انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 3:54pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 228 , 229 , 230 , 231 , 232 , 233 , 234 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

در مورد قفل انتن ها هم بازم ميگم كه در حجم گيري هر جا آنتن ها قفل بشن حجم گيري شروع و تا زماني كه آنتن ها در حالت قفل هستن حجم گيري رو ادامه ميديم و اگه آنتن ها از حالت قفل خارج شدن اونجا ميشه آخر حجممون.حالا اين حجم نزديك به واقعيت هستش و اگه مقدارش از 2در 2كمتر اومد يعني مواد معدني و ذرات

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

سه شنبه 26 شهریور1392 - 12:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام خدمت همه دوستان
به نظر من اگه جايي بار باشه جفت انتن ها حركت ميكنن به سمتش و با يه استاد كه 27-28 سال كارش ردياب زني بود صحبت ميكردم ميگفت آنتن هارو حتما بايد تراز بگيري دستت راستم ميگفت بنده خدا به من ثابت شده زماني كه سر آنتن ها رو به پايينه آنتنها قدرت حركت به سمت بارو ندارن من تجربه كردم اينو و زماني كه قدرت حركت نداشته باشه ممكنه ذراتي نزديك بار باشه و اونا رو بگيره ولي زماني كه تراز تو دست ميگيرين از حركت آنتنها دقيقا مشخص ميشه جايي كه بار واقعي يا حفره و... باشه اينو من تجربه كردم.

سه شنبه 26 شهریور1392 - 1:17pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

saeed630 نوشته است:
با سلام خدمت همه دوستان
به نظر من اگه جايي بار باشه جفت انتن ها حركت ميكنن به سمتش و با يه استاد كه 27-28 سال كارش ردياب زني بود صحبت ميكردم ميگفت آنتن هارو حتما بايد تراز بگيري دستت راستم ميگفت بنده خدا به من ثابت شده زماني كه سر آنتن ها رو به پايينه آنتنها قدرت حركت به سمت بارو ندارن من تجربه كردم اينو و زماني كه قدرت حركت نداشته باشه ممكنه ذراتي نزديك بار باشه و اونا رو بگيره ولي زماني كه تراز تو دست ميگيرين از حركت آنتنها دقيقا مشخص ميشه جايي كه بار واقعي يا حفره و... باشه اينو من تجربه كردم.

نکته خوبی بود ولی بنظرم این مال ردیاب های خوراکیه که به نظر من هم باید تراز باشند
ولی در این ردیاب چون از بلبرینگ استفاده میشه اگه نوک آنتن به سمت پایین باشه بهتره و دیگه حرکات اضافی نداره که اپراتور تازه وارد رو به خطا بندازه.
حالا امیدوارم اساتید هم نظر خودشونو بگند

سه شنبه 26 شهریور1392 - 1:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال

درسته بلبرينگ داره ولي فقط بلبرينگ نقشش در روان چرخيدن آنتن هاس زماني كه انتن رو به پايين باشه وزن سر آنتن زياد ميشه و سرعتش و قدرتش مياد پايين و كشش بار كم احساس ميشه در ضمن اگر جايي بار باشه در حالت تراز گرفتن شك نكنيد آنتن ها حالت كشش به سمت بارو حفظ ميكنن و هيچگونه حركت اضافي نميكنن اين تست شده

سه شنبه 26 شهریور1392 - 1:40pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوستان من خودم موقع رديابي تا حدي از حالت تراز استفاده مي كنم ولي وقتي محل رو مشخص مي كنم آنتن ها رو بطرف پايين مي گيرم.در كل بعد از پيدا كردن محل و نقطه مي تونيد از دو حالت هم استفاده كنيد ولي من خودم معتقدم در محل بار بهتره انتن ها يكم سنگين باشن

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

سه شنبه 26 شهریور1392 - 2:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمزه جان اتفاقاعمقم در4جهت يكي بودش.خب قفل مگه بايداندازه يه حجم باشه ؟؟؟؟؟

سه شنبه 26 شهریور1392 - 2:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

توعمق گيري وحجم انتن بايدصاف و90درجه باشه .

سه شنبه 26 شهریور1392 - 2:18pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
حمزه جان اتفاقاعمقم در4جهت يكي بودش.خب قفل مگه بايداندازه يه حجم باشه ؟؟؟؟؟

علي جان شما يه جا رو مطمئن باش اشتباه كردي.در مورد حجم هم قبلا گفتم در حالت قفل حجم باز هم حجم واقعي نيستش.بنده واقعا به اين نتيجه رسيدم كه حالت بودن بار و ذرات خيلي به هم شبيه هستش و فرق چنداني باهم نداره.بنده دقيقا 3 بار در 3 جاي مختلف با نكاتي كه عرض كردم اشيايي رو سنس كردم و دقيقا چند شب پيش هم با همين قدرت ردياب رو جاي گرفت كه بسيار زياد مطمئن بودم كه بعد از حفاري سنگ بيرون اومد.شايد فاصله بين تشخيص ذرات و بار واقعي چند نكته كوچيك هستش كه هنوز بهش دست پيدا نكرديم ولي خيلي بهش نزديك شديم.همين تجربه شما نگرش بنده رو عوض كرد و مطمئن شدم كه هنوز براي كار با اين ردياب بايد تلاش بيشتري انجام بدم

سه شنبه 26 شهریور1392 - 2:23pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

در مورد انتن ها هم علي درست ميگه حتما بايد صاف و تراز باشه مخصوصا تو عمق گيري و حجم گيري.در كل هر كس يه جوري آنتن ها رو مي گيره و بنظر من پايين بودن انتن ها در رديابي زياد بدرد نمي خوره ولي در هنگام مشخص شدن جا و محل بار براي مطمئن شدن بايد يكم بطرف پايين باشه تا حركت هر دو انتن ديده بشه.هر چه قدر انتن پايين تر و حركت جفت انتن قوي تر باشه نشان از بزرگي بار هستش

سه شنبه 26 شهریور1392 - 2:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت دوستان گرامی بخصوص آقا سعید و همزه
به نظر بنده، ایدۀ اقا همزه و روش کارشون بسیار عالیه.آفرین. ابتدا 90 درجه و تراز کامل میگیریم ، اگه خبری بود، برای اطمینان از وجود بار، سر آنتنها را اگه سنگین کنیم، میتونیم با ضریب اطمینان بیشتری به وجود بار برسیم. درود بر شما.از آقا کانی و سعید عزیز از میخوام به نه توصیۀ آقا همزه عمل کنن. ضریب اطمینان این کار از نظر تئوری و عملی بیشتره.
بهترین ها را برای شما آرزو دارم.
دوستان عزیز یه مسئله را به شما توصیه میکنم ، لطفا جدی بگیرید. حتما با وضو برید برای کار و قبل از شروع عملیات، سوره های حمد، توحید، فلق، ناس، کافرون، آیة الکرسی را هفت بار بخونید و به دستاتون فوت کنید و بدنتون را مسح کنید و به بدنتون نیز فوت کنید. خیلی مهمه !.
یا الله یا منعم و یا معطی به دوستان بده آنچه شایستۀ آنند. آمین.
خدا یار و نگهدارتون.

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

سه شنبه 26 شهریور1392 - 3:09pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 228 , 229 , 230 , 231 , 232 , 233 , 234 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 92 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure