاكه قرمزشده كه لاش علفه .فك كنم كاگله قديمه .اميدوارم وسيله اينباراين كوزه هاوسنگ هارونگرفته باشه.چون ردياب عمق 2ونيم زده تااخرش كارميكنم ببينم چي ميشه.
|
یکشنبه 24 شهریور1392 - 10:40am |
|
|
Kani
استادیار
|
متاسفانه نقطه زن ندارم
|
یکشنبه 24 شهریور1392 - 10:42am |
|
|
hamze2000
استاد
|
سوالات: 1. آیا این تست راضی کننده ست و درصد خطا و بار چقدره؟
2. آیا این جوغن شکیل که عمقش حدود 30 سانتی میشد حکم حفره رو داره؟
3. آیا ممکنه ردیاب با گولد 1 یا 2 حفره رو بعنوان طلا بزنه که خطاست؟ منظورم اینه که ممکنه تشابه فرکانسی در این مورد اتفاق بیفته؟[/b][/quote]
كاني عزيز در مورد سوال اول اگه قرار باشه بهت نمره بدم نمره 6 رو از بيست بهت ميدم علتش هم اينكه اولا حين كار اصلا تمركز نداشتي و فكرت هي به اين سوراخ بوده.در مورد حركت آنتن ها با توجه به حركت تنها آنتن مخالف نشان از وجود ذرات هستش علت بعدي هم دقت كم به حجم گيري و عمق گيري هستش 2-بله براي اين ردياب حكم حفره رو داره 3در مورد اين مطلب هم مطمئن باش ردياب رو فركانس طلا به حفره واكنش نشون نداده بلكه به ذرات زيرش حساسيت نشون داده
آخرین بار توسط hamze2000 در یکشنبه 24 شهریور1392 - 10:51am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
یکشنبه 24 شهریور1392 - 10:45am |
|
|
Kani
استادیار
|
ali7777 نوشته است: سلام من ديشب ازعمقه 2ونيم كه دستگاه گفته بودبه 1ونيم وهنوزتموم نشده چون 2نفري ميكنيم ودوستايي كه باهام بودن قبلاتوكارايه قبل مفرق واهن باوسيله دراومدديگه ياري م نميكنندوميگاسره كاريم مجبورم خودم ادامه بدم توعمقه 1ونيم ديشب خوردم به كوزه ويه سري سنگ كه ميدرخشيدوخاكم مثه خاكه قرمزشده كه لاش علفه .فك كنم كاگله قديمه .اميدوارم وسيله اينباراين كوزه هاوسنگ هارونگرفته باشه.چون ردياب عمق 2ونيم زده تااخرش كارميكنم ببينم چي ميشه. علی جان خیلی متاسفم که دوستانت اینطور رفتار میکنند.
ولی نا امید نشو و ادامه بده. انشالله همونیه که خودت گفتی و موفق خواهی شد.
اگرم کوزه سر به پایین بوده مطمئن باش بازم باید بری اینو از استادان تفسیر هم بپرس.
آخرین بار توسط Kani در یکشنبه 24 شهریور1392 - 10:52am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
یکشنبه 24 شهریور1392 - 10:46am |
|
|
hamze2000
استاد
|
ali7777 نوشته است: سلام من ديشب ازعمقه 2ونيم كه دستگاه گفته بودبه 1ونيم وهنوزتموم نشده چون 2نفري ميكنيم ودوستايي كه باهام بودن قبلاتوكارايه قبل مفرق واهن باوسيله دراومدديگه ياري م نميكنندوميگاسره كاريم مجبورم خودم ادامه بدم توعمقه 1ونيم ديشب خوردم به كوزه ويه سري سنگ كه ميدرخشيدوخاكم مثه خاكه قرمزشده كه لاش علفه .فك كنم كاگله قديمه .اميدوارم وسيله اينباراين كوزه هاوسنگ هارونگرفته باشه.چون ردياب عمق 2ونيم زده تااخرش كارميكنم ببينم چي ميشه. علي جان خسته نباشي علي جان بنظر من اين كوزه و اين سنگ تاثير گذار بوده ولي هدف نهايي شما نيست.بهتره اين سنگ و كوزه رو دربياريد و زمين رو خوب از اينا خالي كنيد و دوباره ردياب بزنيد و به قدرت و حركت انتن ها دقت كنيد.اگه به استخوان رسيدي هدف خطا بوده و در غير اين صورت ادامه بايد بديد
آخرین بار توسط hamze2000 در یکشنبه 24 شهریور1392 - 10:55am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
یکشنبه 24 شهریور1392 - 10:49am |
|
|
Kani
استادیار
|
hamze2000 نوشته است: سوالات: 1. آیا این تست راضی کننده ست و درصد خطا و بار چقدره؟
2. آیا این جوغن شکیل که عمقش حدود 30 سانتی میشد حکم حفره رو داره؟
3. آیا ممکنه ردیاب با گولد 1 یا 2 حفره رو بعنوان طلا بزنه که خطاست؟ منظورم اینه که ممکنه تشابه فرکانسی در این مورد اتفاق بیفته؟[/b] كاني عزيز در مورد سوال اول اگه قرار باشه بهت نمره بدم نمره [color=#FF0000]6 رو از بيست بهت ميدم علتش هم اينكه اولا حين كار اصلا تمركز نداشتي و فكرت هي به اين سوراخ بوده.در مورد حركت آنتن ها با توجه به حركت تنها آنتن مخالف نشان از وجود ذرات هستش علت بعدي هم دقت كم به حجم گيري و عمق گيري هستش 2-بله براي اين ردياب حكم حفره رو داره 3در مورد اين مطلب هم مطمئن باش ردياب رو فركانس طلا به حفره واكنش نشون نداده بلكه به ذرات زيرش حساسيت نشون داده[/color][/quote] ممنون حمزه جان خوشحالم که طلا رو با حفره اشتباه نمیگیره. میمونه ذرات یا بار که باید بررسی بشه.
ولی خداییش هواسم به جای دیگه بود که تو تفسیر گفته بودند و اصلا فکر نمیکردم بره روی جوغن. حتی عصبی هم شدم که چرا رفته روی اون.
در مورد آنتن بگم خیلی پرقدرت میرفت و آنتن موافق هم یه 10 درجه ای واکنش نشان مبداد به اون سمت ولی دیگه نمیومد.
|
یکشنبه 24 شهریور1392 - 10:50am |
|
|
hamze2000
استاد
|
كاني عزيز هنگام رديابي به هيچي فكر نكن و سعي كن چيزي رو به خودت ديكته نكني اينا تجربه هاي با ارزشي هستن كه شما داريد بدست مياريد.ايشاالله موفق هم باشي
|
یکشنبه 24 شهریور1392 - 10:53am |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
ممنونم دوستانم حمزه وكاني.اره امشب دوباره ردياب ميزنم ازپايين ببينم چي ميشه .استخون اصلانيس اونجا.
|
یکشنبه 24 شهریور1392 - 11:01am |
|
|
|