نویسنده |
پیغام |
اشکان
کاربر فعال
|
حمزه جان و کانی عزیز واقعا دستتون درد نکنه کتاب خوبی خواهد شد امیدوارم در تمام مراحل زندگی پیروز و سر بلند باشید
|
شنبه 30 شهریور1392 - 8:29pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
بچه هاممنون كاني وحمزه جان ايشالاسلامت باشيد
|
شنبه 30 شهریور1392 - 9:51pm |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
حمزه جان و کانی عزیز از شما به خاطر زحمات فراوان و بی منتتان تشکر و فدر دانی می کنم ارزو موفقیت و پیروزی برای شما دارم
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 9:05am |
|
|
hamze2000
استاد
|
مرسي از لطف دوستان بنيامين جان قربان شما. ايشالله اين فايل بزودي آماده ميشه.از دوستاني كه تجربه خوبي با اين ردياب داشتن بازم تقاضا مي كنم حتما كمك كنن
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 12:03pm |
|
|
Kani
استادیار
|
سلام خدمت دوستان گرامی خوشحالم که مورد توجه قرار گرفت انشالله که شایسته اینکار باشیم و ما هم به سهم خودمون تونسته باشیم خدمتی هرچند ناچیز به این انجمن و این دوستان گل کرده باشیم.
از دوستان عزیز | بنيامين1 | ali7777 | dj_remix | sahand | اشکان | مهدی 6 | تشکر ویژه دارم که با پستهاشون مارو به کارمون دلگرم کردید
جناب حمزه در حال تایپ مطالبشون هستند بنده هم درحال تایپ تجارب ناموفق و نیمه موفق خودم هستم. همچنین ماموریت زیر و رو کردن این 200 و چند صفحه دارم که نکات رو از لابلاش بکشم بیرون تا به امید خدا هیچ نکته ای باقی نمونه. دیشبم رفتم حفاری که یکیش خوب ولی به سرانجام نرسید و یکیش ناموفق بود که سنگ بیرون آوردم اونارو هم ذکر خواهم کرد.
ولی دوستان توجه کنید که کمک شما در حد یادآوری نکات ، ریزه کاریها و تجربه های خود شما بسیار راهگشاست و بسیار در کامل شدن کتاب مفید خواهد بود. لذا خواهشمندم هر کسی هر تجربه ای چه موفق چه ناموفق با ذکر جزئیات به بنده اعلام کنند و اگه در انجمن ذکر شده فقط کافیه آدرس تایپک رو به بنده ارسال کنید که این در تسریع کار کمک میکنه.
آخرین بار توسط Kani در یکشنبه 31 شهریور1392 - 1:23pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 1:07pm |
|
|
bahram
|
خدمت تمامی عزیزان خدا قوت میگم وبرای همه شما ابتدا سلامتی وسعادت و سپس کامیابی ارزو دارم . از دوست عزیز حمزه و برادر عزیز کانی هم سپاس گذارم که قبول زحمت کردند . این حقیر نیز در پی ازمونهایی هستم چنانچه به نتایج ارزشمندی برسد با تمام وجود در اختیار دوستان قرارخواهم داد تا به امید خدا کمکی در حد بظا عت اندک خویش کرده باشم .....
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 1:18pm |
|
|
kurosh
کاربر حرفه ای
|
با تشکر و سپاس بیکران از زحمات بی وقفه دوستان بخصوص حمزه و کانی عزیز که در جهت آگاهی و آموزش بیشتر بقیه دوستان، این چنین با انرژی وقت و هزینه میکنند بنده البته این ردیاب رو ندارم که بتونم کمکی در این رابطه بکنم ،ولی پیگیر مسائل هستم و از اینکه میبینم عزیزان با صبر و حوصله و پشتکار در جهت ارتقاع سطح فنی خود و دیگران کارهای فوق العاده ای انجام میدهند ، لذت میبرم.[b] [b]پیروز و سر بلند باشید.
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 1:37pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
سلام يه تجربه الي الحساب تابعديارويه هدفه واقعي از25متري باسيم وولووم 1انتن هابايدباقدرت ولرزش هدف نشون بدا.گلدهم گلده 2.زيادسعي نكنيدخودتون گول بزنيدوانتنوحركت دربياريدانتنوتوزاويه 85ازسطح زمين نگه وتوسيم ثانيه واسه هدفه اصلي بايدباعكس العمله زيادبه جلورفته وبرگرددودوباره جلووجفت انتن باهم م م م....
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 3:51pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
ali7777 نوشته است: سلام يه تجربه الي الحساب تابعديارويه هدفه واقعي از25متري باسيم وولووم 1انتن هابايدباقدرت ولرزش هدف نشون بدا.گلدهم گلده 2.زيادسعي نكنيدخودتون گول بزنيدوانتنوحركت دربياريدانتنوتوزاويه 85ازسطح زمين نگه وتوسيم ثانيه واسه هدفه اصلي بايدباعكس العمله زيادبه جلورفته وبرگرددودوباره جلووجفت انتن باهم م م م.... علي عزيز بنده چند بار چيزاي كوچيكي از زير خاك بيرون كشيدم كه يكي تو قبرستان بود.مي دونيد نكته مشترك همه اينا چي بود؟؟؟؟؟
حركت هر دو آنتن با فاصله 22 سانتي دست ها از هم از فاصله 20 متري به بالا
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 4:44pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
استاد بيناي عزيز ايشالله تو اين فايل جديد به اندازه كافي از عكس استفاده مي كنم.ايشالله اين كار هم تموم بشه سعي مي كنم چندتا فيلم اموزشي هم تهيه كنم
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 4:55pm |
|
|
|