انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 12:21pm

پاسخ به موضوع  [ 390 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 ... 39  بعدی
 فلزیاب sx500 اقای کرمی 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام
دوستان خواهشا جو این تاپیک رو هم مثل 12 رگولاتوره نکنید که اخرش مدار بدرد بخوری ازش درنیاد و تاپیک هم قفل بشه

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

چهارشنبه 27 شهریور1392 - 7:33pm
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان درد و دلهاتون رو بگيد تا جناب كرمي عزيز موضوع رو بررسي كرده تا بتونن جواب قانع كننده اي تحويل شما برادران بدن ، تا فردا ظهر وقت داريد بعد تمام موضوعات بي ربط به الكترونيك و پيشرفت اين بخش حذف خواهد شد .. موفق باشيد @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 27 شهریور1392 - 7:47pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
سلام دوستان عزیز
آقای پم پم من به اندازه تمام کیتهای که ساختی فقط sxساختم.اگه اطلاعات بیشتری نمیدم به خاطر اینه که ضمینه سوء استفاده فراهم نشه وگرنه همین مدار و با ی جلد شیک و..به قیمت میلیونی به دوستان قالب میکنند...آقا ناصر شما مدار خودت و به نتیجه رسوندی که ایراد داشت بنده چند ساله که این مدار و بایگانی کردم یادمم نمیاد از تو یکی کمکی خواسته باشم :-? اگه ادعای گردن کلفتی علم الکترونیک و داری بیا 4 تا ویومتر رو روی این مدار سوار کن هم خودت به ارزوت برسی هم دوستان استفاده کنن این گوی و این میدان...اگه کسی سواد ساخت فلزیاب نداره بره از چشمک زن شروع کنه..درسته اینجا فضای اموزشی و دوستانست ولی من عواقب کارم و میخونم....من کاری نمیکنم که در آینده سر عده ای کلاه بره.آقا ناصر اگه واقعا مدارفلزیاب داری بسم الله اول بذار تو سایت خودت.....من به هیچ وجه در مورد تفکیک این فلزیاب چیزی نمیگم اگه دوست دارین بسازین اگه دوست ندارین برین لورانس ایکس6 بسازین...من مخلص دوستان گلمم هستم :-* :D

چهارشنبه 27 شهریور1392 - 7:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

كرمي نوشته است:
سلام دوستان عزیز
آقای پم پم من به اندازه تمام کیتهای که ساختی فقط sxساختم.اگه اطلاعات بیشتری نمیدم به خاطر اینه که ضمینه سوء استفاده فراهم نشه وگرنه همین مدار و با ی جلد شیک و..به قیمت میلیونی به دوستان قالب میکنند...آقا ناصر شما مدار خودت و به نتیجه رسوندی که ایراد داشت بنده چند ساله که این مدار و بایگانی کردم یادمم نمیاد از تو یکی کمکی خواسته باشم :-? اگه ادعای گردن کلفتی علم الکترونیک و داری بیا 4 تا ویومتر رو روی این مدار سوار کن هم خودت به ارزوت برسی هم دوستان استفاده کنن این گوی و این میدان...اگه کسی سواد ساخت فلزیاب نداره بره از چشمک زن شروع کنه..درسته اینجا فضای اموزشی و دوستانست ولی من عواقب کارم و میخونم....من کاری نمیکنم که در آینده سر عده ای کلاه بره.آقا ناصر اگه واقعا مدارفلزیاب داری بسم الله اول بذار تو سایت خودت.....من به هیچ وجه در مورد تفکیک این فلزیاب چیزی نمیگم اگه دوست دارین بسازین اگه دوست ندارین برین لورانس ایکس6 بسازین...من مخلص دوستان گلمم هستم :-* :D

سلام آقای کرمی

خدا خیرت بده هر روز دنبال یه بهانه ای هستی؟ حالا اگر پم پم نبود چه بهانه ای می آوردی؟
دوستان لطفا خودتونو به اون راه نزنید! من یکی که اهل حاشیه نبودم اما این امروز فردا کردن درست نیست و بلکه یه جور ....
اگر شما به فکر کوتاه کردن دست شیادها هستید این راهش نیست . مثل مهندس حمید یه مدار که ارائه میکنید تا آخرش باشید الان چند نسل توبکس ساختن باز هم ایشون راهنمایی میکنند! هیچ وقت هم به دلیل حضور پم پم یا... مردم رو سر کار نمیزارن. چشمک زن ساختن هم از این که مخاطب ادمای .... باشیم بهتره

شعار مخلص بودن هم ندید که نیستید

چهارشنبه 27 شهریور1392 - 8:21pm
استادیار
استادیار

دوست عزیز من هیچ سوالی رو بدون جواب نذاشتم بجز مسائل تفکیک این مدار که بارها ازتون خواهش کردم سوال نکنید هر وقت صلاح باشه میذارمش.دوست عزیز من بقیه ماجرا رو ازطریق پیغام خصوصی عرض میکنم

چهارشنبه 27 شهریور1392 - 8:28pm
آواتار کاربر

آقاي عليخان من همون ناصرم
جناب كرمي 4 تا ويومتر گزاشتن اينقدر كلاس نداره داداش ويومتر ماله 40 سال پيشه الان كلي lcd گرافيكي رنگي با قابليت فينگر تاج اومده
رنگي و لمسي پيشكشت يه دونه با lcd 16 *2 كار كن ببينم اصلا از الكتروني سر رشته داري يا شما هم تعمير كار راديو هستي مثل اون طرف :D

چهارشنبه 27 شهریور1392 - 8:37pm
استادیار
استادیار

اقا ناصر این مدار مال 12 سال قبله که تو تا حالا حلش نکردی...منم بایگانیش کردم متاسفانه خوشم از مدارات پالسی نمیاد ولی دوس دارم بدونی ی تعمیرکار رادیو چش بسته تفکیک اینو راه میندازه ;) شما که استادین دیجیتالیش کن و بفروشش ولی یادت باشه 12 رگولاتور تو رو قورت داد

چهارشنبه 27 شهریور1392 - 8:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

pampam نوشته است:
جناب كرمي 4 تا ويومتر گزاشتن اينقدر كلاس نداره داداش ويومتر ماله 40 سال پيشه الان كلي lcd گرافيكي رنگي با قابليت فينگر تاج اومده
رنگي و لمسي پيشكشت يه دونه با lcd 16 *2 كار كن ببينم اصلا از الكتروني سر رشته داري يا شما هم تعمير كار راديو هستي مثل اون طرف :D

پم پم جان شما که سایتی جدید باز کردید چرا این معلومات و اموزشها تون رو اونجا قرار نمیدید ؟

چهارشنبه 27 شهریور1392 - 8:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pampam نوشته است:

سلام آقا ناصر
این چه رفتاریه خدا خیرت بده! اگر می خواید کمک کنید بسم ا.. وگرنه این فلزیاب کج و کوله چی داره مگه اینقدر هم فیس داره! تو باکس از این قویتره و اینقدر هم حاشیه نداشت و کسی سر کار نبود. به عنوان الگو مهندس حمید و آقای آیگون مردانه و حقیقی کمک میکنند. کسی نمیتونه اینطوری باشه به چه دلیل وقت بقیه رو تلف میکنه! ال سی دی و ویومتر و چشمک زن و.....

چهارشنبه 27 شهریور1392 - 9:48pm
آواتار کاربر

alikhan نوشته است:
pampam نوشته است:

سلام آقا ناصر
این چه رفتاریه خدا خیرت بده! اگر می خواید کمک کنید بسم ا.. وگرنه این فلزیاب کج و کوله چی داره مگه اینقدر هم فیس داره! تو باکس از این قویتره و اینقدر هم حاشیه نداشت و کسی سر کار نبود. به عنوان الگو مهندس حمید و آقای آیگون مردانه و حقیقی کمک میکنند. کسی نمیتونه اینطوری باشه به چه دلیل وقت بقیه رو تلف میکنه! ال سی دی و ویومتر و چشمک زن و.....

آقاي عليخان من كاري با كسي ندارم آقاي كرمي هم خودشون مختارن ميتونن قسمت دوم مدارشون رو بزارن تا دوستان به نتيجه برسند يا اينكه نزارن براي من مدار ايشون اصلا مهم نيست نميتونم وقتمو بيهوه تلف كنم كلي كار مونده رو دستم
پس از يكماه خواستم يه سري به دوستان بزنم وببينم به كجا رسيده اند كه متاسفانه زياد هم كاري پيش نرفته
موفق باشين @};-

چهارشنبه 27 شهریور1392 - 11:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 390 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 ... 39  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: farokh , Google و 453 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure