نویسنده |
پیغام |
جاوید
استاد
|
pampam نوشته است: سلام آقاي عليخان نميخوام نا اميد تون كنم يكي رو ميشناسم كه فروشنده هست از فروش فلزياب يه خونه در تبريز خريده قديما هم تعمير كار راديو بوده ولي الان چندين ساله به كار فلزياب مشغوله اومده پيشنهاد داده كه اگه بتونيم سيستم تصويري بر روي مدارش پياده كنم وبه كامپيوتر وصل بشه وتصوير بده 10 ميليون تومان بهم ميده عجيبه يك عده فكر ميكنند كه ....ميتونن همه رو با پول بخرند اينو گفتم كه ساده لوح نباشين هيچكس نمياد عصاي دستش رو مفتي به يكي ديگه ببخشه وقتي ميبينم كه اينطوري به جناب كرمي التماس ميكنين و ايشون هم ناديده ميگيرن ديگه شايد هم بلد نيستن كه تفره ميرن درود بر شما دوست عزیز اگه میتونید کمکی به دیگر دوستان کنید اگه هم نمیتونید خواهشا اظهار نظری غیر از مربوط به مدار در اینجا نفرمایید تا سوئ تفاهمی پیش نیاد و ایجاد تنش نشود
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 6:08am |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
باسلام خدمت همه دوستان عزیز...آقای pampamکه همش ی هفته نیس وارد این انجمن شدین از اینجا دوباره ذکر میکنم بنده بچه ایلامم.دلال فلزیاب هم نیستم وبه خاطر امسال شما توضیحات و نمیدم ..علم الکتونیک هم جوری نیس که مدعی بشی همه چیزو بلدی بنده هم اگه چیزی بلد نباشم سایر دوستان دوستانه بهم کمک میکنن...آقای pampamشما اگه ی مدار مثل sxگذاشتین و تونستین به (نتیجه برسونین) پس سوادش هم دارین که همچین ادعای کنین.حنای شما اینجا دیگه بیرنگه منم حوصله ندارم بیشتر از این برات وقت بذارم...
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 7:44am |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
كرمي نوشته است: دوستان عزیز به خاطر مسائلی که تو تاپیک12رگولاتور رخ دادش( (من به دلایلی (فعلا))مدار دوم رو نمیذارم ولی قول میدم حتما براتون بذارم ازتونم برادرانه خواهش میکنم فعلا درخواست مدار دوم نکنید با دو میتر کارتون راه میفته..بنده به کلیه اعضای این انجمن ارادت دارم و کوچیک همه هستم. مهدی نوشته است: شما بزرگواري جناب كرمي عزيز اخلاق و خلوص نيت و مردانگي شما بايد اول براي بنده و بعد براي خيلي ها درس و سرلوحه باشه جاوید جان شما که خودت اهل فن هستی جملات بالا رو بخون و بعد طوری صحبت کن که ایجاد تنش نکنه بنده که از پشت کوه اومدم جملات بالا رو متوجه نمیشم . یک اسمیل میزاریم پست ما رو پاک میکنین یک اسمیل ایجاد تنش میکنه بزرگوار
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 7:55am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
جناب آقای kooroshxfx بنده در جریان کارها و مشغلات کاری آقای کرمی هستم ، ایشون آنقدر بزرگوار بوده که درحال مأموریت کاری از یک شهر دیگه به هر نحوی به این بخش اومده و جواب دوستان رو میدن ؛ درمورد نگذاشتن مدار دوم که آقای کرمی خواهش کردن که دوستان فعلاً درخواست مدار دوم رو نکنن ، به این دلیل بوده که ایشون در مأموریت تشریف داشتن و دسترسی به اینترنت و لوازم و قطعات نداشتن تا بتونن راهنمایی کنن ، به همین خاطر بنده از نیت و زحمات ایشون در برابر دوستان خوب این انجمن تقدیر و تشکر کردم . همچین شخصی که داره یک مدار مفید و قابل نتیجه گیری در خدمت همه میگذاره جای تشکر و قدردانی رو هم داره ، دوستان خوبم بیائید قدر هم رو بدونیم مخصوصاً کسانی که هدف خیر دارن .. موفق باشید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 10:45am |
