انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 10:13am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 237 , 238 , 239 , 240 , 241 , 242 , 243 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

تهم نوشته است:
احسان نوشته است:
حمزه جان حالا اگه داخل یه قبرستان قدیمی طلا باشه چه جوری باید ردشو زد با این همه قبر که پر شدن از استوان و حفره و سفال شکسته

احسان جان سوال خیلی خوبی پرسیدی
جواب شما:
توکلت علی اله

نه تهم عزيز بعضي وقت ها بدترين جا بهترين جا هستش و سخت ترين كار راحت ترين كاره!با يكم دقت و تمرين مي فهميد كه چقدر راحته. :-?

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 29 شهریور1392 - 12:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمزه جان
این مشکل در ردیابهایی که ژنراتور دارن و فرکانس اجسام رو تقویت میکنن کمتره
دلیلش هم اینه که فلزات با توجه به رسانایی بیشتر از باز خورد بیشتری از فرکانس برخوردارن ودارای فرکانس قویتری نسبت به استخوان وسفال از خودشون ساطع میکنن

جمعه 29 شهریور1392 - 12:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: لرستان
تهم نوشته است:
احسان نوشته است:
حمزه جان حالا اگه داخل یه قبرستان قدیمی طلا باشه چه جوری باید ردشو زد با این همه قبر که پر شدن از استوان و حفره و سفال شکسته

احسان جان سوال خیلی خوبی پرسیدی
جواب شما:
توکلت علی اله

چاکدم تهم جان ،استاد عزیزم .
استاد یعنی پیدا کردنش کار کرامل کاتبینه ؟؟؟

جمعه 29 شهریور1392 - 12:36pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

تهم نوشته است:
حمزه جان
این مشکل در ردیابهایی که ژنراتور دارن و فرکانس اجسام رو تقویت میکنن کمتره
دلیلش هم اینه که فلزات با توجه به رسانایی بیشتر از باز خورد بیشتری از فرکانس برخوردارن ودارای فرکانس قویتری نسبت به استخوان وسفال از خودشون ساطع میکنن

تهم جان باز هم خودتون جواب خودتون را داديد؟؟؟من گفتم كه استخوانها فركانس شبيه فركانس طلا رو دارن.حالا اگه ردياب 8 دقيقه تو قبرستان كار كنه اين تيكه طلا بقدري توسط ردياب باردار ميشه كه سنسش برخلاف استخوان كه رسانا و فلز نيست راحت تر ميشه.بخاطر همين گفتم نياز به تجربه كار تو قبرستان هستش

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 29 شهریور1392 - 12:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمزه جان ممنون از پاسخت
من نمیخام عملکرد ردیاب انجمن رو زیر سوال ببرم ولی این نوع ردیابها که فاقد ژنراتور هستن فقط میتونن اهداف سطحی رو باردار کنن وبه طبع میتونن فرکانس اجسام سطحی رو دریافت کنن مگراینکه واقعا منبع انعکاس فرکانس قوی باشه
احسان جان من کوچیک هر چی مرد هستم به من استاد نگید.
ولی این مقوله ردیابی توی قبرستون یه مقوله سختیه وتکنیک وقلق خاص خودش رو داره
بهتره این مبحث توی تاپیک خودش پیگیری بشه چون بعضی ازدوستان ردیابهای مختلفی دارن ولی درکل روش یکیه.

جمعه 29 شهریور1392 - 12:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمزه جان میشه بیشترو کاملتر راجب نوع و روش حفاری خودتون در قبرستان توضیح بدید
ممنون میشم .

جمعه 29 شهریور1392 - 12:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تهم جان با شناختی که از شما و تجارب شما دارم وظیفه خودم میدونم که شما رو استاد خطاب کنم شما که پیر این کار هستید وحداقل 15سال تجربتون از من نوعی در مورد ردیاب و ضمینه حفاری بیشتره .
شما همیشه نسبت به ما لطف دارید استاد عزیز.

جمعه 29 شهریور1392 - 12:57pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

تهم نوشته است:
حمزه جان ممنون از پاسخت
من نمیخام عملکرد ردیاب انجمن رو زیر سوال ببرم ولی این نوع ردیابها که فاقد ژنراتور هستن فقط میتونن اهداف سطحی رو باردار کنن وبه طبع میتونن فرکانس اجسام سطحی رو دریافت کنن مگراینکه واقعا منبع انعکاس فرکانس قوی باشه
بهتره این مبحث توی تاپیک خودش پیگیری بشه چون بعضی ازدوستان ردیابهای مختلفی دارن ولی درکل روش یکیه.

تهم عزيز بنده مي تونم يه تيكه طلا رو تو 20دقيقه براتون تو قبرستان البته با ردياب انجمن سنس كنم :D
عمق نفوذ هم به نوع فركانس هاي ردياب بستگي داره كه تو ردياب انجمن قدرت نفوذ بالاي داريم و ربطي به ژنراتور نداره

جمعه 29 شهریور1392 - 1:02pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

احسان نوشته است:
حمزه جان میشه بیشترو کاملتر راجب نوع و روش حفاری خودتون در قبرستان توضیح بدید
ممنون میشم .

احسان جان اين ردياب با ردياب هاي ديگه از نظر كاركرد فرق داره.بله كار كردن با ردياب هاي ديگه تو قبرستان فوق العاده سخت هستش.
از 4 گوشه قبرستان بعد از 10 دقيقه كار كردن ردياب آنتن ميزنيد و بهترين مسير رو انتخاب مي كنيد البته با فاصله 32 سانتي آنتن ها از هم .بعد به محل نزديك ميشيد و با ولوم نيم و بيسيم و فاصله 20 سانت دست ها از هم محل رو با حركت هر دو آنتن مشخص مي كنيد

جمعه 29 شهریور1392 - 1:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
تهم نوشته است:
حمزه جان ممنون از پاسخت

تهم عزيز بنده مي تونم يه تيكه طلا رو تو 20دقيقه براتون تو قبرستان البته با ردياب انجمن سنس كنم :D
عمق نفوذ هم به نوع فركانس هاي ردياب بستگي داره كه تو ردياب انجمن قدرت نفوذ بالاي داريم و ربطي به ژنراتور نداره
[/quote
ولا حمزه خان تا دلت بخواد اطراف ما از این قبرستانه زیاد هست که همه اثار و سنگهاشون ب دست کشاورزها از بین رفته .ما حدود 8سال پیش یه ردیاب اوردیم تو اون منطقه که ردیاب بیچاره همچین گیج شد نزدیک بود منفجر بشه .و هیچی ب هیچی

جمعه 29 شهریور1392 - 1:11pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 237 , 238 , 239 , 240 , 241 , 242 , 243 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 128 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure