انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 11:51am

پاسخ به موضوع  [ 390 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ... 39  بعدی
 فلزیاب sx500 اقای کرمی 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

كرمي نوشته است:
دوست عزیز من هیچ سوالی رو بدون جواب نذاشتم بجز مسائل تفکیک این مدار که بارها ازتون خواهش کردم سوال نکنید هر وقت صلاح باشه میذارمش.دوست عزیز من بقیه ماجرا رو ازطریق پیغام خصوصی عرض میکنم

جناب کرمی از ابتدای تایپیک تا الان صحبتهای شما کلی بالانس داشت :) چیزی که جای تعجب داره ساپورت مدیران محترم سایت از جناب عالی هستش!!!!

ساپورت به چه نحوی رو کاربرا خودشون میدونن.اما وقتی سکوت میکنن دلیل بر ندانستن نیستش. هوشی جان و دوستان عزیز

اگه نقدی صورت گرفته دلیل بر تنش دادن تاپیک نیست . 12 رگلاتوره با 87 صفحه و این تایپیک با16 صفحه کاملا سره کاریه :D

جناب کرمی شما اگه نیتت رو از ابتدا برای کاربرا عنوان میکردین دیگه حتی تایپیکتون بالا نمیموند که تا به اینجا برسه

بعدشم شما نقشه رابین هود رو نمیتونین ایفا کنین!! که با گذاشتن یا نذاشتن مابقی مدار سره کسی کلاه بره

واقعا بعد از مشاهده این افراد ادم باید جناب مهندس حمید و جناب مهندس آیگون رو طلا بگیره

توباکس با اون عظمتش انقدر تنش ایجاد نکرد این خودش بی شیله پیله بودن صاحب تایپیکش رو میرسونه

یا علی

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

پنج شنبه 28 شهریور1392 - 9:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
آقايون بيني و بين الهي ،دينن و قرآنن،شرفا و ناموسا،يه فكري به حال همديگه بكنيد چرا حسرت يه نقطه زن رو دلمون بمونه آقا دوست عزيز علي 222گفتن مدار اس ايكس خوبه ولي چرا مدار كامكش با تمام تغييرات گذاشته نميشه اصلا اگه قراره سوء استفاده بشه از مدار يا كلاهبرداري گناهش پاي خودشون و خداي خودشون مدار كامل رو بزاريد و خلاص اصلا به ماچه كسي دينش و باكلاه گذاشتن سر مردم خراب ميكنه آقاي كرمي عزيز مدار دوم رو بزار و راحت كن اگر قرار باشه كسي بنده پول حرام باشه با همين مدار ناقص هم كلاه خيلي هارو برميداره اين از من صادقانه و بدون شيله پيله ميگم به ارواح خاك مادرم فقط يه مدارنقطه زن ميخوام تا دومترو نيم بزنه كارم راه بيفته والا نه بابام حرام خور و كلاه برداره نه كس و كارم واگه قراره مدار اول و دوم مكمل هم باشن به صورت خصوصي به هركس كه مورده اطمينانه داده بشه والسلام

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

پنج شنبه 28 شهریور1392 - 3:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
;) /:) البته مداريكه تو خاك جواب داده باشه چون همونطوركه همه ميدونن سنس درهوا بادهواست

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

پنج شنبه 28 شهریور1392 - 3:25pm

سلام دوستان و اساتید.اقای کرمی همانطور که خودتونم میدونین.متاسفانه sx500 واکنشش نسبت به طلا خیلی خیلی ضعیفه.حالا شما جناب کرمی یا لطف کن و قسمت دوم مدارو وتفکیکشو اینجا قرار بده یا اینکه بفرمایین چه تغییراتی رو مدار اعمال کنیم تاحساسیتش نسبت به طلا بالا بره؟؟بنظر من این مدار تا کامل نشه ویا بهینه نشه.وبه همین صورت که الان هستش بغیر از مفرغو اهن قراضه چیز دیگه ای سنس نمیکنه.یا علی.

پنج شنبه 28 شهریور1392 - 5:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز وقتی یه دستگاه فلزیاب چندین ملیون هست مگه شمش طلا یا الماس داخلش بکار رفته رفع همین مشکلات قیمتش رو زیاد کرده و استفاده غیر تجاری.
چاره کار یا افزایش فرکانس تا حدودی حل میشه انوقت املاح و عدم نفوذ در خاک مسئله ساز میشه . اگر یکی از دوستان بتونه نقشه رو از مدار استخراج کنه خیلی مشکلات حل میشه.
تا الان عکسهای مونتاژی دوستان دیدم بزرگترین اشتباه فاحش انجام دادن . قسمت پالس یکی از مهمترین قسمت ها هست همگی در قسمت کویل از مقاومتهای 1/4 وات معمولی استفاده کردن کاری به 1% نداریم معمولا در این قسمت از مقاومتهای مخصوص وات بالا و به تعداد چندتا بصورت موازی استفاده میکنند اونهم از نوع فیلم فلزی . تا از خطای بسیار مهم حرارتی جلوگیری بشه اون 2n3055 اصلا به برد متصل نباید باشه باید با سیم کوتاه از برد فاصله داشته باشه. تغییر حررات و دما بسیار مهمه.
ایسی 4013 سمپل گیر مدار هست اونهم از نوع تک سمپل که خود معظلی هست باید با تغییرات حساب کتاب تو این قسمت حساسیت مدار رو برای فلزات غیر مغناطیس افزایش بدیم .
البته با عرض پوزش از استادان گرامی @};-

