با سلام و ادب خدمت استادkani عزیز و استاد حمید و سایر دوستان ارجمند.
فایل آموزشی شما رو خوندم(دوبار). خدا قوت ای مرد بزرگ. جدا کارتون عالی بود.
سپاس از این همه وقت و حوصله ای که بی ریا و بی چشمداشت انجام میدین.
ای کاش منم مثل شما بودم!. باتوجه به اینکه تقریبا اکثر قسمتهای آموزش ای ردیابو خوندم، باز هم از این فایل شما استفاده کردم.این نهایت صداقت شماست که نظر دوستان را هرجا که لازم بوده استفاده کردین و به خودتون نسبت ندادین. شیر مادر حلالتون. دیدم یه بحثی از حقیر را مطح کرده بودید و فکر کنم کاملا بجابود.
فقط یه پیشنهاد دارم: اگه ممکنه فایل آموزشیتون را یه بار دیگه ویرایش کنید و هر جا که لازمه نقطه یا ویرگول و غیره بزارید. و نیز اگه به زبان نوشتاری و کلاسیک نوشته بشه بهتره تا گفتاری. چند جا هم مثلا باید "جایی" بکار بره که "جای" بکار رفته و از این قلن افتادگیهای جزئی که با یه ویرایش میشه اصلاحش کرد.
یه سوا: زمانی که آنتنهاروی بار قیچی کردند، آیا تازمانی که روی بار قرار داریم آنتنها در همان حالت قیچی باقی میمانند حتی اگه چند ساعت باشه ، یا نه، بعد از چه مدتی باز از هم باز میشن؟
چون در مورد ذرات و مواد معدنی فرموردی که تا 10 ثانیه از هم باز میشن. آیا در مورد فرکانسهای مشابه هم همینطوره؟ یعنی تا 10 ثانیه باز میشن؟ البته اگه حالت قیچی روی بار ادامه دار باشه، بنظرم پاسخ روشنه. چون من از ردیاب استفاده نکردم، میپرسم. این موضوع را من در فایل آموزشی ندیدم.
منظور شما از آنتن خالی در صفحۀ 24 همان آنتن بی سیم و دستگاه خاموش هست؟
پیامبر پاک اسلام میفرمایند: زکات علم،آموزش آن است. خدایا این زکات را از استاد کانی عزیز بپذیر.آمین.
بهترینها رابرای را برای شما از خداوند میخواهم.
مدد یا عزیز الله.