انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 7:12pm

پاسخ به موضوع  [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 58 , 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 ... 127  بعدی
 sand banks 150 metal detector 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
aygon84 نوشته است:
سلام
برای سنس کردن بایستی ولوم را در جهت عقربه های ساعت زیاد کنی تا تق تق تبدیل به سوت شود تو این حالت ولوم را کم کم در جهت خلاف عقربه های ساعت بچرخون تا تق تق کنه ولی کمی تندتر با کمی کم وزیاد کردن ولوم مرز بین تق تق وسوت را پیدا کن تو این حالت سنس میکنه

باسلام
این حالتی که شما فرمودین،وقتی قسمت تخت 5460 را رو به توکو طبق شکل صفحه قبل نصب میکنم ،اتفاق میافته،ولی چیزی سنس نمیکنه.مقاومت لوپ 33چقدربایدباشه؟ پتانسیومتر را روی 550 تا560کیلو تنظیم کردم.
اصلا تنظیم پتانسیومتر مربوط به چیه؟ممکنه از اون باشه؟

پنج شنبه 3 مهر1392 - 2:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست من ایسی 4011 تو عوض کن با اقا مهندس مشورت کن عزیز چون اگه ولوم وقتی بالا پایین میکنی دستگاه صداش درمیاد تا اینجا کارت درسته اشکال از ترانزیستور نیست نگاه کن توکویلت جریانی داری میتونی دوتا سیم کویل رو بهم بزنی ولی فوری ازهم جدا کن خدا نکرده ترانزیستور قدرتت نسوزه اگه درسته ایسی نمونه گیرت خرابه یا اونی نیست که مدنظره

پنج شنبه 4 مهر1392 - 5:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

pouya83 نوشته است:
آیا در مسیر لوپ باید از مقاومت موازی استفاده بشه؟
در یکی از تصاویر مدار شما در کنار خازن 16 دوعدد مقاومت نصب شده،اونا در این پی سی بی وجود نداره،میشه بگید چرا اونا رو نصب کردید؟

سلام دوست عزیز انها مقاومت نیستن جامپر هستن ه خاطر اینکه تمام ورودی ها وخروجی ها را یه جا جمع کنم از چند تا جامپر استفاده کردم که به مدار ربطی نداره

پنج شنبه 4 مهر1392 - 11:26pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
در مسیر لوپ مقاومت هست که شما انرا نصب کرده اید لازم به اضافه کردن مقاومت دیگه نیست

پنج شنبه 4 مهر1392 - 11:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال

pouya83 نوشته است:
aygon84 نوشته است:
سلام
برای سنس کردن بایستی ولوم را در جهت عقربه های ساعت زیاد کنی تا تق تق تبدیل به سوت شود تو این حالت ولوم را کم کم در جهت خلاف عقربه های ساعت بچرخون تا تق تق کنه ولی کمی تندتر با کمی کم وزیاد کردن ولوم مرز بین تق تق وسوت را پیدا کن تو این حالت سنس میکنه

باسلام
این حالتی که شما فرمودین،وقتی قسمت تخت 5460 را رو به توکو طبق شکل صفحه قبل نصب میکنم ،اتفاق میافته،ولی چیزی سنس نمیکنه.مقاومت لوپ 33چقدربایدباشه؟ پتانسیومتر را روی 550 تا560کیلو تنظیم کردم.
اصلا تنظیم پتانسیومتر مربوط به چیه؟ممکنه از اون باشه؟

سلام
این شکل صحیح نیست
مقاومت لوپ33 هم 1.8 تا 2.2 با 17 دور سیم 0.5 بدست میاد
سنس کردن یا نکردن به پتانسیومتر مربوط نمیشه تو هر اهمی تنظیم بشه سنس میکنه فقط بردش تغییر میکنه
خازنهای الکترولیت باید ولتاژهاش عین فایل باشند مثلا 16 ولت را 50 ولت استفاده مکن

