انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 5:19pm

پاسخ به موضوع  [ 390 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 ... 39  بعدی
 فلزیاب sx500 اقای کرمی 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مقدسی نوشته است:
سلام اقا کرمی استاد محترمی هستند هرچی تو مدار بود با خودکار کشیده بودنند یه دونه ایسی رو جابجانکشیده بود این طرح اولیه دستگاه بود بعد روش کارکردنند تا تونستن تکفیک روش کارگذاشتن وچندتا عیب داشت این مداریکی دیر سنس میکرد دستگاه کندی بود وبهداینکه دیر صداش قطع میشد به طلا حساس نبود که همه شون رودرست کردنندواگر تکفیک نمیذارنند بخاطراینکه اصلا تکفیک بدرد بخوری نداشت این رو بارها گفتن وفقط ه نوع تکیک هستش که روی صدا هستش یعنی اینکه این فلزیاب حالت عادی به طلا حساس نیست وفقط زمانی که دستگاه ولوم سنس رو طوری قرارمیدی که یکسره صوت میکشه به طلا نزدیک میکنی صداش قطع میشه این رو بارها با زبان بی زبانی گفتن

سلام
ممنون آقای مقدسی
شما کدوم مقاومت رو دست کاری کردید که حساسیت به طلا زیاد شد؟ منظورم ایا مقاومت 18 کیلو کنار 4013 بود؟ یا یکی دیگه؟
شما مولتی ترن رو 10 کیلو گذاشتید؟ ولوم تنظیم اولیه هم 10 کیلوست؟ برای من هر دوتا 100 هستند. با 10 کار نمیده! ضمنا من سی 4 و سی 5 رو هر دو 2.2 نانو زدم. شما چند استفاده کردید؟
ای سی 709 من پلاستیکیه! خیلی تفاوت عمل کرد با فلزیش داره؟
قلق خاصی داره مهندس؟
ممنون میشم جواب همه سوالات رو لطف کنید
یا حق

جمعه 29 شهریور1392 - 9:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بجای مقاومت من ازمولتی ترن استفاده کردم که 100 کیلو بود یکی برای 4013 ویکی برای 331ک ا درمورد 709 ازفلزی استفاده کردم که خیلی بهتره دوست من شما اگر حالت عادی به طلا عکس العملی نداری درحالت سوت ممتد بذار با نزدیک کردن طلا چه واکنشی میده کلا نقشه اقا کرمی بی نقصه اگه مشکلی باشه حتما از قطعات بکاررفته هستش مثلا 2n3055 اصلی باشه توشیبا باشه ازاین مالزیها نباشه خیلی مهمه اق کرمی تاتونستن کمک کردن واقعا کمال تشکردارم ولی من 12 رگولاتوره داشتم ودیدم که با مدار اقا کرمی هیچ تفاوتی نداره اصلا درستش نکردم

جمعه 29 شهریور1392 - 10:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مقدسی نوشته است:
بجای مقاومت من ازمولتی ترن استفاده کردم که 100 کیلو بود یکی برای 4013 ویکی برای 331ک ا درمورد 709 ازفلزی استفاده کردم که خیلی بهتره دوست من شما اگر حالت عادی به طلا عکس العملی نداری درحالت سوت ممتد بذار با نزدیک کردن طلا چه واکنشی میده کلا نقشه اقا کرمی بی نقصه اگه مشکلی باشه حتما از قطعات بکاررفته هستش مثلا 2n3055 اصلی باشه توشیبا باشه ازاین مالزیها نباشه خیلی مهمه اق کرمی تاتونستن کمک کردن واقعا کمال تشکردارم ولی من 12 رگولاتوره داشتم ودیدم که با مدار اقا کرمی هیچ تفاوتی نداره اصلا درستش نکردم

سلام

میشه لطفا روی شکل بگید کدوم دو تا مقاومت رو با مولتی ترن تعویض کردید؟
ممنون

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 29 شهریور1392 - 10:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

فعلا 6.8 کیلو روی ایسی ka331 در بیار مولتی ترن10 کیلو بزارش واکنش به طلا رونگاه کن یهو نچرخون کم کم باحوصله خازن c2 2.2ام کاتی بزاروبعد مولتی ترن 10کیلو برای مقاومت 10 کیلو که ما بین 358 وka 331قرارداره قرار بده کارت حله لاقل تونستی فلزیاب رو به طلا حساس کنی

شنبه 30 شهریور1392 - 12:50pm

سلام دوستان راجب مدار 12 رگلاتور باید بگم که نیاز به تلاش بیشتر وتجربه کافی در الکترونیک به خصوص فلزیاب رو داشته باشید من با کمی تغییرات تو همین نتیجه خوبی گرفتم و حاضر نیستم خیلی راحت تلاشم بی حاصل بزارم زیاد تو حاشیه نرید بیشتر جویای تجربیات باشید خیلی وقته پستهای دوستان میخونم بعضیها میخوان بدون زحمت و تلاش بدون هزینه تجربه ای بدست بیارن اصلادرست نیست من از زحمات آقای کرمی خیلی تشکر میکنم واقعن اطلاعات با ارزشی در اختیارتون گذاشته و همینطور ازتلاش آقای مقدسی در این سایت
امیدوارم که موفق باشید

شنبه 6 مهر1392 - 11:39am
مدیر سایت
مدیر سایت

احمد قبادی نوشته است:
سلام دوستان راجب مدار 12 رگلاتور باید بگم که نیاز به تلاش بیشتر وتجربه کافی در الکترونیک به خصوص فلزیاب رو داشته باشید من با کمی تغییرات تو همین نتیجه خوبی گرفتم و حاضر نیستم خیلی راحت تلاشم بی حاصل بزارم زیاد تو حاشیه نرید بیشتر جویای تجربیات باشید خیلی وقته پستهای دوستان میخونم بعضیها میخوان بدون زحمت و تلاش بدون هزینه تجربه ای بدست بیارن اصلادرست نیست من از زحمات آقای کرمی خیلی تشکر میکنم واقعن اطلاعات با ارزشی در اختیارتون گذاشته و همینطور ازتلاش آقای مقدسی در این سایت
امیدوارم که موفق باشید

سپاس از حسن نظر شما برادر عزیزم @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 6 مهر1392 - 2:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

احمد قبادی نوشته است:
امیدوارم که موفق باشید

سلام
اگر کسی نمیخواد تجربیاتشو بگه خوب نگه دعوت نامه که نفرستادن برای کسی! اما اگر یه کاری رو شروع کردید مردم رو سرکار نزارید و هر روز یه بهانه بیارید!

شنبه 6 مهر1392 - 6:39pm

سلام به همه دوستان عزیز من اطلاعات کامل 12 رگلاتور رو همراه با نمایشگر ال سی دی و سیستم جی پی آر رو دارم و تا چند روز دیگه تو یه پست جدید شروع میکنم ولی خواهشن اگه قراره مثل این پست یا پست دوازده رگلاتوری میخواد به هاشیه بازی چیزایه دیگه کشیده بشه از الان بگید بیخیالش بشیم

یکشنبه 14 مهر1392 - 7:56pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
آقاي موسوي ممنون بخاطر حسن توجه شما.
ميشه لطفا بيشتر از مدار بگين بويزه سيستم gpr چي هست ؟ آيا همه باهم يه مدار و سيستمه يا مختلفن؟
ضمنا من از همه دوستان خواهش ميكنم لطفا مسائل حاشيه رو كنار بزارن و به اصل آموزش بپردازن تا فرسايش انرزي پيش نياد و اساتيد دلگرمتر بشن.
ياعلي

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 14 مهر1392 - 10:06pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
m.mousavi.eone نوشته است:
سلام به همه دوستان عزیز من اطلاعات کامل 12 رگلاتور رو همراه با نمایشگر ال سی دی و سیستم جی پی آر رو دارم و تا چند روز دیگه تو یه پست جدید شروع میکنم ولی خواهشن اگه قراره مثل این پست یا پست دوازده رگلاتوری میخواد به هاشیه بازی چیزایه دیگه کشیده بشه از الان بگید بیخیالش بشیم

سلام دوست عزیز
اینجا ی محل دوستانه وعلمی هستش حالا بعضی وقتا ی نظراتی مطرح میشه که بعضی موافقن و بعضی مخالف ولی هدف همه موفقیت و پیشرفته به هر حال اگه شما مداری رو بذارین مطمئن باشین که دوستان ازتون حمایت میکنن

دوشنبه 15 مهر1392 - 8:21am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 390 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 ... 39  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , techdiag و 677 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure