انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 3:32am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 245 , 246 , 247 , 248 , 249 , 250 , 251 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان يه سوال در ردياب 22 يه منطقه رو سرچ كردم حجم 6در 6 ميزنه نقطه طلام مركزش مشخص ميشه
از فاصله 400-500 متري ام كشش خوبه هر دو آنتن ولي نميدونم چرا در عمق مورد نظر كه رسيديم خورديم به رگه اي از سنگ هاي سيليسي
با اين حجم با اون كشش من متوجه نشدم چيه هنوز ام از فاصله زياد كشش داره مثل قبل راهنمايي كنيد
زغالم 4-5 تكه پيدا شد و 1 متر اونورتر مس ميزنه در عمق 1 متر كمتر از عمق طلا

دوشنبه 1 مهر1392 - 7:58pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

سعيد جان خسته نباشي.اين مورد شما نياز به تجربه ي زيادي براي پاسخ دادن داره كه بنده فكر نمي كنم جوابش رو بدونم.قبلا من هم با اين سيليس و قدرتش مواجه شدم ولي با خاموش كردن ردياب بعد از رديابي و روشن كردن مجدد اون و از فاصله 50متري با فاصله 25 سانتي دست ها و گلد 2 آنتن ها فقط از دو جهت حركت كردن و از دو جهت حركت مشترك نداشتن كه اجازه حفاري ندادم

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 1 مهر1392 - 8:14pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوستان مشكل ما اينكه وقتي سر جا ميريم همه تست ها رو انجام نميديم و به واسطه چند تست كه خوب جواب ميده خودمون رو مجاب به حفاري مي كنيم.من خودم براي هر رديابي شايد چند ساعت آنتن ميزنم و همه تست رو انجام ميدم.باور كنيد من استاد نيستم فقط زياد دقت مي كنم و چيزاي كه اساتيد گفتن رو خوب اجرا مي كنم.الان چند روزه كه يكي از آنتن هام گم شده و بقدري با اين ردياب تمرين كردم و بهش عادت كردم كه دارم ديوونه ميشم.داداشاي من سعي كنيد اين همه هزينه و زحمت مي كشيد و ميريد سر جا همه تست ها رو انجام بديد و اصلا عجله نكنيد.باز هم از اينكه يكم احساساتي شدم از همه دوستان معذرت مي خوام و اميدوارم همه زود موفق بشن و مطمئن باشيد كسي برنده ميشه كه تلاش و تمرين كرده باشه.من از اينكه مي بينم دوستان با اين همه زحمت و تلاش ميرن و دست خالي بر مي گردن ناراحت ميشم و من هم توانم و علمم براي كمك همين قدر هستش.اي كاش استاد آريا و اساتيد ديگر بودن تا بهتر و كامل تر كمك مي كردن.من الان به گفته هاي استاد آريا كه همون اوايل گفته بودن دست پيدا كردم و تونستم تجربيات ايشون رو الان ياد بگيرم و استفاده كنم.براي همه آرزوي موفقيت مي كنم...

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 1 مهر1392 - 8:31pm
مدیر سایت
مدیر سایت

saeed630 نوشته است:
سلام دوستان يه سوال در ردياب 22 يه منطقه رو سرچ كردم حجم 6در 6 ميزنه نقطه طلام مركزش مشخص ميشه
از فاصله 400-500 متري ام كشش خوبه هر دو آنتن ولي نميدونم چرا در عمق مورد نظر كه رسيديم خورديم به رگه اي از سنگ هاي سيليسي
با اين حجم با اون كشش من متوجه نشدم چيه هنوز ام از فاصله زياد كشش داره مثل قبل راهنمايي كنيد
زغالم 4-5 تكه پيدا شد و 1 متر اونورتر مس ميزنه در عمق 1 متر كمتر از عمق طلا

اينطور مواقع كه خيلي قوي ميگيره از روش زدن به دل هدف استفاده كنيد : يعني شما مركز فرعي رو پيدا كنيد بعد بين مركز اصلي و مركز فرعي ايستاده ، طلاي حذف خطا حدود 50 گرم رو نزديك مركز فرعي گذاشته ( شما در وسط مركز هدف و طلاي حذف خطا باشيد ) ثابت ايستاده و بعد از چند دقيقه كار كردن ردياب به آرامي آنتنهارو از كنار پاها بالا بياريد و ببينيد كه آنتنها به كدام سمت حركت مي كنن ، اگر طي مدت 3 الي 4 ثانيه هر دوتا انتن به سمت مركز اصلي رفتن كه چه بهتر و اگر به سمت طلاي شما رفتن بدونيد مكان ذرات خيلي قوي بوده @};- اگر جايي 6 متر در 6 متر حجم ميده پس نقطه زن بايد خوب اونجارو بزنه ، ميتونيد براي اطمينان بيشتر از يك نقطه زن پالسي هم مكمل كمكي بگيريد تا خيالتون راحت تر بشه . @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 1 مهر1392 - 8:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

متشكر از همكاري شما يه سوال اينكه در جايي كه حفاري شده اگر سركه بريزم تاثيري داره آيا

دوشنبه 1 مهر1392 - 8:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود من دو جا رو تست زدم یه جا خیس بود دستگاه طلا ، نقره ، برنز و آهن رو زد و در جایی دیگه طلا، برنز و آهن رو زد در هر دو مکان به مس و کربن و حفره حساسیت نشون نداد..چرا در این مکان ها هر دو به آهن حساسیت نشون دادن؟ و در زمین خیس آیا همون تست های زمین خشک رو جواب میده یا روشهای خاص خودش رو داره؟

دوشنبه 1 مهر1392 - 8:57pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

fabienmartin نوشته است:
درود من دو جا رو تست زدم یه جا خیس بود دستگاه طلا ، نقره ، برنز و آهن رو زد و در جایی دیگه طلا، برنز و آهن رو زد در هر دو مکان به مس و کربن و حفره حساسیت نشون نداد..چرا در این مکان ها هر دو به آهن حساسیت نشون دادن؟ و در زمین خیس آیا همون تست های زمین خشک رو جواب میده یا روشهای خاص خودش رو داره؟

بنده هم یه جای خیس رو با گولد 1 و 2 زدم بقدری حرکت آنتنها خوب و قوی بود که مجابم کرد حفاری کنم که چیزی جز دو سنگ بسیار عادی و بدرد نخور چیزی اونجا نبود.

X_X

دوشنبه 1 مهر1392 - 9:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کوزه در زمین اگر باشه روی کدام یک از فرکانسها نشون میده؟

دوشنبه 1 مهر1392 - 9:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جناب حمزه راست میگن یادگیری اول نکات کلیدی هست که اساتید فرمودن
و بعد هر چه بیشتر تمرین کنید به موفقیت نزدیکتر میشید یه سری چیزها هم هست
که فقط با تمرینات هست که میشه به اونها پی برد

دوشنبه 1 مهر1392 - 11:39pm
مدیر سایت
مدیر سایت

merlin نوشته است:
جناب حمزه راست میگن یادگیری اول نکات کلیدی هست که اساتید فرمودن
و بعد هر چه بیشتر تمرین کنید به موفقیت نزدیکتر میشید یه سری چیزها هم هست
که فقط با تمرینات هست که میشه به اونها پی برد

:-BD :-BD @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 1 مهر1392 - 11:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 245 , 246 , 247 , 248 , 249 , 250 , 251 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 141 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure