با سلام و ادب خدمت دوستان بزرگوار
خدمت دوستان عرض کنم که بنده جی پی 5000 را دوسال پیش که تازه تولید شده بود و تازه داشت وارد ایران میشد ،خریدم. فلزات سطح را میگیره و تفکیکش هم شخته! درب بطری و میخ کهنه و ساندیس و مس و امثالهم را مثل یا شبیه به طلا میگیره و حتی فلز به اندازۀ نوک سوزنو هم میگیره. کار کردن در خیلی جاها باهاش خیلی خیلی سخته و میشه گفت نمیشه نتیجه گرفت و در شرایط امواج و فرکانسهای مزاح نیز اگه زیاد باشه اصلا نمیشه باهاش کار کرد ! حتی موبایل باید پیشش خاموش بشه و داخل شهر و روستا به هیج وجه جواب نمیده. من اونو برای استفادۀ یه هدف با احتمال بار بالای 90درصد خریدم ولی دیدم که ابدا دستگاه بالانس نشد و به هیچ وجه ثبات نداشت. چندین بار تلاش کردم نشد! خیلی هم ناراحت شدم و خیلی ضرر!
جی پی ایکس فقط برای قبرها و جاهایی که آشغال در سحط زمین نباشه ، خوبه. در صورتی که امواج مزاحم نباشه. در زیر و یا حداقل 200 متری برق فشار قوی نباید روشن بشه!.
عمقش کمه. من دوتا بشقاب بزرگ استیلی را در عمق 2.50 بغل هم گذاشتم ، با کویل 45 هیچ علامتی نداد!.
اگه کویلش به مانعی برخورد کنه ، امکان بی ثباتیش وجود داره که دوباره باید بالانس بشه! بالانسش هم با توجه به شرایط ممکنه چند دقیقه طول بکشه. ممکنه 5 تا 10 دقیقه طول بکشه!.
ولی ذرات را تقریاب بالای 90درصد حذف میکنه و از این جهت عالیه! جایی را که دوستان با یه دستگاه دیگه حفاری کرده بودند( چون دارای ذرات زیاد بود) من با جی پی همان جا را کاوش کردم، هیچ علامتی نداد( اصلا بوق نزد).
تا اینکه بالاخره دستگاه را فروختم. چون مگه چقدر قبر داریم که بشه روش کار کرد؟ مهتر اینکه : تقریبا تمام قبراهای ایران توسط حفاران محلی بی تجربه و باتجربه حفاری شده و تقریبا از بین رفتن. پس جی پی راباید جایی بکار برد که دارای دفینه باشد. آیا دفینهرا میگیرد؟ بستگی به عمق و حجم دفینه دارد.
مسئلۀ مهم دیگه اینکه بهمن ثابت شده، حتما باید نقطه زن و ردیاب ، با هم استفاده بشن تا بشه نتیجه گرفت و این چیزیه که بر اثر تجربه به من ثابت شده است.
در هر صورت منتظر نتایج تستهای استاد aziz_1388 بزرگوار باشید.
موفق و سربلند باشید
مدد یا عزیزالله.
موفق و سربلن باشید.