نویسنده |
پیغام |
sodoko
کاربر فعال
|
ممنون داش حمزه و همچنین مصباح عزیز حمزه جان چیزی که شما گفتی رو باید برم ببینم چون من اونجا نبودم دوستان عکسشو برام آوردن. آقا مصباح هر دو عکس مال یه نقطه هست و منطقه هم آثار باستانی بودن رو داره. به امید خدا ببینیم چی میشه خواهش میکنم دعا کنید.
|
دوشنبه 1 مهر1392 - 2:26pm |
|
|
Kani
استادیار
|
sodoko نوشته است: ممنون داش حمزه و همچنین مصباح عزیز حمزه جان چیزی که شما گفتی رو باید برم ببینم چون من اونجا نبودم دوستان عکسشو برام آوردن. آقا مصباح هر دو عکس مال یه نقطه هست و منطقه هم آثار باستانی بودن رو داره. به امید خدا ببینیم چی میشه خواهش میکنم دعا کنید. انشالله موفق میشی
|
دوشنبه 1 مهر1392 - 2:39pm |
|
|
sodoko
کاربر فعال
|
Kani نوشته است: sodoko نوشته است: ممنون داش حمزه و همچنین مصباح عزیز حمزه جان چیزی که شما گفتی رو باید برم ببینم چون من اونجا نبودم دوستان عکسشو برام آوردن. آقا مصباح هر دو عکس مال یه نقطه هست و منطقه هم آثار باستانی بودن رو داره. به امید خدا ببینیم چی میشه خواهش میکنم دعا کنید. انشالله موفق میشی به همچنین کانی عزیز
|
دوشنبه 1 مهر1392 - 3:07pm |
|
|
Kani
استادیار
|
خدمت همه دوستان عزیز عرض کنم که مطالب ما به احتمال زیاد تا فردا آماده ست و به احتمال زیاد پس فردا نسخه اولیه رو در سایت قرار خواهیم داد.
بنده تقریبا تمام پستهارو مرور کردم و نکات خوبی رو ازش بیرون کشیدم و در اختیار جناب حمزه قرار دادم که ایشون در حال تایپ و جواب دادن به سوالات و توضیح نکات کلیدی هستند.
ولی بازم از دوستان خواهشمندم و تاکید میکنم که هر تجربه ای چه موفق چه ناموفق و هر نکته ای و هر سوالی که به ذهنشون میرسه اعلام کنند تا مدنظر قرار بدیم.
پیشاپیش از دوستانی که قصد همکاری دارند تشکر میکنم.
|
دوشنبه 1 مهر1392 - 3:20pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
مرسي كاني عزيز
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
دوشنبه 1 مهر1392 - 3:24pm |
|
|
sodoko
کاربر فعال
|
خیلی ممنون از زحمات هم شما و هم آقا حمزه با این که خیلی ناشی ام ولی اگه خدا بخواد تجربیات ناچیز و اندکم را تقدیم میکنم.
|
دوشنبه 1 مهر1392 - 3:27pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
sodoko نوشته است: خیلی ممنون از زحمات هم شما و هم آقا حمزه با این که خیلی ناشی ام ولی اگه خدا بخواد تجربیات ناچیز و اندکم را تقدیم میکنم. از شما هم تشكر مي كنم sodoko عزيز.دوست من رفتي اونجا حتما از فاصله بالا بيست متري و با فاصله 22 سانتي دست ها آنتن بزن و اگه هر دو آنتن حركت كردن كارتو شروع كن.ايشالله با خبرهاي خوب برمي گردي
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
دوشنبه 1 مهر1392 - 3:32pm |
|
|
sodoko
کاربر فعال
|
hamze2000 نوشته است: sodoko نوشته است: خیلی ممنون از زحمات هم شما و هم آقا حمزه با این که خیلی ناشی ام ولی اگه خدا بخواد تجربیات ناچیز و اندکم را تقدیم میکنم. از شما هم تشكر مي كنم sodoko عزيز.دوست من رفتي اونجا حتما از فاصله بالا بيست متري و با فاصله 22 سانتي دست ها آنتن بزن و اگه هر دو آنتن حركت كردن كارتو شروع كن.ايشالله با خبرهاي خوب برمي گرديخیلی خیلی ممنون از راهنماییت داداش حمزه ان شاءالله جبران کنم
|
دوشنبه 1 مهر1392 - 4:48pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
ممنونم ازشمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
|
دوشنبه 1 مهر1392 - 5:30pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
من هم به نوبه خودم از کانی و حمزه دو دوست بسیار عزیز تشکر میکنم ,
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
دوشنبه 1 مهر1392 - 7:43pm |
|
|
|