نویسنده |
پیغام |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان شب همه بخير در مورد حركت آنتنها يه موضوع پيش مياد لطفا اساتيد راهنمايي كنن. وقتي ردياب مسيري رو مشخص ميكنه و ميري سمتش روي يه نقطه سريع قيچي ميكنه و آنتنها ادانه ميدن تا ميچسبن به بدن. البته سرعت آنتن بقدري زياده كه حالت قيچي اصلا محسوس نيست. ممنون ميشم نظر يدين. ياعلي
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 26 شهریور1392 - 11:07pm |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
bina نوشته است: سلام دوستان شب همه بخير در مورد حركت آنتنها يه موضوع پيش مياد لطفا اساتيد راهنمايي كنن. وقتي ردياب مسيري رو مشخص ميكنه و ميري سمتش روي يه نقطه سريع قيچي ميكنه و آنتنها ادانه ميدن تا ميچسبن به بدن. البته سرعت آنتن بقدري زياده كه حالت قيچي اصلا محسوس نيست. ممنون ميشم نظر يدين. ياعلي سلام استاد بینای عزیز مطلب شما کاملا درست میباشد بنده هم چند مورد این مساله را تجربه کرده بودم ولی چون فکر میکردم که به علت لرزش دست یا درست نگه داشتن دسته عنوان نکردم ولی بیشتر که بررسی کردم متوجه شدم بعضی اوقات آنتنها همچین رفتاری دارند که با درست کردن دستها و امتحان دوباره و دقت بیشتر متوجه شدم که ایرراد از گرفتن آنتنها نیست و باید علت دیگری داشته باشد. با توجه به اینکه این حرکت در هنگام تست روی هدف مورد تمرین حاصل نشد از این جهت نتوانستم علت واقعی این رفتار را متوجه شوم و زمان کافی برای بررسی بیشتر همنداشتم زیرا در حال کاوش و بررسی یک کانال بودم که دچار همچین حالتی شدم و فرصت بررسی بیشتر نبود امیدوارم هرکدام از دوستان که تجربه ای در این راستا دارند راهنمایی فرمایند سپاس
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
چهارشنبه 26 شهریور1392 - 12:40am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
استاد بینا ما این مسأله جای کوزه رابا شیخی مطرح کردیم گفت جابجا میشه درسته؟
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
چهارشنبه 26 شهریور1392 - 1:03am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
کانی جان کوزه نبود با گل جایی شبیه کوزه درست کرده بودند
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
چهارشنبه 26 شهریور1392 - 1:14am |
|
|
kasra
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 11 تیر1392 - 3:01am پست: 145 محل اقامت: قلب دوستان
|
bina نوشته است: سلام دوستان شب همه بخير در مورد حركت آنتنها يه موضوع پيش مياد لطفا اساتيد راهنمايي كنن. وقتي ردياب مسيري رو مشخص ميكنه و ميري سمتش روي يه نقطه سريع قيچي ميكنه و آنتنها ادانه ميدن تا ميچسبن به بدن. البته سرعت آنتن بقدري زياده كه حالت قيچي اصلا محسوس نيست. ممنون ميشم نظر يدين. ياعلي سلام برای بنده این مورد زیاد پیش آمده از یه خبره و کهنه کار این رشته پرسیدم گفت این مورد بیشتر مزبوط به گردش خون یا همون گروه خونی فرد اپراتوره!! والله واعلم
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را بجائی رسیده است کار که تاج کیانی کند آرزو تُفو بر توای چرخ گردون تفو دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 5:20am |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان موضوعی به ذهنم رسید که بد نیست مطرح بشه شاید بتونه در ماقعی راهگشا باشه و سعی میکنم در اولین فرصت خودم تست کنم و از اساتید محترم نیز خواهش میکنم اگر تست کرده اند راهنمایی کنند دوستان با توجه به اینکه ردیاب ما قابلیت سرچ به صورت بیسیم را داراست آیا این امکان وجود دارد که بتوان با دو دسته آنتن یعنی با دو اپراتور کار کرد؟ آیا کسی تست کرده که در صورت استفاده از حالت بیسیم حداکثر فاصله ای که اپراتور میتوان از فرستنده بگیرد چقدر است؟ این قابلیت میتواند در مواقعی که اپراتور نسبت به خطای خود مشکوک است و یا لحظاتی که به علت کمبود زمان نیاز به عملکرد سریع باشد و یا اینکه برای تایید نقطه مورد نظر با آپراتورهای مختلف و همچنین پوشش خطای ذهن و موارد دیگر کمک کننده باشد سپاس
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 6:21am |
|
|
mesbah
|
سلام بر دوستان عزیز در مورد عمق گیری از 4 جهت، اگر مورد هدف واقعی متمرکز یا ذرات متمرکز و متشابهات متمرکز باشه عمق از هر 4 طرف یکسان خواهد بود؛ ولی اگر مورد چند هدف واقعی با فاصله کم از هم یا ذرات و متشابهات پراکنده باشه عمق از هر 4 طرف یکسان نخواهد بود.بیشتر ذرات و متشابهات پراکنده را هم میتوان از نزدیک با عمق گیری و هم میتوان از راه دور شناسایی کرد.
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 9:05am |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
فك كنم فلزي زيره خاكه از4طرف يكسان نده متراژ
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 9:37am |
|
|
Kani
استادیار
|
mesbah نوشته است: سلام بر دوستان عزیز در مورد عمق گیری از 4 جهت، اگر مورد هدف واقعی متمرکز یا ذرات متمرکز و متشابهات متمرکز باشه عمق از هر 4 طرف یکسان خواهد بود؛ ولی اگر مورد چند هدف واقعی با فاصله کم از هم یا ذرات و متشابهات پراکنده باشه عمق از هر 4 طرف یکسان نخواهد بود.بیشتر ذرات و متشابهات پراکنده را هم میتوان از نزدیک با عمق گیری و هم میتوان از راه دور شناسایی کرد. سلام بر شما ممنون میشم در مورد تشخیص ذرات از راه دور توضیح بدید
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 9:38am |
|
|
hamze2000
استاد
|
دوستان بعد از اين جريان علي777 بنده سري جديد تمريناتمو شروع كردم.ايشالله با دست پر ميام و نتايج رو بهتون ميگم.از اينجا نشستن حسابي خسته شدم.يا علي
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 10:00am |
|
|
|