نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
ali7777 نوشته است: منم كماكان ادامه ميدم روهدفايه واقعي ببينم چي ميشه. آفرين علي جان.با نشستن چيزي حل نميشه.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 1:44pm |
|
|
mesbah
|
mesbah نوشته است: در مورد شناسایی ذرات از راه دور نیاز به کمی دقت فکری و عملی داریم،البته در این روش هوا باید آرام باشه یعنی موقع وزش باد استفاده از این روش سخته؛همچنین این روش بیشتر برای ذرات پراکنده و مخصوصاً بیشتر برای مناطقی که دارای سفالها و تنورهای سوخته فام هستند کاربرد داره؛این روش بسیار کاربردی و عالیست و در اولین فرصت میام و خدمت دوستان عزیز و گرامی مفصلاً توضیح میدم وبه لطف خدا و با تأیید اساتید به نتایج خوبی خواهیم رسید. وقتی هدفی شناسایی شد با فاصله حداقل 10متر و حداکثر 50 متر از هدف ایستاده و آنتنها را دقیقاً و حتماً به طرف هدف میگیریم وبه دقت به واکنش آنتنها نگاه میکنیم اگر هر دو آنتن یا یکی از آنها با اختلاف حدوداً 5 الی 20،30 درجه ای شروع به بازی و چپ و راست رفتن کرد یقین بدانید ذرات پراکنده و اگر این چپ و راست رفتن شدید بود به احتمال خیلی خیلی زیاد سفال سوخته فام و تنور و امثال آن میباشد؛ البته این حالتها بیشتر روی گلد اتفاق میفته. حالا دوستان این روش را با روش آقا حمزه عزیز که در مورد نوع قیچی کردن قبلاً بیان داشتند همزمان اجرا کنید به نتایج خوبی خواهید رسید؛صحت و درستی این دو روش مبتنی بر اپراتوری صحیح میباشد و بارها و بارها امتحان شده است.
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 2:15pm |
|
|
dj_remix
استادیار
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:22pm پست: 248 محل اقامت: ایران
|
hamze2000 نوشته است: اينم نتايج آزمايش سنگ سياه كه ردياب با قدرت اون رو گرفته بود
سنگ داري127گرم ذرات با فركانس طلا و برنز و 18درصد سيليس خالص انیدرید سیلیسیوم=اين ماده تا جاي كه من از شيمي مي دونم يه نوع اكسيد هستش خسته نباشید حمزه خان خدا قوت چند گرم طلا بود تو سنگه؟
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 2:58pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
dj_remix نوشته است: hamze2000 نوشته است: اينم نتايج آزمايش سنگ سياه كه ردياب با قدرت اون رو گرفته بود
سنگ داري127گرم ذرات با فركانس طلا و برنز و 18درصد سيليس خالص انیدرید سیلیسیوم=اين ماده تا جاي كه من از شيمي مي دونم يه نوع اكسيد هستش خسته نباشید حمزه خان خدا قوت چند گرم طلا بود تو سنگه؟ سلام دوست من متاسفانه نمي دونم دقيقا چند گرم بوده ولي خالص نبوده
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 3:11pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
بازم شماها35وميگيرين حالشوميبرين من بايدپولاموجمع كن تا1ماه ديگه بعدبگيرم.ولي به هرحال من تمومه تلاشموبا22ميكنم وتوقسمت ميذارم .فدايه بچه هايه فعال وزحمتكشه انجمن.
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 3:57pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
ali7777 نوشته است: بازم شماها35وميگيرين حالشوميبرين من بايدپولاموجمع كن تا1ماه ديگه بعدبگيرم.ولي به هرحال من تمومه تلاشموبا22ميكنم وتوقسمت ميذارم .فدايه بچه هايه فعال وزحمتكشه انجمن. علي جان من اگه وضعم خوب بشه حتما به شما كمك مي كنم.ميتونيد رو من حساب كنيد :D
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 4:02pm |
|
|
ram1324
کاربر فعال
|
سلام دوستان چند شب پیش رفتیم یه منطقه. تپه ای بود که ظاهرا دست ریز بود ردیابو روشن کردم و رو طلا یه نقطه ای رو زد ول یحرکت آنتنها زیاد جالب نبود و روی فرکانس برنز حرکت آنتنها سریع و دو تا با هم حرکت میکردند و حجم 50*50و عمق 80cmدر اومد و بدلیل عمق کم و حرکت سریع آنتنها یه شب بعد شروع به حفاری کردیم و جنس خاک کاملا نرم و دست ریز بود و به تکه های کوزه شکسته و سپس استخان انسانی رسیدیم که بصورت نامنظم و بهم ریخته بودند خلاصه تا 170cmکندیم و فقط استخان دراوردیم و جنس خاک همونطور نرم بود سپس دوباره ردیابو روشن کردم و با کمال تعجب خیلی ضعیف اون نقطه رو زد و به دوستام گفتم استخونارو یه جا جمع کنند و ردیاب مستقیم استخونارو گرفت و بعد خودمو بین هدف و استخونا قرار دادم و ردیاب هدف رو رد و استخونا رو گرفت و فهمیدم خطا کردم و عامل خطا رو خوشبختانه پیدا کردم و یه تجربه جالب واسه من و دوستام شد دوستان اگه روش حذف این خطا رو میدونند راهنمایی کنند با تشکر.
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 5:33pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز نقطه ای که روی فرکانس طلا زدی روی برنز هم همون جا بود .یعنی عامل خطا برای فرکانس طلا بوده یا برنز.تمام استخوان ها رو ردیاب میزد یا بعضی از استخوان ها رو ؟ اگر این مورد رو تست میکردی خیلی عالی میشد.
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 5:59pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
ram1324 نوشته است: سلام دوستان چند شب پیش رفتیم یه منطقه. تپه ای بود که ظاهرا دست ریز بود ردیابو روشن کردم و رو طلا یه نقطه ای رو زد ول یحرکت آنتنها زیاد جالب نبود و روی فرکانس برنز حرکت آنتنها سریع و دو تا با هم حرکت میکردند و حجم 50*50و عمق 80cmدر اومد و بدلیل عمق کم و حرکت سریع آنتنها یه شب بعد شروع به حفاری کردیم و جنس خاک کاملا نرم و دست ریز بود و به تکه های کوزه شکسته و سپس استخان انسانی رسیدیم که بصورت نامنظم و بهم ریخته بودند خلاصه تا 170cmکندیم و فقط استخان دراوردیم و جنس خاک همونطور نرم بود سپس دوباره ردیابو روشن کردم و با کمال تعجب خیلی ضعیف اون نقطه رو زد و به دوستام گفتم استخونارو یه جا جمع کنند و ردیاب مستقیم استخونارو گرفت و بعد خودمو بین هدف و استخونا قرار دادم و ردیاب هدف رو رد و استخونا رو گرفت و فهمیدم خطا کردم و عامل خطا رو خوشبختانه پیدا کردم و یه تجربه جالب واسه من و دوستام شد دوستان اگه روش حذف این خطا رو میدونند راهنمایی کنند با تشکر. سلام رام عزيز. قبلا چند بار توضيح دادم كه اين ردياب رو فركانس طلا به استخوان و خاك رس واكنش قوي ميده.علت سرعت زياد آنتن يك دليل خطا نبوده بلكه دو عامل خطا وجود داشته استخوان و تيكه هاي سفال!دوست من من براي رفع اين خطا از دو فركانس زغال و مس استفاده مي كنم.توضيحات كامل رو بعدا خدمت شما عرض خواهم كرد :D
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 7:27pm |
|
|
mesbah
|
دوستان واکنش تند وسریع آنتها دلیل قطعی برای اهداف واقعی نیست اتفاقاً بیشتر مواقع دلیل بر متشابهات(سفالهای سوخته فام،تنورهای سوخته، استخوان و...) و ذرات (بیشتر ذرات سطحی و پراکنده )میباشد.
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 8:20pm |
|
|
|