خواهش میکنم آقا مجتبی
حالا معلوم نیست کدوم پست ها و چیو ویرایش کردی من که هر کجا نوشتم 1 کیلومتر هنوز سرجاشه
مشکل اینجاست که همه این مسایل از عجله میشه که من بهیچ وجه آدم عجولی نیستم و خیلی با دقت کار میکنم اما متاسفانه آقا مجتبی همیشه عجله میکنه و یا نتایج تست هایی که نهایی نیست رو ملاک میگیره یا بمن فشار میاره! برای همین مرتب عرض میکنم باید تست های زیادی انجام بشه.
حالا مساله ای نیست بخصوص که برد نهایی ردیاب دقیقا چقدر باشه برای کمتر کسی اهمیت داره. فقط اینو میدونیم نیاز به تقویت بوده و ایشالا به خوبی انجام خواهد شد.
در مورد تفاوت برد برای فلزات مختلف تا حدی این مساله میتونه باشه ولی نه اونقدر زیاد! بهرحال خاصیت فلزات و عیار و آلیاژ ها هم فرق دارن. ولی وقتی تشت مسی رو در 25 متر زده خب به نسبت وزنش درست بوده! کلا افزایش برد با وزن فلزات نسبت داره. من فکر میکنم حداکثر چیزی که تست شده در حد چند کیلو بوده. خب وزنش هر چی بیشتر باشه برد بیشتری میزنه. اما این نسبت خطی نیست بلکه تقریبا لگاریتمی هست!
البته فاکتورهای زیر خاک قرار داشتن و قدیمی بودن هم خیلی موثر هستن که تا حالا عملا فکر میکنم تست نشده چون باید هدف واقعی باشه.
در هر صورت بعد از تقویت ؛ برد نهایی دیگه قطعا باید در حد 500 متر باشه. اما باید توجه داشت فلز جدیدی مثل اون تشت مسی رو به هر حال فکر میکنم بیشتر از 100 تا 150 متر نمیزنه.