پنج شنبه 4 مهر1392 - 11:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
تو اون حالتی که کم کردن ولوم منجر به تغییر سوت میشه مدار صحیحه همون صدای زیر باید تبدیل به تق تق بشه مقاومت 2.2 گیگا که اضافه شده این کار را انجام میده مقدارش را بالا ببر با یک گیگا سری وصل کن و امتحان کن

پنج شنبه 4 مهر1392 - 11:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

aygon84 نوشته است:
سلام
تو اون حالتی که کم کردن ولوم منجر به تغییر سوت میشه مدار صحیحه همون صدای زیر باید تبدیل به تق تق بشه مقاومت 2.2 گیگا که اضافه شده این کار را انجام میده مقدارش را بالا ببر با یک گیگا سری وصل کن و امتحان کن

جناب ایگون فکرکنم منظورتون مگااهم باشه نه گیگااهم درسته
دوستان معذرت میخواهم که نظرمومیگم ساخت این فلزیاب به ظاهرساده هم داره کمی پیچیده میشه بااینکه فایلهاواطلاعات این فلزیاب ازچندین صفحه قبل تکمیل شده اماهنوزهیچیک ازدوستان جواب مثبت نگرفته اند شایددلیلش این باشه که تنهایک نفرداره اونومیسازه واشتباهی رودرجمع کردن مدارانجام میده که خودشم اونومتوجه نمیشه بهرجهت بنظرم بهتره یکی دیگه ازدوستان همراهیشون کنه وبهترازهمه اگه خودایگون عزیزیکی بسازه ونقاط تستی رومشخص کنه واندازه دقیق بده که دیگه جای هیچ شبهه ای نمیمونه متاسفانه کارماایرانیهاهمیشه باسعی وخطابوده من داشتم فایل راهنمای پی دی اف اولیه این مدارونگاه میکردم واقعاتوضیحات خوبی داده شده بودازتست میزان ولتاژتغذیه ای سی هاتاتنظیم خروجی ایسی هاخصوصاای سی 709و...

جمعه 5 مهر1392 - 8:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز آیگون بهتره ولتاژ خروجی ایسی ها رو بگذاری در حالت بدون سنس و با سنس تا از طریق ولتاژگیری برم جلو ببینم مشکل کجاست؟

جمعه 5 مهر1392 - 9:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ایادوستانی که دارنداین فلزیابومیسازندبه اسیلوسکوپ دسترسی دارندفکرکنم به این روش زودتربه نتیجه برسندوبتونم درحدتوانم راهنمایی کنم اسیلوسکوپم نیازنیست حرفه ای باشه اگه درحداستفاده ازکارت صوت کامپیوترهم باشه کفایت میکنه

جمعه 5 مهر1392 - 12:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

fabienmartin نوشته است:
دوست عزیز آیگون بهتره ولتاژ خروجی ایسی ها رو بگذاری در حالت بدون سنس و با سنس تا از طریق ولتاژگیری برم جلو ببینم مشکل کجاست؟

بااجازه دوستان راهنمایی میکنم
نقطه زمین مدارو12+ولت باطری درنظربگیریدبنابراین هراندازه گیری نسبت به این نقطه مدنظره مگه دقیقامشخص بشه
1)ابتداولتاژدی سی پایه7 ای سی709نسبت به زمین چک بشه(12+ولت)وپایه 4اون به زمین(5-ولت)اگه درسته
2)ولتاژپایه 3ای سی555اول(نوسانساز)کنترل بشه بایدحدود0ولت باشه
3)ولتاژکلکتورترانزیستورشماره1چک بشه بایدنزدیک به12-ولت باشه
کنترل کنین مرحله بعد(اگه این قسمت هادرست باشه یعنی تغذیه مداروقسمت نوسانسازمدارموردی نداره )میریم سروقت مدارتاخیردهنده ونمونه گیر

جمعه 5 مهر1392 - 4:01pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 58 , 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 ... 127  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: *Davood* , Google , Majestic12 و 640 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure