با سلام و عرض ادب خدمت دوستان ارجمند
یه پیشنهاد دارم: از مدیران محترم سایت میخوام با آقای king یا همون آقای شیرمحمدی تماس بگیرن و دوسه تا از دستگاههای تاپش رو تست بگیرن و نتیجش رو همین جا بزارن.
این پیشنها رو به آقای شیرمحمدی بدن، اگه قبول کرد ، نشون میده طرف گام اول رو برای شفاف سازی و صداقت گفته ها و اعمالش برداشته، و در صورت موفق بودن تستها، گام دوم را در اثبات ادعای خودش برداشته و بالاخره قیمت دستگاه را هم باید اثبات کنه که با چه فرمولی این همه براشون قیمت گذاشته!
در غیر اینصورت با دزدان سر گردنه که جز اخاذی از بینوایان کارِ دیگری بلد نیستند، نه تنها فرقی ندارن بلکه یه سر و گردن از اونا هم بالاتره.
در ضمن آقای king همون شیرمحمدی (بینهایت بسیاربزرگوار) تو پستهاش گفته دست از سرم بردارید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا نگفته آقان مدیران محترم سایت بیایید تا صداقت و علمم رو ثابن کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از آقای شرمحمدی میخوام اگه واقعا فکر میکنه شیره و ...... نیست، بیاد و صادقانه علمشو به اساتید سایت اثبات کنه . همچنان که اساتید سایت، محصولشون رو بین اعضای سایت که همه یه جورایی تخصص و تجربه دارن، در معرض اثبات و فروش گذاشتن .
حقیقتش من داشتم رو محصولات king تحقیق میکردم که بخرم.تا اینکه به مطالب انجمن برخورد کردم.
پس آقا king ( شیر محمدی) صداقتتو سریعتر ثابت کن تا یکی ازاین دستگاههای برتر جهانرا از شما بخرم.
چون من قبل از محک زدن کسی، قضاوت نمیکنم- هرچند دوستان انجمن از تو مدعیند و شکایت دارند- من قضاوتم را برای یک ماه آینده به تأخیر میندازم.
دوستان لطفا در مورد پیشنهاد بنده نظر بدین. سپاس.
موفقیت صادقان اهل ایمان را از الله مستعان مسئلت دارم.
یا الله مدد.