نویسنده |
پیغام |
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام من دیروز رفتم تهران وتمامی قطعات لازم را طبق لیست جناب آیگون خریدم،فقط مقاومت 17 کیلو نتونستم پیداکنم وبه جاش 16.9 کیلوگرفتم.خازن 3.3 پیکو هم فقط از نوع عدسی تونستم پیداکنم.ولی بقیه خازنها را از نوع ام کاتی و تانتالیوم ویکیشو هم مولتی لایر گرفتم.تمام مقاومتهارا هم یک درصد گرفتم.ترانزیستورهای سری. E نتونستم پیداکنم چون قدیمی بودند بنابراین طبق فرمایش جناب آیگون مشابهشونو تهیه کردم.ولی بقیه قطعات عینا طبق لیست جنای آیگون تهیه کردم.سلف 8 میکرو هانری بشکه ای هم برای ساخت توکو پیداکردم. تمامی این قطعات در خیابان جمهوری،پاساژ امجد وعباسیان موجوده. از بین قطعات فقط آی سی 709 قیمتش تقریبا نسبت به بقیه خیلی گرون بود(ده هزارتومان). اگه خدا بخواد امروز اول وقت میرم تا پی سی بی را روی فیبر چاپ کنم.
یاحق
|
دوشنبه 24 شهریور1392 - 1:30am |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
پس ميشه گفت مدار سندبانك با اين پنجاه صفحه به اتمام ميرسه همه توضيحات داده شده پس فقط مونده مرحله قويتر كردن مدار كه اونم بايد اساتيد به نامي چون آقا حميد و كرمي جان و علي 222ومحمدجان كمك كنن
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
دوشنبه 24 شهریور1392 - 1:37am |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
|
پويا جان انشاالله تا پيروزي راهي نيست ولي يه سوال قيمت كل قطعاتت چقدرشد بگو كار دارم
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
دوشنبه 24 شهریور1392 - 1:39am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
ARASH05550 نوشته است: پس ميشه گفت مدار سندبانك با اين پنجاه صفحه به اتمام ميرسه همه توضيحات داده شده پس فقط مونده مرحله قويتر كردن مدار كه اونم بايد اساتيد به نامي چون آقا حميد و كرمي جان و علي 222ومحمدجان كمك كنن نه آرش جان تمام نشده ! درآخر تنظیمات و کار با دستگاه میمونه که باید همه مدار رو بسازن بعد مهندس آیگون بره سر آموزش اپراتوری
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 25 شهریور1392 - 8:39am |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
ARASH05550 نوشته است: پويا جان انشاالله تا پيروزي راهي نيست ولي يه سوال قيمت كل قطعاتت چقدرشد بگو كار دارم سلام آرش جان اگر برات امكان داره فايل هاي نهايي با پي سي بي و تغييرات و ساخت تو كو رو در يك فايل جدا بزار و آپشون كني ممنون ميشم. بالا خره بعد از ساخت Earth Resistivity Logger موندم روبي رو بسازم يا اين sand banks 150 metal detecto بعد از كلي جمع بندي به اين نتيجه رسيدم با ساخت اين ادامه بدم.
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
دوشنبه 25 شهریور1392 - 9:24am |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام خدمت جناب آیگون امروز که میخواستم توکو را باسلف هشت میکروهانری بسازم به یه مشکلی برخوردم ،اونم اینکه درساخت سیم پیچ سلف چون از سیم سایز تقریبا 0.40 استفاده شده،عملا هیچ مقاومت اهمی نداره که بخوام با کم کردن تعداد دور مقاومت اونو به 11 یا12 اهم برسونم.فکر میکنم باید از سیم خیلی نازکتری استفاده بشه،درسته؟اگه ممکنه لطف کنید بگید از چه سایز سیم وچند دور استفاده کنم. حتی سلف 100 میکرو هم خریدم ولی سایز سیم اون هم با 8 میکرو برابره و اون هم هیچ مقاومت الکتریکی نداره فقط اندازه فریت کمی بزرگتره. منتظر راهنمایی تون هستم ممنون
|
دوشنبه 25 شهریور1392 - 9:57am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
