نویسنده |
پیغام |
بهرنگ
کاربر حرفه ای
|
amir1377 نوشته است: سلام دوست عزيز خوشحال شدم بالاخره يكي تونست تست بگيره اگر برات مقدوره طريقه اسكن كردن و ارسال اطلاعات و طريقه ساخت كابل رو بگو كه آماده كابل رو گرفتي يا خودت ساختيش ؟؟؟؟؟؟؟؟ امیر جان اصلا به کامپیوتر وصل نکردم!
|
شنبه 30 شهریور1392 - 4:44pm |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
nader76 نوشته است: amir1377 نوشته است: سلام دوست عزيز خوشحال شدم بالاخره يكي تونست تست بگيره اگر برات مقدوره طريقه اسكن كردن و ارسال اطلاعات و طريقه ساخت كابل رو بگو كه آماده كابل رو گرفتي يا خودت ساختيش ؟؟؟؟؟؟؟؟ امیر جان اصلا به کامپیوتر وصل نکردم! سلام آقا نادر اصلا بي خيال نصب به كا مپيوتر من پراب ها رو كاشتم حالا چه جوري اسكن بگيرم مهم اينه اول طريقه اسكن گرفتن بعد انتقال به كامپيوتر فعلا مهم برام اينه اين حل بشه ميرم سراغ ارسال به كامپيوتر اگر بلديد خواهشا دريغ نكنيد مرحله به مرحله پيش بريم نتيجه بهتر حاصل ميشه.
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 8:45am |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
سلام وقتي دكمه دانلبود روي نرم افزار رو ميزنم شماره 1 روي عكس اين صفحه مياد بعد شماره 2 روي عكس پس تا اينجا مشكلي نيست از اينجا به بعد ميمونه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 9:15am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
سلام داداش نادر من تو ویندوز سون تونستم تا این مرحله پیش برم اینجا یه خط آبی پر میشه میخاد دستگاه رو بشناسه ولی دستگاه پیام بهش نمیده
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 7:49pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوستان بنده برای شما احیانا روضه میخونم؟! عرض کردم برای استفاده بی دردسر از پورت سریال حتما باید از ویندوز 95 یا 98 استفاده کنین! وگرنه صرف باز شدن نرم افزار هیچ کمکی در مورد ارتباط دستگاه با کامپیوتر به شما نمیکنه.
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 8:05pm |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: دوستان بنده برای شما احیانا روضه میخونم؟! عرض کردم برای استفاده بی دردسر از پورت سریال حتما باید از ویندوز 95 یا 98 استفاده کنین! وگرنه صرف باز شدن نرم افزار هیچ کمکی در مورد ارتباط دستگاه با کامپیوتر به شما نمیکنه. سلام ممنون میشم طریقه اسکن گرفتن رو بگید نه روضه خوندن
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 8:15pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: دوستان بنده برای شما احیانا روضه میخونم؟! عرض کردم برای استفاده بی دردسر از پورت سریال حتما باید از ویندوز 95 یا 98 استفاده کنین! وگرنه صرف باز شدن نرم افزار هیچ کمکی در مورد ارتباط دستگاه با کامپیوتر به شما نمیکنه. استاد شرمنده داشتم امتحان میکردم نمی دونستم ناراحت میشین
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 8:37pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
امیر جان بنده درباره چیزهایی همیشه صحبت میکنم که اطلاع درست داشته باشم! شما خواهشا همون قسمتهای روضه بنده رو دقت کنین تا بعد برسین به قسمت اسکن که البته عرض کردم روش بسیار مشابه اگزاماینر هست که در انجمن هم مفصل توضیح داده شده و دوستانی که وارد هستن باید توضیح بیشتر بدن. مساله اسکن رو هم بنده وارد نیستم که توضیح بدم وگرنه تا حالا این کار رو کرده بودم! با این حال اگر دوستی زحمت بکشه فایل پی دی اف مربوط به خود این دستگاه رو ترجمه کنه تقریبا همه نکات درش هست و نیازی به این همه سوال و برخورد با مشکلات ابتدایی هم نیست. من نمیدونم ترجمه هم مگه کار فنی خاصی هست؟ یعنی بعد این همه مدت یک نفر مرد توی این انجمن که بتونه وقت بذاره این فایل رو ترجمه کنه و در اختیار بقیه بذاره وجود نداره؟!
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 8:41pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
استاد به خدا من اصلا انگلیسیم خوب نیست دوران دبیرستان هم به زور 11 گرفتم وگر نه به هیچ کس مجال ترجمه نمی دادم
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 8:46pm |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
آخرین بار توسط amir1377 در یکشنبه 31 شهریور1392 - 9:16pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 8:58pm |
|
|
|