نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
dust نوشته است: بله درسته حمزه جان . با ردیاب میشه موفق شد. من خودم از اولین نفراتی بودم که باهاش یه چیزایی در اوردم ولی بازم میگم با ردیاب هیچوقت نمیشه گفت صدرصد بار وجود داره تا اینکه حفاری صورت بگیره. به نظرم نباید توقع افراد رو نسبت به ردیاب بالا برد چون باعث سرشکستگی زود هنگام بعضیها میشه. ردیاب اسمش روشه یعنی ردیابی و شعاع زنی و نقطه زن هم عملکرد خودشو داره. دوست من هدف بالا بردن توقع نيستش بلكه يادگيري صحيح اون و انجام تمرينات زياد هستش كه كليد موفقيت همين تمرين هستش.كسي كه داره ميره بيرون براي كار بايد دقيقا بلد باشه چطور از ردياب استفاده كنه و چون نقطه زن هستش رديابي رو سرسري بگيره؟كلا ما ايراني ها با حرفه اي بودن غريب هستيم و همه ي كارها رو بصورت احساسي انجام ميديم.هدف از بودن اينكه تا ميشه روش هاي صحيح رديابي رو بگيم و خودمون هم ياد بگيريم.من خودم براي باري برم از دو ردياب و دو نقطه زن 100% استفاده مي كنم
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
جمعه 29 شهریور1392 - 3:00pm |
|
|
dust
کاربر فعال
|
حرف من هم همینه حمزه جان. ماشاله خودت استادی و یه نقطه زن هم همیشه همراهته. ولی متاسفانه یه جوری جا افتاده که یک شعاع زن کار نقطه زن رو انجام میده و خیلی از مبتدیها ندونسته همون اول کار دلسرد میشن. در مورد تمرین هم بله درسته توی هر کاری تمرین و صبر شرط اوله.مطمئنا یه آدم حرفه ای خیلی بهتر از یه آدم آماتور میتونه از دستگاه کار بکشه ولی باید از هر وسیله ای به اندازه کارکردش توقع داشت. تمرین میتونه درصد خطاها رو کم کنه ولی نمتونه صددرصد از بین ببره. و باید امکان خطا رو همیشه در نظر داشت. من خودم توی این مدت کم خیلی با این ردیاب حفاری کردم که بیشترشون ناموفق بود. تازه من از خیلی سال پیش تجربه کار با ردیاب رو داشتم. و در اخر مجبور شدم یه نقطه زن تهیه کنم.
|
جمعه 29 شهریور1392 - 3:25pm |
|
|
dust
کاربر فعال
|
مثلا این تیکه سفال که توش پر از ذرات سیلیس و میکا هستش رو به جای طلا دراوردم که اگه یه نقطه زن داشتم اینهمه الکی حفاری نمیکردم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 29 شهریور1392 - 3:30pm |
|
|
dust
کاربر فعال
|
یا مثلا این مورد که همین هفته پیش توی عمق نیم متری در اوردم. پای یه تپه با ردیاب جواب داد ولی نقطه زن جواب نداد ولی چون عمقش کم بود حفاری کردم ببینم عاملش چیه که این در اومد در کل به نظرم بدون نقطه زن حفاری کردن وقت تلف کردنه. برای موفقیت علاوه بر تجربه به شعاع زن. نقطه زن و حفره یاب خوب نیاز حتمی هستش.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 29 شهریور1392 - 3:37pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
كاملا درسته. دوست من كسايي كه نقطه زن هم ندارن بايد به فكر اونا هم بود.من تا الان شايد بالاي 15 بار حفاري بي مورد با اين ردياب داشتم ولي بقدري چيزاي جديد ياد گرفتم كه مطمئنم درصد خطا هام خيلي خيلي كم شده.باور كنيد اگه چند ماه ديگه هم با اين ردياب كار كنم مي تونم تا 80درصد خطا ها رو حذف كنم.آنتن ها خيلي چيزا رو به ما ميگن و ما بايد بفهميم كه چي ميگه.باور كنيد تا الان هم بدون نقطه زن ميرم بيرون تا مجبور بشم بيشتر دقت كنم تا بهتر ياد بگيرم و هر وقت هم ميرم براي تمرين كردن هستش و حتي اون 3 بار كه موفق شدم هم براي تمرين كردن رفته بودم.در كل رمز اول موفقيت تو هر كاري تمرين هستش و دوستاني كه نقطه زن هم ندارن براي موفقيت بايد بايد تمرين كنند و منتظر معجزه هم نباشندر مورد سفال هم بهتون تبريك ميگم.قبلا بنده هم البته قبل از حفاري گفتم كه سفاله و عكسش رو هم گذاشتم با ردياب يه كاسه كوچيك سفالي رو خارج كردم ولي مال شما قشنگ تر هستش. البته بنده قبل از حفاري تشخيص دادم كه سفاله و خبري از طلا نيست
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
جمعه 29 شهریور1392 - 3:44pm |
|
|
fabienmartin
کاربر حرفه ای
|
درود. اگر هدف در سمت چپ من باشه و ازش 20 متر دور باشم انتن سمت چپ اول به سمتش میره و بعد انتن مخالف یعنی انتن دست راستم ایا این میتونه هدف باشه یا نه...و اگر تست زغال انجام دادیم و جواب داد چه معنی داره اون هم در زمین کشاورزی همه موارد در گلد 2 و ولون نیم و بدون سیم هستش...
|
جمعه 29 شهریور1392 - 7:15pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
دوستان درمناطق کوهستانی و معدنی از ابتدای کار با گولد دو و ولوم یک کار کنید.من این رو تجربه کردم روی گلد یک حساسیت به ذرات و مواد معدنی بیشتر هست و مرتب قیچی میشه البته با ولوم های بالا .راه شناخت اون هم متد 10 ثانیه به راحتی آنتنها باز میشدند.همچنین برای صحنه کارهای آلوده و پر از آهن خرد و ریز و فلزات دیگه هم از گلد دو استفاده کنید.
یه مورد دیگه هم اینکه جایی که ذرات باشه روی فرکانس مس هم جواب میده.
|
جمعه 29 شهریور1392 - 8:09pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
به هرحال باتوجه به تمرين دوستان وهمه يه اين تفاسيرمن اينوفهميدم كه اون اولم گفتم استادارياوقتي رفت واسه اون هدفه واقعي اون اگه فوتايه تمام كننده يه اين22روگفته بودالان ياتمومه فعالايه انجمن كاروتموم ميكردندوميزدن توهدف ياميومدميگفت نشد.چون بيشتربچه هاهدفووذراتو..روكشيدن بيرون ديگه چه كاركنيم كه نكرده باشيم وبلدنباشيم.به هرحال تلاشامونوخودمون بايدانجام بديم .منم توروزايه اينده كاره شخصيم سبك تربشه ميرم واسه هدفهايه اصلي و100درصدشده .
|
جمعه 29 شهریور1392 - 10:02pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
|
جمعه 29 شهریور1392 - 11:41pm |
|
|
felezjooo
کاربر فعال
|
از دوستانی که این دستگاه رو تهیه کردن و کار کردن.کسی به چیزی هم رسیده که واقعا دستگاه روش قیچی زده باشه.تاحالا دفینه کشف کردین با این دستگاه و امثال؟؟
دوشیمنرسیمجنگجنرهدربان <--
|
شنبه 29 شهریور1392 - 2:03am |
|
|
|