aygon84 نوشته است: سلام دوستان قبلا عرض کردم توکو رااگه از روی شکلی که گفتم بسازید حتما جواب میده چون توکو مدار دشواری نداره (یه خازن و یه دیود ویهسلف) برای ساختن توکو (دیشب من به این روش ساختم)میتونید یک رله شش ولتی را باز کرده ودور سیمپیچش را تا انجا باز کنید که مقاومتش 11 اهم شود (البته فقط قسمت استوانه ای را بردارید ) یه سر سیم که قبلا توسط کارخانه به پایه وصله سر دیگر سیم را به ان یکی پایه وصل کنید این میشه سلف شما که منظمه بقیه را طبق شکلی که فرستادم انجام بدید دوستانی که بدون توکو با 12 ولت تست کرده اند ایسی 555 و4011 رااز دست داده اند دوستان طبق فرمایش مهندس آیگون میتونید از یک رله شش ولتی هم استفاده کنید که کارتون رو خیلی راحت میکنه و این رله رو در لوازم فروشیهای موتور و پراید برای تقویت ولتاژ باطری موجوده ، از باکس درش بیارید و سلف رو جدا کنید و استفاده کنید و مقاومت لازم رو بدست بیارید ..موفق باشید برادرا
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 25 شهریور1392 - 11:03am |
|
|
aygon84
کاربر فعال
|
pouya83 نوشته است: باسلام خدمت جناب آیگون امروز که میخواستم توکو را باسلف هشت میکروهانری بسازم به یه مشکلی برخوردم ،اونم اینکه درساخت سیم پیچ سلف چون از سیم سایز تقریبا 0.40 استفاده شده،عملا هیچ مقاومت اهمی نداره که بخوام با کم کردن تعداد دور مقاومت اونو به 11 یا12 اهم برسونم.فکر میکنم باید از سیم خیلی نازکتری استفاده بشه،درسته؟اگه ممکنه لطف کنید بگید از چه سایز سیم وچند دور استفاده کنم. حتی سلف 100 میکرو هم خریدم ولی سایز سیم اون هم با 8 میکرو برابره و اون هم هیچ مقاومت الکتریکی نداره فقط اندازه فریت کمی بزرگتره. منتظر راهنمایی تون هستم ممنون سلام دوست عزیز من سلف 8 میکرو را امتحان نکردم تو توضیحات توکو اصلی نوشته بود در مورد سلف هیچ سلفی بدون مقاومت الکتریکی وجود نداره اگه تعداد دورش خیلی کم هم باشه باز مقاومت خواهد داشت(شاید سلف شما خراب بوده یا تو رنج بالا اندازه گرفتید) نمره سیم هم که داخل رله 6 ولتیست کمتر از 0.15 میباشه بهترین روش استفاده از رله 6 ولتیس بازش کنید یه سرش را به پایه سلف وصل کنید بعد منظم و با احتیاط بپیچیدش تا مقاومت خالص 11 اهم شود حالا این سر سیم را به پایه دیگه سلف لحیم کنید این میشه سلف شما بقیه را طبق توضیحات قبلی انجام بدید
|
دوشنبه 25 شهریور1392 - 3:16pm |
|
|
aygon84
کاربر فعال
|
pouya83 نوشته است: باسلام من دیروز رفتم تهران وتمامی قطعات لازم را طبق لیست جناب آیگون خریدم،فقط مقاومت 17 کیلو نتونستم پیداکنم وبه جاش 16.9 کیلوگرفتم.خازن 3.3 پیکو هم فقط از نوع عدسی تونستم پیداکنم.ولی بقیه خازنها را از نوع ام کاتی و تانتالیوم ویکیشو هم مولتی لایر گرفتم.تمام مقاومتهارا هم یک درصد گرفتم.ترانزیستورهای سری. E نتونستم پیداکنم چون قدیمی بودند بنابراین طبق فرمایش جناب آیگون مشابهشونو تهیه کردم.ولی بقیه قطعات عینا طبق لیست جنای آیگون تهیه کردم.سلف 8 میکرو هانری بشکه ای هم برای ساخت توکو پیداکردم. تمامی این قطعات در خیابان جمهوری،پاساژ امجد وعباسیان موجوده. از بین قطعات فقط آی سی 709 قیمتش تقریبا نسبت به بقیه خیلی گرون بود(ده هزارتومان). اگه خدا بخواد امروز اول وقت میرم تا پی سی بی را روی فیبر چاپ کنم.
یاحق سلام مقامت 16.9 یا هر مقامت بین 12 تا 18 کیلو میتونید استفاده کنید در ضمن 709 را خیلی گرون حساب کرده قیمتش 5000 هزاره
|
دوشنبه 25 شهریور1392 - 3:22pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
|
پويا جان بعداز منتاژ و گرفتن جواب نتايج رو اعم از هوا و خاك ابلاغ كن
|
دوشنبه 25 شهریور1392 - 3:46pm |
|
|
|