نویسنده |
پیغام |
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
aygon84 نوشته است: aygon84 نوشته است: pouya83 نوشته است: درضمن مقاومتهایR6وR7بشدت داغ میکننن سلام یه خازن 104 دیگه به پایه بیس (B)و کلکتور(C)ترانزیستور 5 وصل کن وولوم را تو حداقل مقدارش قرار بده(جهت خلاف عقربه های ساعت) و بدون وصل لوپ بطوری که هیچ سیمی هم به سوکت لوپ وصل نباشه وبدون نصب ایسی 709 دوباره امتحان کن باید صدای تق تق بیاد ضمنا خازن قبلی را حذف نکن اگه مدارت دوباره سوت ممتد داشت فوری کلید را قطع کن سوت ممتد و سوت سنس مدار باهم فرق دارن سوت ممتد منجر به سوختن ایسی 3 در اولین مرحله میشه باسلام من بجای ترانزیستورهایbc184از bc337وبجای bc214ازbc327طبق فرمایش شما ،استفاده کردم.آیا پایه های آنها باهم برابره یا ممکنه فرق داشته باشه،منظورم اینه که نکنه پایه ها را اشتباه جا زده باشم؟ اون خازن104راهم به پایه بیس وکلکتور ترانزیستور5وصل کردم ولی تاثیری نداشت.ویکسره سوت میکشه .فقط باچرخاندن ولوم عکس عقربه ساعت صداش زیر میشه ودر جهت عقربه ساعت صدا بم میشه. باتشکر
|
جمعه 29 شهریور1392 - 10:51am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
پايه هارو حتماً سعي كن از توي نت پيدا كني و درست نسب كني ، چون اقلب پايه ها فرق ميكنه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 29 شهریور1392 - 11:44am |
|
|
fabienmartin
کاربر حرفه ای
|
bc184 , bc337 پایه هاشون یکی هستند ولی bc214 , bc327 پایه هاشون با هم فرق داره باید ترانزیستورتون رو بچرخونید تا درست بشه...bc214 از روبرو e,b,c هستش ولی bc327 از روبرو c,b,e هستش...اگر این کار رو نکردی انجام بده دوست عزیز.... اگر مقدار مقاومتهای r32 , r31 کم باشن باز این سوت ممتد رو میشنوی
|
جمعه 29 شهریور1392 - 11:59am |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
|
با سلام ترانزیستور E176 چون در بازار پیدا نکردم از 2N5460 استفاده کردم ولی امروز طبق توصیه علی آقا و آقامهدی عزیز مبنی بر اینکه ممکنه پایه ها ی ترانزیستور ها باهم تفاوت داشته باشن از نت پایه هاشو پیداکردم ومتوجه شدم که پایه ها را برعکس نصب کردم .بنابراین 2N5460 را از جاش در آوردم و بصورت صحیح وصل کردم و مدار را روشن کردم ولی اینبار هیچ صدایی از هدفون شنیده نمیشد فقط درحین روشن کردن کلید پاور یک لحظه صدای تق ضعیف از هدفون شنیده میشد.2N5460 را از مدار خارج کردم و دوباره مدار را روشن کردم که اینبار صدای تق تق مدار شنیده شد (خیلی خوشحال شدم) وبا چرخاندن ولوم خلاف عقربه ساعت این تق تق کندتر و در جهت عقربه ساعت تق تق تند ترمیشد.حالا سوال اینه که در اثر وصل کردن اشتباهی پایه های این ترانزیستور ممکنه خراب شده باشه ؟ چون وقتی اونو درست وصل میکنم هیچ صدایی از مدار نمیاد.یا ممکنه خودش سالم باشه و قطعات دیگری معیوب شده باشه؟فعلا از روی مدار جداش کردم . وقتی این ترانزیستورو از مدار خارج کردم هیچ ولتاژی در بین پایه های توکو وجود نداره. با چرخاندن پتانسیومتر 100کیلو صدای تق تق سریعتر و کند تر میشه. لطفا راهنمایی کنید. ممنون
|
جمعه 29 شهریور1392 - 1:43pm |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
جهت شناسایی دقیق از این فایل کمک بگیر. احتمال اینکه اسیب دیده باش ترانزیستور زیاده چون از نوع فت هست با نوع معمول فرق داره . و حساس در نصب اون دوعدد ترانزیستور فت که پایه هاشون با G D S معرفی شدن دقت زیاد کن در شناسایی پایه از نقشه هم کمک بگیر
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 29 شهریور1392 - 2:53pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
|
ali222 نوشته است: جهت شناسایی دقیق از این فایل کمک بگیر. احتمال اینکه اسیب دیده باش ترانزیستور زیاده چون از نوع فت هست با نوع معمول فرق داره . و حساس در نصب اون دوعدد ترانزیستور فت که پایه هاشون با G D S معرفی شدن دقت زیاد کن در شناسایی پایه از نقشه هم کمک بگیر باسلام پایه های 2N5460 را طبق این فایل راهنمای پایه ترانزیستورها که جناب ali222 زحمتشو کشیدند جا زدم .حالا مدار در حالت حداقل ولوم صدای تق تق میده وقتی ولوم را زیاد میکنم صدای تق تق سریعتر میشه و وقتی ولوم را زیادتر میکنم تق تق سریع تبدیل به سوت ممتد میشه. بنظر شما مدار درست کار میکنه؟ هنوز روی پایه 2و3 توکو ولتاژ 2 ولت داره.روی پایه 1و3 توکو ولتاژ23 ولته. ولی وقتی لوپ را به مدار وصل میکنم در همه حالات ولوم سوت ممتد میکشه و چیزی سنس نمیکنه . طبق دستورات جناب آیگون اون خازنهای 104 را روی پایه های ترانزیستور 5 و خازنهای 13 و16 وصل کردم.
|
جمعه 29 شهریور1392 - 3:56pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
|
باسلام
نمیدونم پایه های tr2 =bc327 را درست وصل کرده ام یا نه؟چون در یک حالت که جای کلکتور وامیتر را عوض میکنم با نصب ال ام 709 روی مدار با هر رنج ولوم کلا سوت ممتد میکشه و در یک حالت تق تق بعد سوت ممتد .حالا بنظر شما کدومش درسته ؟
آخرین بار توسط pouya83 در جمعه 29 شهریور1392 - 6:48pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
جمعه 29 شهریور1392 - 6:12pm |
|
|
aygon84
کاربر فعال
|
pouya83 نوشته است: با سلام ترانزیستور E176 چون در بازار پیدا نکردم از 2N5460 استفاده کردم ولی امروز طبق توصیه علی آقا و آقامهدی عزیز مبنی بر اینکه ممکنه پایه ها ی ترانزیستور ها باهم تفاوت داشته باشن از نت پایه هاشو پیداکردم ومتوجه شدم که پایه ها را برعکس نصب کردم .بنابراین 2N5460 را از جاش در آوردم و بصورت صحیح وصل کردم و مدار را روشن کردم ولی اینبار هیچ صدایی از هدفون شنیده نمیشد فقط درحین روشن کردن کلید پاور یک لحظه صدای تق ضعیف از هدفون شنیده میشد.2N5460 را از مدار خارج کردم و دوباره مدار را روشن کردم که اینبار صدای تق تق مدار شنیده شد (خیلی خوشحال شدم) وبا چرخاندن ولوم خلاف عقربه ساعت این تق تق کندتر و در جهت عقربه ساعت تق تق تند ترمیشد.حالا سوال اینه که در اثر وصل کردن اشتباهی پایه های این ترانزیستور ممکنه خراب شده باشه ؟ چون وقتی اونو درست وصل میکنم هیچ صدایی از مدار نمیاد.یا ممکنه خودش سالم باشه و قطعات دیگری معیوب شده باشه؟فعلا از روی مدار جداش کردم . وقتی این ترانزیستورو از مدار خارج کردم هیچ ولتاژی در بین پایه های توکو وجود نداره. با چرخاندن پتانسیومتر 100کیلو صدای تق تق سریعتر و کند تر میشه. لطفا راهنمایی کنید. ممنون سلام دوست عزیز تبریک میگم صحیحش اینه که صدای تق تق بده من تمام ترانزیستور ها را از مشابهاتش که قبلا گفتم استفاده کردم از روی شکلی که قرار دادم استفاده کن وصحیح نصبشان کن وتمام ترانزیستورهای مشابه جواب میده عین انها را استفاده کن اگه خودشان را پیدا کرده ای از روی شکل فایل استفاده کن
|
جمعه 29 شهریور1392 - 6:28pm |
|
|
aygon84
کاربر فعال
|
pouya83 نوشته است: ali222 نوشته است: جهت شناسایی دقیق از این فایل کمک بگیر. احتمال اینکه اسیب دیده باش ترانزیستور زیاده چون از نوع فت هست با نوع معمول فرق داره . و حساس در نصب اون دوعدد ترانزیستور فت که پایه هاشون با G D S معرفی شدن دقت زیاد کن در شناسایی پایه از نقشه هم کمک بگیر باسلام پایه های 2N5460 را طبق این فایل راهنمای پایه ترانزیستورها که جناب ali222 زحمتشو کشیدند جا زدم .حالا مدار در حالت حداقل ولوم صدای تق تق میده وقتی ولوم را زیاد میکنم صدای تق تق سریعتر میشه و وقتی ولوم را زیادتر میکنم تق تق سریع تبدیل به سوت ممتد میشه. بنظر شما مدار درست کار میکنه؟ هنوز روی پایه 2و3 توکو ولتاژ 2 ولت داره.روی پایه 1و3 توکو ولتاژ23 ولته. ولی وقتی لوپ را به مدار وصل میکنم در همه حالات ولوم سوت ممتد میکشه و چیزی سنس نمیکنه . طبق دستورات جناب آیگون اون خازنهای 104 را روی پایه های ترانزیستور 5 و خازنهای 13 و16 وصل کردم. سلام دوست عزیز اره صحیحش اینه که با افزایش ولوم صدای تق تق تبدیل به سوت بشه سوت ممتد با وصل کردن لوپ به مدار ربط نداره ولتاژ بین پایه هات هم صحیحه استفاده از فیشهای نرو ماده نامناسب تو این حالت منجر به سوت کشیدن میشه بدون فیش امتحان کن دقت کن که زیر یا نزدیک لوپ فلز نباشه و با لوپ 33 سانتی 17 دور امتحان کن با نمره سیم 0.5 باز برای موفقیت شما تبریگ میگم
|
جمعه 29 شهریور1392 - 6:42pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
|
با سلام وقتی ال ام709 را سرجاش قرار میدم و مدار را روشن میکنم کلا سوت میکشه و باافزایش وکاهش ولوم هم باز هم همینطوره. اشکال کار کجا میتونه باشه؟
|
جمعه 29 شهریور1392 - 7:42pm |
|
|
|