|
|
alikhan
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: جناب آقای kooroshxfx بنده در جریان کارها و مشغلات کاری آقای کرمی هستم ، ایشون آنقدر بزرگوار بوده که درحال مأموریت کاری از یک شهر دیگه به هر نحوی به این بخش اومده و جواب دوستان رو میدن ؛ درمورد نگذاشتن مدار دوم که آقای کرمی خواهش کردن که دوستان فعلاً درخواست مدار دوم رو نکنن ، به این دلیل بوده که ایشون در مأموریت تشریف داشتن و دسترسی به اینترنت و لوازم و قطعات نداشتن تا بتونن راهنمایی کنن ، به همین خاطر بنده از نیت و زحمات ایشون در برابر دوستان خوب این انجمن تقدیر و تشکر کردم . همچین شخصی که داره یک مدار مفید و قابل نتیجه گیری در خدمت همه میگذاره جای تشکر و قدردانی رو هم داره ، دوستان خوبم بیائید قدر هم رو بدونیم مخصوصاً کسانی که هدف خیر دارن .. موفق باشید سلام من حرف شما رو قبول ندارم. چطور آقای کرمی برای جواب دادن به پست های الکی وقت دارند اما برای اینکه بگن "یه سر میتر رو به وسط مولتی ترن و سر دیگشو به نقطه چین وصل کن" یک هفته باید منتظر بود و ایشون بگه کامپیوترم نیست و ماموریتم!! مدارتم پیشکشت! من بعد از ساخت اینو بگم که نسازیدش بهتره! کلی نکته گنگ داره و.... یا حق
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 12:27pm |
|
|
pampam
|
كرمي نوشته است: باسلام خدمت همه دوستان عزیز...آقای pampamکه همش ی هفته نیس وارد این انجمن شدین از اینجا دوباره ذکر میکنم بنده بچه ایلامم.دلال فلزیاب هم نیستم وبه خاطر امسال شما توضیحات و نمیدم ..علم الکتونیک هم جوری نیس که مدعی بشی همه چیزو بلدی بنده هم اگه چیزی بلد نباشم سایر دوستان دوستانه بهم کمک میکنن...آقای pampamشما اگه ی مدار مثل sxگذاشتین و تونستین به (نتیجه برسونین) پس سوادش هم دارین که همچین ادعای کنین.حنای شما اینجا دیگه بیرنگه منم حوصله ندارم بیشتر از این برات وقت بذارم... جناب كرمي در مورد من اينجور قضاوت نكنين اكثر دوستان من رو ميشناسن سابقه من در اين سايت وسايتهاي همسايه از شما بيشتره وقتي مدار ميزاري خواهشا همه مدار رو بزارين بخاطر افرادي مثل شماست كه آدم نميخواد هر چي داره رو كنه از وقتي كه شما اومدين دوستان هيچ پيشرفتي نكردند حالا خوبه من اون دو تا مدار 12 و sx رو راه انداختم وبه دوستان پيشنهاد دادم بسازند وگرنه فكر ميكنم كه هيچ كس تا بحال اصلا به مدار شما بها نميداد خوبه قول داده بودين كه مدار رو بطور كامل در اختيار دوستان قرار بدين اگر هم نميخواين صراحتا اعلام كنين تا دوستان منتظر نباشند ديگه برام مهم نيست كه كي چي فكر كنه دوست من وقتي هنوز دلت راضي نشده كه با خلوص به دوستان كمك كني هم خودت وهم ديگرن رو علاف نكن دوستان موفق باشين : درختان ايستاده ميميرنديا حق
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 2:13pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
پم پم جان يا همون ناصر قديمي اولا ازت انتظار نداشتم تو تايپيك دوازده رگولاتور با استاد حميدجان با اون لحن بد حرف بزني و منجر به قفل شدن تايپيك بشه و خريد بچه ها به هدر بره در مورد تايپيك اس ايكس پانصدهم بايد بگم آقاي كرمي تا تونسته كمك كرده شماهم اگه ناصر نيستي اول برادريت رو ثابت كن و مدار رو بساز و از مدارت عكس بزار تا معلوم بشه پابه پاي بچه ها هستي و ميسازي و كمك ميكني تا بعد قسمت دوم مدار پيشكش آره دادا نميشه هم خدارو خواست هم خرمارو
