نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
احسان جان من ردياب انجمن رو ميگم و كاري به ردياب هاي ديگه ندارم.زياد هم سخت نيست.يكي از اين قبرستان ها بريد و يه تيكه طلا رو بدون اينكه بدونيد كجاست قايم كنيد و ردياب بزنيد.نكته تو پيدا كردن جهت هستش كه كارتون رو راحت مي كنه. احسان جان مقايسه كردن ردياب ها با هم بنظر من از لحاظ علمي كار درستي نيست
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
جمعه 29 شهریور1392 - 1:15pm |
|
|
تهم
کاربر حرفه ای
|
احسان جان تجربه شخصی بنده اینه که برای هدفهای دارای نسخه وکلا دفینه میتونید روی کارردیاب حساب کنید ولی برای کاوش درمحلهای قبرستون بیشتر نقطه زن پیشنهاد میشه و چون عمق زیادی هم مدنظر نیست بهتره از نوع تفکیک دار یا همون vlf استفاده بشه
|
جمعه 29 شهریور1392 - 1:18pm |
|
|
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
hamze2000 نوشته است: احسان جان من ردياب انجمن رو ميگم و كاري به ردياب هاي ديگه ندارم.زياد هم سخت نيست.يكي از اين قبرستان ها بريد و يه تيكه طلا رو بدون اينكه بدونيد كجاست قايم كنيد و ردياب بزنيد.نكته تو پيدا كردن جهت هستش كه كارتون رو راحت مي كنه. احسان جان مقايسه كردن ردياب ها با هم بنظر من از لحاظ علمي كار درستي نيست آره حمزه جان اکثر بچه های انجمن از ردیاب انجمن راضی هستن ایشاا منم دباره البته با ردیاب ورژن دوم انجمن اون مکانو تست میکنم . و مرسی از توضیحات کاملتون . تهم جان مشکل اینجاست گیر اوردن نقطه زن اصل کار خیلی سختیه وگرنه داخل قبرستان فقط کار نقطه زنه که دیگه جای هیچ شک و شبهه ای نمیزاره
|
جمعه 29 شهریور1392 - 1:38pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
بنده یه ماه پیش تو یه قبرستان قدیمی که پر از قبر بود آنتن زدم بین تمام قبرها فقط روی یه قبر قیچی کرد اونم از چهار جهت با عمق یک ونیم متر وبا حجم تقریبا2*2 اما بخاطر احترامی که به مرده ها قائل بودم نکندم
|
جمعه 29 شهریور1392 - 1:49pm |
|
|
dust
کاربر فعال
|
با سلام. برای کار با ردیاب توی قبرستان حتما با ولوم 1 کار کنین و گلد 2. حجم گیری هم اصلا توی قبرستون جواب نمیده الکی وقتتونو تلف نکنین. چون ابعاد قبر رو بهتون نشون میده. این قضیه تجربه شده و جواب داده. برای قبرستان حتما یک نقطه زن لازمه. حتی اگه بهترین ردیابزن هم باشین باز هم با مشکل مواجهه میشین. پس حتما یک نقطه زن خوب لازمتون میشه.
|
جمعه 29 شهریور1392 - 2:16pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام
هیچ ردیابی نیاز اون کسی رو براورده نمیکنه که هر جا دلش خواست ردیاب زد و شروع به کندن کرد.
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
جمعه 29 شهریور1392 - 2:27pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
حرف dust عزیز هم درباره داشتن یه نقطه زن خوب خیلی مهمه ,من بشخصه خودم با ردیاب خالی هیچی نتونستم شکار کنم ولی با یه نقطه زن که ماله یه نفر دیگه بود و تو دست من بود تونستم اشیاء هر چند بی ارزش رو از دو متری هم در بیارم . پس نباید گله از ردیاب کرد همون کار ردیابی رو اگه ردیاب درست جواب بده کار خودش رو کرده و دیگه هیچ منتی سرش نیست.
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
جمعه 29 شهریور1392 - 2:32pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
به دوستان قول ميدم اگه فقط چند بار تو قبرستان با اين ردياب تمرين و تست كنند خيلي چيزا ياد مي گيرن كه نميشه توضيح داد.استفاده از گلد دو در صورت زياد بزرگ نبودن قبرستان الزامي هستش و حركت هر دو آنتن از 4 جهت هم خيلي خيلي مهمه.dust عزيز من با اين ردياب بدون هيچ نقطه زني 3 بار اشياي رو خارج كردم كه هيچ كدومشون نشان و علامتي نداشت.يكي از اين اشيا هم تو قبر بود
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
جمعه 29 شهریور1392 - 2:35pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
البته تا دلتون بخواد هم حفاري بي مورد هم داشتم كه در صورت استفاده از نقطه زن اصلا بي خود حفاري نمي كردم.پس وجود نقطه زن خوب خيلي خيلي مي تونه گره گشا باشه
|
جمعه 29 شهریور1392 - 2:40pm |
|
|
dust
کاربر فعال
|
بله درسته حمزه جان . با ردیاب میشه موفق شد. من خودم از اولین نفراتی بودم که باهاش یه چیزایی در اوردم ولی بازم میگم با ردیاب هیچوقت نمیشه گفت صدرصد بار وجود داره تا اینکه حفاری صورت بگیره. به نظرم نباید توقع افراد رو نسبت به ردیاب بالا برد چون باعث سرشکستگی زود هنگام بعضیها میشه. ردیاب اسمش روشه یعنی ردیابی و شعاع زنی و نقطه زن هم عملکرد خودشو داره.
|
جمعه 29 شهریور1392 - 2:53pm |
|
|
|