پنج شنبه 28 شهریور1392 - 6:46pm
مدیر سایت
مدیر سایت

ali222 نوشته است:
دوست عزیز وقتی یه دستگاه فلزیاب چندین ملیون هست مگه شمش طلا یا الماس داخلش بکار رفته رفع همین مشکلات قیمتش رو زیاد کرده و استفاده غیر تجاری.
چاره کار یا افزایش فرکانس تا حدودی حل میشه انوقت املاح و عدم نفوذ در خاک مسئله ساز میشه . اگر یکی از دوستان بتونه نقشه رو از مدار استخراج کنه خیلی مشکلات حل میشه.
تا الان عکسهای مونتاژی دوستان دیدم بزرگترین اشتباه فاحش انجام دادن . قسمت پالس یکی از مهمترین قسمت ها هست همگی در قسمت کویل از مقاومتهای 1/4 وات معمولی استفاده کردن کاری به 1% نداریم معمولا در این قسمت از مقاومتهای مخصوص وات بالا و به تعداد چندتا بصورت موازی استفاده میکنند اونهم از نوع فیلم فلزی . تا از خطای بسیار مهم حرارتی جلوگیری بشه اون 2n3055 اصلا به برد متصل نباید باشه باید با سیم کوتاه از برد فاصله داشته باشه. تغییر حررات و دما بسیار مهمه.
ایسی 4013 سمپل گیر مدار هست اونهم از نوع تک سمپل که خود معظلی هست باید با تغییرات حساب کتاب تو این قسمت حساسیت مدار رو برای فلزات غیر مغناطیس افزایش بدیم .
البته با عرض پوزش از استادان گرامی @};-

متشكريم برادر لطف كرديد ، اين بخش با همين نظرات جامع دوستان پيشرفت خواهد داشت @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 29 شهریور1392 - 9:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان من یه نوع تکفیک دیدم در حالی که خیلی عجیب بود خیلی هم دقیق روی این دوازده رگولاتوره کار میکرد دقت کنید یه دونه دوربین کوچیک مدار بسته از این ساده ها دید در شبه به السیدی وصل بود مندراون موقع نمیدونم چرا دقت نکردم که داخل اون دوربین که با نوارچسب پوشیده بودند چی گذاشته بودنند من فکرمیکنم به دونه ال ی دی بود ویا شاید یه لامپ مادون قرمز که روی فرسنده کنترل ه دوتا سیم این الیدی به کجا وصل میشد ؟ وگذاشتم برای بعد قشنگ وارسی کنم که فلزیابو یه نفردو دره کرد نظرشما چیه علی اقا ایا چنین چیزی میتونه باشه

جمعه 29 شهریور1392 - 10:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام

این فلزیاب به این صورتی که هست نسبت به طلا اصلا حساس نیست. آقای مقدسی شما چیکارش کردی که حساس شد؟
آقای کرمی رو که بی خیال همش تو کار پیچوندن خلق ا.. است

جمعه 29 شهریور1392 - 11:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مقدسی نوشته است:
سلام دوستان من یه نوع تکفیک دیدم در حالی که خیلی عجیب بود خیلی هم دقیق روی این دوازده رگولاتوره کار میکرد دقت کنید یه دونه دوربین کوچیک مدار بسته از این ساده ها دید در شبه به السیدی وصل بود مندراون موقع نمیدونم چرا دقت نکردم که داخل اون دوربین که با نوارچسب پوشیده بودند چی گذاشته بودنند من فکرمیکنم به دونه ال ی دی بود ویا شاید یه لامپ مادون قرمز که روی فرسنده کنترل ه دوتا سیم این الیدی به کجا وصل میشد ؟ وگذاشتم برای بعد قشنگ وارسی کنم که فلزیابو یه نفردو دره کرد نظرشما چیه علی اقا ایا چنین چیزی میتونه باشه

دوست من 12 رگولاتوره LCD نداره
منظورتون SX 500 هست؟
SX500 هم LCD نداره از دو ردیف LED ابشاری ستونی استفاده میکنه.
اون قطعه که میگی در دوربین جا سازی شده بوده احتمال بسیار زیاد 100% فتو دیود بوده
با تابش نور LED بر فتو دیود کار خبرسازی تفکیک انجام میشده.
بغیر از این چیزی دیگه نمیتونه باشه.
اتفاقا سازنده راه ساده و کارامدی انتخاب کرده بوده.

جمعه 29 شهریور1392 - 3:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اقا کرمی استاد محترمی هستند هرچی تو مدار بود با خودکار کشیده بودنند یه دونه ایسی رو جابجانکشیده بود این طرح اولیه دستگاه بود بعد روش کارکردنند تا تونستن تکفیک روش کارگذاشتن وچندتا عیب داشت این مداریکی دیر سنس میکرد دستگاه کندی بود وبهداینکه دیر صداش قطع میشد به طلا حساس نبود که همه شون رودرست کردنندواگر تکفیک نمیذارنند بخاطراینکه اصلا تکفیک بدرد بخوری نداشت این رو بارها گفتن وفقط ه نوع تکیک هستش که روی صدا هستش یعنی اینکه این فلزیاب حالت عادی به طلا حساس نیست وفقط زمانی که دستگاه ولوم سنس رو طوری قرارمیدی که یکسره صوت میکشه به طلا نزدیک میکنی صداش قطع میشه این رو بارها با زبان بی زبانی گفتن

جمعه 29 شهریور1392 - 4:07pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 390 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ... 39  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: farokh , Google , mnbvcxzaqwsx و 494 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure