نویسنده |
پیغام |
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
از دوستان کسی این نرم افزار را داره بزاره برام نسخه دمو را نمیخوام اگر ورژن 2 به بالا باشه بهتره ممنون میشم
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
دوشنبه 25 شهریور1392 - 5:10pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
shahriyar نوشته است: از دوستان کسی این نرم افزار را داره بزاره برام نسخه دمو را نمیخوام اگر ورژن 2 به بالا باشه بهتره ممنون میشم نه عزیزم من ندارم
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 2:37pm |
|
|
kasra
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 11 تیر1392 - 3:01am پست: 145 محل اقامت: قلب دوستان
|
shahriyar نوشته است: از دوستان کسی این نرم افزار را داره بزاره برام نسخه دمو را نمیخوام اگر ورژن 2 به بالا باشه بهتره ممنون میشم من دارم یه جا برات آپلود می کنم و لینکش رو با پیغام خصوصی برات می فرستم.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را بجائی رسیده است کار که تاج کیانی کند آرزو تُفو بر توای چرخ گردون تفو دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود
|
پنج شنبه 28 شهریور1392 - 6:02am |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
kasra نوشته است: shahriyar نوشته است: از دوستان کسی این نرم افزار را داره بزاره برام نسخه دمو را نمیخوام اگر ورژن 2 به بالا باشه بهتره ممنون میشم من دارم یه جا برات آپلود می کنم و لینکش رو با پیغام خصوصی برات می فرستم.مرسی داداش منتظر هستم
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
پنج شنبه 28 شهریور1392 - 10:18am |
|
|
kasra
کاربر فعال
|
دوست گرامی پیغام خصوصی خود را چک کنید.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را بجائی رسیده است کار که تاج کیانی کند آرزو تُفو بر توای چرخ گردون تفو دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود
|
جمعه 28 شهریور1392 - 2:22am |
|
|
solikh
|
سلام داداش لطف میکنی برا ما هم بفرستی
|
چهارشنبه 24 مهر1392 - 8:00am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان kasra جان ممکنه لینک دانلود رو همینجا بزرای همه استفاده کنن. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 25 مهر1392 - 10:48am |
|
|
دکترمیلاد
|
kasra نوشته است: shahriyar نوشته است: از دوستان کسی این نرم افزار را داره بزاره برام نسخه دمو را نمیخوام اگر ورژن 2 به بالا باشه بهتره ممنون میشم من دارم یه جا برات آپلود می کنم و لینکش رو با پیغام خصوصی برات می فرستم.سلام کسرا جان ممنون میشم اگه با پیغام خصوصی برای من هم بفرستید
|
پنج شنبه 25 مهر1392 - 2:11pm |
|
|
kasra
کاربر فعال
|
برای رفاه حال دوستان لینک نرم افزار رو در همین پست برای دوستان عزیز قرار میدهم. کلمه عبور و پسورد نام کاربری بنده استhttp://s3.picofile.com/file/7942919779/ ... r.rar.html
|
جمعه 26 مهر1392 - 8:33pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان شب بخير kasra جان ممنون از شما ميدوارم هميشه موفق باشين. ياحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
جمعه 26 مهر1392 - 9:35pm |
|
|
|