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 2:45pm |
|
|
pampam
|
آرش جان اين مدار بدون قسمت دوم به پشيزي نمي ارزه چون ممكنه بجاي طلا نعل اسب در بياري داداش من نيازي ندارم چون خودم طرحي خيلي بالاتر وبهتر از sx500 كار كرده ام با ال سي دي گرافيكي كه انشا اله طي ماه آينده در فروشگاه سايتمون بفروش ميرسه
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 3:39pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
پم پم جان وقتي ميگيم انجمن فلزجويان همينطور كه از اسمش معلومه فضا فضاي جمعي و رفاقتي هستش و مطمعاهستم اينجا همه دوستان فقط وفقط دنبال مداري هستن كه كارشون راه بيفته نه تكميل مدار وفروشش اصلا اين انجمنها درست شدن براي بستن دست كلاهبرداران در مورد ردياب انجمن هم بايد بگم تكه و ارزش يك تومن رو داره هرچند باوجود مشگلات ماليم و مواجح شدنم با مصيبت فوت مادر و برادرم نشد ردياب رو خريداري كنم اما خوبي مجتبي جان شامل حالم شد و يكي برام فرستاد و خوبيش رو فراموش نميكنم شماهم اگه بنده پول نيستي كمك كن تا به نقطه زن مكمل ردياب برسيم وكارمون راه بيمته نه پزه مدارت رو بدي ساختم ساختم لااقل اگه ساختي تو انجمني نگو كه اهلش فقير و بيچاره هستند و حرف از فروش نزن كه اگه پول بود آواره اين يا اون انجمن نبوديم پس يا خوبي كن و دست گير بچه ها يا شمارو به خيرو مارو به سلامت مدارتم هرجور راحتي بفروش دادا اما جلوي من كه به نون شبم محتاجم پزه مدارت رو نده كه از روي ناچاري وارد اينكارشدم
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 4:43pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: جناب آقای kooroshxfx بنده در جریان کارها و مشغلات کاری آقای کرمی هستم ، ایشون آنقدر بزرگوار بوده که درحال مأموریت کاری از یک شهر دیگه به هر نحوی به این بخش اومده و جواب دوستان رو میدن ؛ درمورد نگذاشتن مدار دوم که آقای کرمی خواهش کردن که دوستان فعلاً درخواست مدار دوم رو نکنن ، به این دلیل بوده که ایشون در مأموریت تشریف داشتن و دسترسی به اینترنت و لوازم و قطعات نداشتن تا بتونن راهنمایی کنن ، به همین خاطر بنده از نیت و زحمات ایشون در برابر دوستان خوب این انجمن تقدیر و تشکر کردم . همچین شخصی که داره یک مدار مفید و قابل نتیجه گیری در خدمت همه میگذاره جای تشکر و قدردانی رو هم داره ، دوستان خوبم بیائید قدر هم رو بدونیم مخصوصاً کسانی که هدف خیر دارن .. موفق باشید شما که در جریان کارای ایشون هستین و از ایشان دفاع میکنین چرا از کسانی که این مدار رو ساختن دفاع نمیکنین؟؟؟؟ بارها و بارها جناب مهندس حمید فرمودن که هدف این سایت دادن اطلاعات درست هستش نه نصفهو نیمه!!!!! اگه به قول شما هدف خیره چرا ایشان مثل جناب مهندس آیگون که هرچیزی که داشتنو نداشتن از مدارشون در اختیار کاربرا گذاشتن اینکارو نکردن بعد شما تشریف میارین خیلی شیکو مجلسی از مدار نصفهو نیمه تشکر فراوان میکنین؟؟؟ پست قبلی بنده که صحبتهای خودش هست گویای همه چیز هستش و جای سوالی واسه کاربرا نخواهد داشت همینجا هم از جناب مهندس آیگون تشکر میکنم امیدوارم همه دوستان در مسیر جناب آیگون قدم بگذارن یا علی
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 6:19pm |
|
|
|