انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 9:03pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 225 , 226 , 227 , 228 , 229 , 230 , 231 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
hamze2000 نوشته است:
dj_remix نوشته است:
حمزه خان ضمن خسته نباشید خدمت شما و دوستان عزیزم

میخواستم ببینم به نظرتون ذرات با وزن زیاد در حجم کم بیشتر تاثیر میذاره روی ردیاب
یا
ذرات با وزن کم ولی با شعاع بیشتر و پخش شده در زیر خاک؟

من نزدیک 5 کیلو ذرات که تو خونه دارم ردیاب تحویل نمی گیره

dj_remixعزيز سلام و زنده باشي.
كلا اين بحث ذرات بقدري گسترده و پيچيده هستش كه نميشه دقيق در موردش بحث كرد.
تا جاي كه من خبر دارم ذرات وقتي قدرتمند هستن كه زير خاك باشن.اين ذرات بقدري قدمت باستاني دارن و تو اين مدت بقدري قدرتمند شده اند كه نميشه براحتي در موردشون حرف زد و وقتي اين ذرات هم ميان بيرون قدرتي ندارن!
ذرات با وزن زياد در حجم كم تو قدرت حركت انتن ها اوپراتور رو دچار خطا مي كنه و
ذرات با وزن كم و شعاع زياد تو حجم گيري ردياب رو دچار خطا مي كنه.در مورد اين ذرات تو خونه هم بايد بگم اين ذرات با اين وزن اگه زير خاك باشه هر ردياب و نقطه زني رو دچار خطا خواهد كرد

ممنون حمزه خان

واقعا هم همینطور که می فرمایید
ما چند سال پیش یک جای بود هر ردیابی میزدیم یه اتاق بزرگ پر بار نشون میداد بعد از کندن 6 متر عمودی و 7متر افقی ردیاب کمتر زد و حجم هی کوچیکتر شد تا اینکه آخر اصلا نزد
سنگها هم که عامل خطا بود بعد از بیرون اومدن دیگه نمیزد

خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت

یکشنبه 24 شهریور1392 - 11:01am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
كاني عزيز هنگام رديابي به هيچي فكر نكن و سعي كن چيزي رو به خودت ديكته نكني
اينا تجربه هاي با ارزشي هستن كه شما داريد بدست مياريد.ايشاالله موفق هم باشي

ممنون از همراهی و راهنمایی شما حمزه جان
میدیدم شما خیلی زحمت میکشید خجالت میکشیدم بشینم و فقط نظاره گر باشم دست بکار شدم انشالله همه موفق بشند. :x :) @};-

یکشنبه 24 شهریور1392 - 11:07am
استاد
استاد
آواتار کاربر

ايشاالله : :YMPRAY:
:YMPRAY:
:YMPRAY:

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 24 شهریور1392 - 6:38pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به همه دوستان @};-
دوستان راهنمایی بفرمایید
روی یه جای دیگه داریم کار میکنیم که زمین کشاورزیه و شخم زده شده و نا هموار. اما با اینکه شخم خورده یه بر آمدگی یا تپه مانند در یک محدوده ای از زمین کاملا واضحه و صاحبش هم میگه تپه بوده. دو تا مشکلی که من دارم اینه که زمین به خاطر اینکه شخم زده شده بسیار نا همواره و من به سختی حجم و عمق رو گرفتم و دوم اینکه در 400 500 متری این زمین یه جای خیلی مشکوکه که در داخل یه قلعه مخروبست که صاحب همین زمین میگه که اونجا هم خبراییه که وقتی ردیاب میزنم ردیاب بین این دوتا خیلی گیج میزنه.با ردیاب و در حالت بی سیم و گلد2 و وولوم 3 عمق شد 3 متر و شاید به خاطر ناهمواری زمین خطا زده باشم.حجم هم در اوومد تقریبا 2*2 و حفره رو هم زیاد نتونستم خوب بزنم و خیلی سخت شد برام .روی گلد خوب و نقره نسبتا خوب و مس رو امتحان نکردم به خاطر شلوغ شدن اونجا.دو تا نکته که لازمه بگم اینه که باد خیلی شدید در کارکرد دستگاه مشکلی به وجود نمیاره؟ و دوم اینکه در همون محدوده هیچ چیزی رشد نمیکنه
اگه وقت کردین ممنونم میشم راهنمایی بفرمایید :x

دوشنبه 25 شهریور1392 - 11:11am
استاد
استاد
آواتار کاربر

sodoko نوشته است:
سلام به همه دوستان @};-
دوستان راهنمایی بفرمایید
روی یه جای دیگه داریم کار میکنیم که زمین کشاورزیه و شخم زده شده و نا هموار. اما با اینکه شخم خورده یه بر آمدگی یا تپه مانند در یک محدوده ای از زمین کاملا واضحه و صاحبش هم میگه تپه بوده. دو تا مشکلی که من دارم اینه که زمین به خاطر اینکه شخم زده شده بسیار نا همواره و من به سختی حجم و عمق رو گرفتم و دوم اینکه در 400 500 متری این زمین یه جای خیلی مشکوکه که در داخل یه قلعه مخروبست که صاحب همین زمین میگه که اونجا هم خبراییه که وقتی ردیاب میزنم ردیاب بین این دوتا خیلی گیج میزنه.با ردیاب و در حالت بی سیم و گلد2 و وولوم 3 عمق شد 3 متر و شاید به خاطر ناهمواری زمین خطا زده باشم.حجم هم در اوومد تقریبا 2*2 و حفره رو هم زیاد نتونستم خوب بزنم و خیلی سخت شد برام .روی گلد خوب و نقره نسبتا خوب و مس رو امتحان نکردم به خاطر شلوغ شدن اونجا.دو تا نکته که لازمه بگم اینه که باد خیلی شدید در کارکرد دستگاه مشکلی به وجود نمیاره؟ و دوم اینکه در همون محدوده هیچ چیزی رشد نمیکنه
اگه وقت کردین ممنونم میشم راهنمایی بفرمایید :x

sodokoعزيز خسته نباشي
بله كار كردن در زمين هاي كشاورزي كار سختي هستش.اول اينكه شما بايد عمق رو با ولوم10و حالت بيسيم ميزدي البته گلد2.در مورد حجم هم بنظر من شما اشتباه كرديد.من اگه جاي شما بودم وسط اين دوجاي مشكوك به فاصله 20متري قرار مي گرفتم و با ولوم 5گلد1 و باسيم ردياب رو بالا مياوردم و بعد از 5ثانيه حركت انتن ها رو نگاه مي كردم تا ببينم بيشتر به كدوم طرف گرايش داره.با يكم دقت و بخاطر زراعي بودن جا حجم رو يكم دقيق البته كمتر از 2در2درمياوردم.عمق گيري هم از 4جهت انجام بديد.بنظر من بخاطر گيج زدن آنتن ها و مقدار عمق شما و سخت بودن عمق گيري جاي شما ارزش كار كردن رو داره

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 25 شهریور1392 - 11:24am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام داش حمزه گل و گلاب @};-
خیلی ممنون که جوابمو به طور کامل دادی و نمیدونم چه جوری ازت تشکر کنم :ymhug:
حتما مواردی رو که گفتی انجامش میدم به امید خدا ببینم چی میشه
از زحمات بی منتت هم خیلی ممنونم :-*
شرمنده یه سوال :یه نقطه زن پیدا کنم ببرم خوبه؟ شما چی توصیه میکنین؟

دوشنبه 25 شهریور1392 - 11:41am
استاد
استاد
آواتار کاربر

sodoko نوشته است:
سلام داش حمزه گل و گلاب @};-
خیلی ممنون که جوابمو به طور کامل دادی و نمیدونم چه جوری ازت تشکر کنم :ymhug:
حتما مواردی رو که گفتی انجامش میدم به امید خدا ببینم چی میشه
از زحمات بی منتت هم خیلی ممنونم :-*
شرمنده یه سوال :یه نقطه زن پیدا کنم ببرم خوبه؟ شما چی توصیه میکنین؟

قربانت :|
اگه نقطه زن كه ببريد كار حله و نيازي به كارهاي اضافي نيستش.اگه تونستيد حتما ببريد و نكاتي كه گفتم رو حتما انجام بديد.
ايشالله خوش خبر برمي گردي

دوشنبه 25 شهریور1392 - 12:06pm
کاربر فعال
کاربر فعال

:x :x :x خیلی ممنون
حاجی دعاکن
انشاءالله همه موفق بشیم :YMPRAY:

دوشنبه 25 شهریور1392 - 12:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
سلام ‏sodocoجان جایی ردیاب گرفت هم خاکش قرمز وچیزی هم در نیامده بود کندیم لانه موریانه بود

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

دوشنبه 25 شهریور1392 - 2:09pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

jafar نوشته است:
سلام ‏sodocoجان جایی ردیاب گرفت هم خاکش قرمز وچیزی هم در نیامده بود کندیم لانه موریانه بود

جعفر عزيز شما قبلا از رفتن براي حفاري بهتره تمرين كنيد تا يكم با ردياب هماهنگ بشيد.اونم كه گرفتيد لانه نبوده ذرات بوده.

دوشنبه 25 شهریور1392 - 2:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 225 , 226 , 227 , 228 , 229 , 230 , 231 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 135 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure