سلام
آقا حمید ، زیکسل ، مهدی ، پوریا ، کاوشگر و سایر دوستان گرامی
فایل ویدئویی از مشکل دستگاه تهیه کردم شاید توی حل مشکل کمک کنه . البته دوربین گوشیم بی کیفیته و درنتیجه فیلم کیفبت خوبی نداره ببخشید .
همان گونه که در فیلم می بینید زمانی که دستگاه روشن میشه کلید در حالت تنظیم کویل (نال کردن) هستش . از بلندگو صدای خرخر میاد . و قتی که ولوم p3 رو زیاد می کنم صدا کم میشه و از بین میره .
ولوم p3 رو مطابق شماتیک نصب کردم . در حالت بیشتر ولوم به طرف (راست) پایه 6 U6 و در حالت کم کردن ولوم به طرف (چپ) پایه 4 U6 می چرخونم
نکته : لوپ ها به راحتی نال میشن و عقربه میتر روی صفر قرار می گیره .
وقتی کلید در حالت سرچ قرار می گیره صدا اصلا فرقی نمیکنه و همون صدا وجود داره . و دوباره وقتی ولوم p3 رو زیاد می کنم صدا کم و قطع میشه و وقتی کم می کنم صدا زیاد میشه . فقط فرقی که با حالت تنظیم کویل داره اینکه در این حالت با چرخوندن ولوم عقربه میتر هم حرکت می کنه وقتی به چپ می چرخونم عقربه به سمت چپ و وقتی زیاد به راست می چرخونم عقربه به طرف راست حرکت می کنه .
زمانی که ولوم به چپ بوده و عقربه هم در چپ هست صدا زیاد و حساسیت دستگاه کم میشه و وباید یک فلز رو نزدیک ببری تا سنس کنه . و وقتی ولوم به طرف راست چرخونده بشه عقربه هم به طرف راست رفته و حساسیت دشتگاه بالا می ره .
سنس یا عم سنس دستگاه رو از روی میتر می فهم . صدایی از دستگاه بابت سنس ایجاد نمیشه .
فقط اینکه در زمانی که سنس انجام میشه اگه توی فیلم هم دقت کنید یه لحظه صدای خرخر کم میشه .
دستگاه من از هر دو طرف سنس می کنه منظورم بالا و پایین دستگاه
فقط اگه این مشکل صدا حل بشه سایر تنظیمات رو هم انجام میدم
لازمه بگم این صدا در زمانی که هر دو لوپ هم وصل نباشن وجود داره .
فایل ویدئوhttp://s2.picofile.com/file/7936672682/My_tow_box.mp4.html