انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 2:16pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 234 , 235 , 236 , 237 , 238 , 239 , 240 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

koohyar نوشته است:
سلام
بنده با توجه به اینکه عضو جدید انجمن هستم و البته تجربه کار با ردیاب شما را ندارم ولی دوست دارم مطلبی را درمورد انجمن بسیار زیبا و صمیمانه و البته علمی و پر محتوایتان مطالبی را عرض کنم
همه میدانیم که انجمنها و وبسایته و وبلاگهای بیشماری در اینترنت به کار دفینه و ردیاب و فلزیاب مشغولند و همه هم ادعای آموزش و صداقت و کمک کردن به دیگران را دارند ولی عملا هیچکدام به فکر من و شما نیستند و فقط به فکر انداختن محصولات چرت و بدرد نخورشان به دیگران هستند
ولی انصافا از زمانی که با این انجمن آشنا شدم و بررسی کردم و تمام صفحات و محتوا را بررسی نمودم و با توجه به اینکه در کار دفینه یابی و ردیابی و فلزیاب نیز بی تجربه نیستم مطالبی را فهمیدم که بسیار من را نسبت به عضویت در این انجمن ترغیب کرد و انشاالله در آینده زمانی که بررسی هایم را تکمیل کنم نسبت به خرید ردیاب این انجمن نیز اقدام خواهم کرد ولی در زیر به برخی از مواردی که باعث ترغیب بنده در عضویت این انجمن شد اشاره میکنم
1- کمتر انجمنی را دیده ام که تا این حد اعضای فعال داشته باشد و کاربران اینقدر نسبت به همدیگر مودبانه و صمیمانه رفتار کنند و البته فعال و پویا باشد و تجربیات خود را در اختیار همدیگر قرار دهند
2- اینکه مسوولین سایت نسبت به دیگران فعالتر باشند چیزی عادی است ولی همینکه یبینیم در تاپیکهای مختلف اعضای عادی نیز اینقدر جسورانه موضوعات را دنبال میکنند و تجربیات خود را بیان میکنند و دیگر اعضا را کمک میکنند بسیار جای قدردانی و سپاسگزاری دارد زیرا در کمتر انجمنی دیده ام که اعضا اینقدر جسورانه بدون هیچ انتظاری موضوعات مختلف را تست کنند و بدون هیچ چشمداشتی ساعتها زمان صرف کنند که تجربه ای کسب کنند و در اختیار دیگران قرار دهند
3- اساتید و مسوولین سایت استاد حمید و استاد مجتبی بسیار مودبانه و بدور از هیچگونه زورگویی تمام پستها را بدون ویرایش تایید میکنند حتی پستهای کوبنده و تخریبی نسبت به محصول خود انجمن و این موضوع نشان از درک بالای این عزیزان دارد
4- اعضا بسیار صادقانه نظر میدهند و واقعیت را بیان میکنند و بدون هیچ تعارفی در مال صداقت و البته بسیار مودبانه نظرات را بیان میکنند و مسوولین نیز به این نظرات احترام میگذارند که بسیار ارزشمند است
5- بسیاری از کتب و مقالاتی که در وبسایتهای دیگر با قیمت گزاف فروخته میشود در این انجمن چه از طرف مسوولان و چه از طرف کاربران در اختیا ر دیگران قرار میگیرد که این امر نیز نشانگر صداقت در گفتار و صداقت در رفتار تمام اعضا و مسوولین و اساتید است
اینها تنها برخی از مواردی بودند که باعث شدند من نیز به عضویت انجمن در بیایم و امیدوارم بتوانم کمکی به شما دوستان بکنم و اگر کاری از دستم بر بیاید با کمال میل دریغ نخواهم کرد و امیدوارم شما نیز بنده را در جمع صمیمانه خود بپذیرید

دوست من ، این انجمن صمیمانه عضویت شمارو خوش آمد گفته و منتظر حضور گرم و فعال شما خواهیم بود و از حسن نظر شما نسبت به اعضا و مطالب این انجمن علمی و تحقیقاتی کمال تشکر را داریم .. @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 28 شهریور1392 - 8:08am

آقا کانی عزیز و دوستان گرامی مطالبی که بنده عنوان میکنم همه اینها برگرفته از مطالب اساتیدی همچون آقا مجتبی ، مهندس حمید،آقا آریا،آقا حمزه وسایر دوستان میباشد که تحت عناوین مختلف در صفحات انجمن مطرح گردیده است و در واقع چیز جدیدی نیست ؛هر چند اصول علم ردیابی بر مبنای تجربیات میباشد ولی همین تجربیات را میتوان بصورت منطقی کنار هم چید و به نتایج باور نکردنی رسید؛ هیچ استادی برای ردیابی بالاتر از تجربه خود اپراتور نیست به بیان دیگر اپراتور باید تجربیات درست دیگران را خودش عملاً بکار ببندد تا ضمن درک عملی تجربیات دیگران خودش هم به تجربیات جدید منطبق با وضعیت خاص بدنی خودش دست یابد؛ واقعیت این است که ردیاب با زبان آنتن شکل خود تمام مسائل را بیان میکند فقط باید زبان آنتنها را یاد گرفت واین فقط با تجربه و تجزیه وتحلیل منطقی تجربیات صورت میگیرد.

پنج شنبه 28 شهریور1392 - 8:23am

بسیاری از مواقع نیاز داریم که از راه دور نقطه مورد نظر را رصد کنیم تا به سمت و سو و فاصله حدودی خودمان از هدف پی ببریم برای اینکار بهترین روش همون روش استاد آریاست که فاصله دستها در این روش خیلی مهمه،چنانچه فاصله دستها از هم حدود 20 سانت باشه در کمترین زمان به سمت هدف و فاصله مان از هدف پی خواهیم برد حتی براحتی تمام نقطه دقیق هدف را پیدا خواهیم کرد؛موقع تعیین حجم و عمق گیری و قیچی کردن روی نقطه هم اگر فاصله دستها 30 تا 35 سانت نباشه نتیجه دقیق نخواهد بود.البته باز تاکید میکنم فاصله دستها با اینکه خیلی مهمه ولی فقط یکی از گزینه هاست و اینطور نیست که فقط با رعایت فاصله دستها به نتیجه دقیق برسیم گزینه های دیگر راهم باید همزمان در نظر گرفت مثل چسب دوقلو که هر دو باهم نتیجه میدن؛تمام گزینه ها هم به نوعی در انجمن قبلاً مطرح شده.

پنج شنبه 28 شهریور1392 - 8:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه ايران سراي من است
shirshah نوشته است:
سلام
عزیزان باید به محضر دوستان برسانم که بنده یکی از اعضای انجمن هستم و قبل از اینکه مطلبم را عنوان کنم پوزش بنده را برای اینکه نمیتوانم خودم را معرفی کنم بپذیرید
با عنایت پروردگار و استفاده از تجریات و اطلاعات تمام اساتید و دوستان موفق شدم البته تنها با استفاده از ردیاب 22 و بدون استفاده از هیچ دستگاه دیگری چند قبر را مورد کاوش قرار داده . چند تکه لوازم و وسایل از جنس مفرغ و آهن در بیاورم که درست است از لحاظ مادی ارزش بالایی ندارند ولی برای بنده بسیار ارزشمندند و نشان دهنده این امر است که با تلاش و پشتکار و البته با استفاده از همین ردیاب میتوانم در آینده موفیتهای بیشتری بدست بیاورم و لازم دیدم حتما این موضوع را اینجا عنوان کنم و این را وظیفه ای میدانستم که روی دوشم بود و البته شاید کسان دیگری نیز باشند که چیزی یافته باشند و به دلایل مختلف که مهمتربن آن شرایط جامعه است آن را مخفی نگه دارند و عنوان نکنند که بنده نیز به آنها حق میدهم و خود نیز از این قاعده مثتثنی نبوده و تمام جوانب را رعایت کرده و با استفاده از وی پی ان و البته یک کامپیوتر دیگر یک اکانت باز کردم و حتی استاد حمید و استاد مجتبی نیز نمیدانند که بنده کدامیک از کاربران انجمن هستم و از این جهت پوزش میخواهم و درخواست دارم در جهت شناسایی نیز هیچ اقدامی نکنند که به مصلحت هیچ کس نیست
چیزی که اینجا بسیار تاکید شده است عزیزان این است که از تلاش دست نکشید و به جنگ خستگی بروید و بنده نیز بارها حفاری بی نتیجه انجام دادمو البته از این حفاریها تجرباتی ارزشمند بدست آوردم ه بنده را کمک کردند که عاملهای خطا را شناسایی کنم و بتوانم درست عمل کنم و همانطور هم که همه شنیده ای نابرده رنج گنج میسر نمیشود....
خواهش میکنم هیچ وقت دست از تلاش نکشید و همواره امید خود را حفظ کنید و باور داشته باشید اگر درست و علمی تجربیات ارزشمندی را که توسط اساتید ارائه میشود به کار بگیرید قطعا نتیجه خواهید گرفت
البته متاسفانه در هنگام کاووش به علت پرت شدن از صخره ردیابم دچار آسیب جدی شد و دیگر قابل استفاده نیست و این نه از لحاظ مادی بلکه از لحاظ احساسی و معنوی بسیار بنده را ناراحت کرد زیرا با توجه به اینکه با آن توانسته بودم به اولین موفقیتم برسم بسیار برایم ارزشمند بود از همینجا از استاد حمید و استاد مجتبی خواهش میکنم سریعتر نسبت به ارسال ردیاب 35 اقدام کنند که اگر ردیاب بدست تمام بچه ها برسد بنده نیز مثتثنی نیستم
با آرزوی توفیق تمام دوستان و اساتید و التماس دعا

:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
احسنت به تو- اين كمترين كاريه كه هر كسي ميتونه براي معرفي ردياب انجام بده تا خستگي از تن اساتيد بيرون بره و بعضي ها اينقده بد گويي نكنند .
ان شا اله اين بشه رويه اي كه بقيه هم تجارب موفق خودشونو بيان كنن

هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه

پنج شنبه 28 شهریور1392 - 9:00am
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همه دوستان
در مورد اين فاصله دست ها و تغيير دادن اون بايد خدمت شما عرض كنم كه در فاصله دور بنده از فاصله 32سانت استفاده مي كنم هم براي پيدا كردن جهت و هم براي ديدن كوچكترين حركت در آنتن ها.بعد از نزديكي به محل از فاصله20متري فاصله دست ها رو كم مي كنم تا ببينم آيا هر دو آنتن حركت دارن يا نه.چيزي كه جديدا دارم روش كار مي كنم تغيير دادن فاصله دست ها بر روي محل هست كه نتيجه اون رو هم بزودي بهتون مي گم

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 28 شهریور1392 - 10:48am
استاد
استاد
آواتار کاربر

جا داره به دوستاني كه جديد اومدن خوشامد بگم و اميدوارم تو اين راه سخت ما را ياري كنند.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 28 شهریور1392 - 10:54am

hamze2000 نوشته است:
[b]سلام به همه دوستان
در مورد اين فاصله دست ها و تغيير دادن اون بايد خدمت شما عرض كنم كه در فاصله دور بنده از فاصله 32سانت استفاده مي كنم هم براي پيدا كردن جهت و هم براي ديدن كوچكترين حركت در آنتن ها.بعد از نزديكي به محل از فاصله20متري فاصله دست ها رو كم مي كنم تا ببينم آيا هر دو آنتن حركت دارن يا نه.چيزي كه جديدا دارم روش كار مي كنم تغيير دادن فاصله دست ها بر روي محل هست كه نتيجه اون رو هم بزودي بهتون مي گم
[/b]

دوستان فاصله 32 سانتی که آقا حمزه میفرمایند برای اپراتورهای حرفه ای خیلی کارسازه و حتی میتوان از دور حجم تقریبی را هم محاسبه کرد؛ فاصله 20 سانتی که بنده عرض کردم برای کسانیکه تازه با ردیاب انجمن آشنا شده اند و قبلاً زیاد با ردیابهای یون یاب و خوراکی کار میکرده اند اوایل خیلی مفیده؛نکته مهم و قابل توجه اینه که باید در نظر داشت حرکت هر دو آنتن باهم در فاصله 20 سانتی دستها تقریباً معادل حرکت یکی از آنتنها در فاصله 30،35 سانتی دستها میباشد.
منتظر تجربیات راهگشای حمزه عزیز هستیم.

پنج شنبه 28 شهریور1392 - 11:39am
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوستان اين هم تجربه ديروز من
ديروز با دوستان رفتيم كوه براي تست چند مورد ردياب.همين كه انتن ها رو بالا گرفتم ردياب با ولوم نيم يك جاي رو گرفت كه اصلا مد نظر ما نبود.بعد طي حدود 150متر بالاي يك تپه جاي رو بين سنگ ها گرفت.حالت قيچي بد نبود و حجم هم خيلي منطقي بود2متر در 3.5متر.فركانس طلا و نقره رو خوب گرفت و حركت هر دو آنتن هم داشتم ولي يكم ضعيف.چيزي كه فهميدم وجود تشابه فركانس اون زير بود بخاطر همين از فركانس كربن استفاده كردم كه بسيار پر قدرت محل رو گرفت و فركانس بعدي هم مس بود كه اون رو هم بصورت ضعيف گرفت.عمق يك متر زد.يكم كه جا رو بررسي كردم تيكه هاي كوزه رو پيدا كردم كه نشان از وجود تشابه فركانسي بود.بخاطر همين دستور حفاري ندادم و جا رو براي انجام تست هاي بعدي مشخص كردم

پنج شنبه 28 شهریور1392 - 11:59am
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوستان اينم عكس از محل كه علامت ضربدر محل دقيق و مستطيل ها هم حجمش هستش :D

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 28 شهریور1392 - 12:24pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
shirshah نوشته است:
سلام
عزیزان باید به محضر دوستان برسانم که بنده یکی از اعضای انجمن هستم و قبل از اینکه مطلبم را عنوان کنم پوزش بنده را برای اینکه نمیتوانم خودم را معرفی کنم بپذیرید
با عنایت پروردگار و استفاده از تجریات و اطلاعات تمام اساتید و دوستان موفق شدم البته تنها با استفاده از ردیاب 22 و بدون استفاده از هیچ دستگاه دیگری چند قبر را مورد کاوش قرار داده . چند تکه لوازم و وسایل از جنس مفرغ و آهن در بیاورم که درست است از لحاظ مادی ارزش بالایی ندارند ولی برای بنده بسیار ارزشمندند و نشان دهنده این امر است که با تلاش و پشتکار و البته با استفاده از همین ردیاب میتوانم در آینده موفیتهای بیشتری بدست بیاورم و لازم دیدم حتما این موضوع را اینجا عنوان کنم و این را وظیفه ای میدانستم که روی دوشم بود و البته شاید کسان دیگری نیز باشند که چیزی یافته باشند و به دلایل مختلف که مهمتربن آن شرایط جامعه است آن را مخفی نگه دارند و عنوان نکنند که بنده نیز به آنها حق میدهم و خود نیز از این قاعده مثتثنی نبوده و تمام جوانب را رعایت کرده و با استفاده از وی پی ان و البته یک کامپیوتر دیگر یک اکانت باز کردم و حتی استاد حمید و استاد مجتبی نیز نمیدانند که بنده کدامیک از کاربران انجمن هستم و از این جهت پوزش میخواهم و درخواست دارم در جهت شناسایی نیز هیچ اقدامی نکنند که به مصلحت هیچ کس نیست
چیزی که اینجا بسیار تاکید شده است عزیزان این است که از تلاش دست نکشید و به جنگ خستگی بروید و بنده نیز بارها حفاری بی نتیجه انجام دادمو البته از این حفاریها تجرباتی ارزشمند بدست آوردم ه بنده را کمک کردند که عاملهای خطا را شناسایی کنم و بتوانم درست عمل کنم و همانطور هم که همه شنیده ای نابرده رنج گنج میسر نمیشود....
خواهش میکنم هیچ وقت دست از تلاش نکشید و همواره امید خود را حفظ کنید و باور داشته باشید اگر درست و علمی تجربیات ارزشمندی را که توسط اساتید ارائه میشود به کار بگیرید قطعا نتیجه خواهید گرفت
البته متاسفانه در هنگام کاووش به علت پرت شدن از صخره ردیابم دچار آسیب جدی شد و دیگر قابل استفاده نیست و این نه از لحاظ مادی بلکه از لحاظ احساسی و معنوی بسیار بنده را ناراحت کرد زیرا با توجه به اینکه با آن توانسته بودم به اولین موفقیتم برسم بسیار برایم ارزشمند بود از همینجا از استاد حمید و استاد مجتبی خواهش میکنم سریعتر نسبت به ارسال ردیاب 35 اقدام کنند که اگر ردیاب بدست تمام بچه ها برسد بنده نیز مثتثنی نیستم
با آرزوی توفیق تمام دوستان و اساتید و التماس دعا

دوست عزیزم بهتون تبریک میگم
خیلی خوشحال شدم
اگر امکان داره در مورد نوع واکنش آنتن ها وحجم و عمق و.......که دستگاه نشون داده
بی زحمت توضیحاتی بدین
با تشکر

خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت

پنج شنبه 28 شهریور1392 - 1:51pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 234 , 235 , 236 , 237 , 238 , 239 , 240 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 93 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure