انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 2:42pm

پاسخ به موضوع  [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59 , 60 ... 127  بعدی
 sand banks 150 metal detector 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام

دوستان لطفا کمک کنید

کدامیک از این ترتیب پایه ها در مورد ترانزیستور 2N54560 درسته؟ من که پاک گیج شدم.
پیوست:
2n5460-1.PDF

پیوست:
2N5460-500x500-1.jpg

در مورد ترانزیستورهای bc337 ,bc327 هم در نت چند نوع ترتیب پایه وجود داره و معلوم نیست کدومشون درسته.
در اثر این جابجا شدن پایه ها که معلوم نشد کدومشون درسته مدار من بکلی بهم ریخت .فکر میکنم تعدادی از قطعات سوخته وخراب شده باشن چون الآن دیگه هر کاری میکنم همش سوت ممتد میکشه و از تق تق خبری نیست.
باید یه فیبر دیگه چاپ کنم و با قطعات جدید اونو بسازم .
جناب آیگون اگه ممکنه لطفا ترتیب پایه های اون ترانزیستورها را هرطوری که خودتون وصل کردید وجواب داده شرح بدهید میدونم انتظار زیادیه ولی امروز در اثر همین سردرگمی مدار من ازبین رفت وحالا دیگه نمیدونم کدوم قطعه سالمه کدوم خراب .

ممنون

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط pouya83 در جمعه 29 شهریور1392 - 11:28pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 29 شهریور1392 - 11:16pm
مدیر سایت
مدیر سایت

درمورد ترانزيستور هاي bc327 , 337 بايد بگم ترتيب پايه ها هردو باهم يكي بوده ، اگر روي ترانزيستور يعني قسمتي كه بصورت عمودي صاف بوده به سمت شما باشه ، به ترتيب : ( C- B- E) ميشه
پايه هاي ترانزيستور TO_92 به ترتيب : G ميشه emitter و S ميشه base و D ميشه collector

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 29 شهریور1392 - 11:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام دوست عزیز جناب فابین مارتین

اگه ممکنه یه عکس از مدارتون قرار بدهید تا بلکه ماهم طبق اون بتونیم این مدار را راه اندازی کنیم.

باتشکر ^:)^

جمعه 29 شهریور1392 - 11:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
درمورد ترانزيستور هاي bc327 , 337 بايد بگم ترتيب پايه ها هردو باهم يكي بوده ، اگر روي ترانزيستور يعني قسمتي كه بصورت عمودي صاف بوده به سمت شما باشه ، به ترتيب : ( C- B- E) ميشه
پايه هاي ترانزيستور TO_92 به ترتيب : G ميشه emitter و S ميشه base و D ميشه collector

باسلام
آقامهدی عزیز،ممنون که راهنمایی کردی،ولی منظورمن جابجایی پابه های SوD در دو تصویری که درپست بالاقرار داده ام بود.چون در یکی Sپایه وسط و در تصویر دیگر Dپایه وسط میباشد.حالا کدومشون صحیحه؟
ممنون

شنبه 30 شهریور1392 - 9:21am
کاربر فعال
کاربر فعال

pouya83 نوشته است:
مهدی نوشته است:

باسلام
آقامهدی عزیز،ممنون که راهنمایی کردی،ولی منظورمن جابجایی پابه های SوD در دو تصویری که درپست بالاقرار داده ام بود.چون در یکی Sپایه وسط و در تصویر دیگر Dپایه وسط میباشد.حالا کدومشون صحیحه؟
ممنون

سلام دوست عزیز
من شکل شما را دوباره بررسی کردم اگه tr6 را 2n5460 باشه صحیحه و با فایل فرقی نداره (قسمت تختش به سمت ایسی 741 میباشه) بقیه ترانزیستورها هم اگه از مشابهات گفته شده استفاده کردی طبق شکل شما کاملا صحیحه

شنبه 30 شهریور1392 - 9:40am
کاربر فعال
کاربر فعال

kooroshxfx نوشته است:
aygon84 نوشته است:
من امروز بجای توکو از 24 ولت استفاده کردم جواب میده و هیچ افتی تو عمق هم نداره فقط با این روش یه باطری 12 ولت دیگه لازمه

ضمن تشکر از شما جناب مهندس آیگون

لطف میکنین طرز زدن باطری 12 ولت رو به مدار روی pcb نشون بدین ممنون میشم

سلام دوست عزیز
این روش توصیه نمیشه تو صفحات قبل دوستان شکلش را گذاشته بودن میتونی از شکل استفاده کنی
دو تا باطری 12 ولت سری به هم وصل کن (قطب مثبت یکی به قطب منفی دیگری وصل میشه)این میشه باطری 24 ولت با اهم متر پایه های مثبت را شناسایی کن
12 ولت مثبت را به مثبت مدار وصل کن(نقطه اشتراک قطب مثبت و منفی دو باطری 12 ولت است)
24 ولت مثبت رابه جای دیود حذف شده (نقطه مشترک مثبت خازن و ایسی8)
قطب منفی کنار باطری به قسمت منفی مدار وترانزیستور 3 وصل میشه
باید با دقت انجام بدی اشتباهی وصل بشه منجر به منفجر شدن خازنها میشه حین روشن کردن مدار هم چیزی روی مدار قرار بده که اگه اتصالی هم داشت اسیب نرسونه

شنبه 30 شهریور1392 - 10:19am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوست عزیز اقای pouya83
کلیه تغییرات وان خازنهای گفته شده را اعمال کن تو اولین روشن کردن جواب میده %100
ترانزیستورها را هم از مشابهات گفته شده طبق شکل قبلیت بذار

شنبه 30 شهریور1392 - 10:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

aygon84 نوشته است:
pouya83 نوشته است:
ali222 نوشته است:
جهت شناسایی دقیق از این فایل کمک بگیر.
احتمال اینکه اسیب دیده باش ترانزیستور زیاده چون از نوع فت هست با نوع معمول فرق داره . و حساس
در نصب اون دوعدد ترانزیستور فت که پایه هاشون با G D S معرفی شدن دقت زیاد کن در شناسایی پایه از نقشه هم کمک بگیر

باسلام

پایه های 2N5460 را طبق این فایل راهنمای پایه ترانزیستورها که جناب ali222 زحمتشو کشیدند جا زدم .حالا مدار در حالت حداقل ولوم صدای تق تق میده وقتی ولوم را زیاد میکنم صدای تق تق سریعتر میشه و وقتی ولوم را زیادتر میکنم تق تق سریع تبدیل به سوت ممتد میشه. بنظر شما مدار درست کار میکنه؟
هنوز روی پایه 2و3 توکو ولتاژ 2 ولت داره.روی پایه 1و3 توکو ولتاژ23 ولته.
ولی وقتی لوپ را به مدار وصل میکنم در همه حالات ولوم سوت ممتد میکشه و چیزی سنس نمیکنه .
طبق دستورات جناب آیگون اون خازنهای 104 را روی پایه های ترانزیستور 5 و خازنهای 13 و16 وصل کردم.

سلام دوست عزیز اره صحیحش اینه که با افزایش ولوم صدای تق تق تبدیل به سوت بشه
سوت ممتد با وصل کردن لوپ به مدار ربط نداره
ولتاژ بین پایه هات هم صحیحه
استفاده از فیشهای نرو ماده نامناسب تو این حالت منجر به سوت کشیدن میشه بدون فیش امتحان کن
دقت کن که زیر یا نزدیک لوپ فلز نباشه و با لوپ 33 سانتی 17 دور امتحان کن با نمره سیم 0.5
باز برای موفقیت شما تبریگ میگم

باسلام

جناب آیگون شما درپستهای قبلی فرمودید که ولتاژ بین پایه های 2و3 توکو باید بالای 19/5 ولت باشه .ولی وقتی من اعلام کردم که ولتاژ بین این دوپایه 2 ولته شما گفتید ولتاژ بین پایه ها صحیحه.
حالا کدومشون درسته ؟
ممنون :-H

شنبه 30 شهریور1392 - 11:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز بیخیال توکو بشید و همون دو باتری استفاده کنید و این چند روز هر کاری کردم عکس بگذارم نتونستم??? ولی دو مشکل دیگه باقی همچنان باقی هستش یکی اینکه با لوپی که گفتید 33 سانتی مدار هیچ عکس العملی نداره ولی با لوپی که برای دلتا استفاده میکردم جواب میداد فقط ولی مشکل کم سنس کردنش پا برجاست و مورد دیگر اینکه وقتی مقاومت 1 کیلو وارد مدار میکنم فقط سوت ممتد میکشه
...

یکشنبه 31 شهریور1392 - 9:31am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوست عزیز اقای pouya83
ولتاژ بدون ایسی 709 تغییر میکنه اگه بین پایه (نقاط مشترک خازن وایسی8) و ترانزیستور این مقدار باشه صحیحه(19 یا بالاتر)
پایه دیگه توکو هم که مستقیم به 12 ولت وصله (توکو 3 پایه ) حالا برای اندازه کیری ولت متر به 12 ولت وصل نمیشه به دو پایه دیگه وصل میشه که باید بیشتر از 19 باشه

یکشنبه 31 شهریور1392 - 10:29am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59 , 60 ... 127  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , mohammad365 و 572 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure