ژنرال نوشته است:
سلام
ممنون که جواب دادی عزیز
عرضم بحضورت سی پی یوم رو از اول داشتم که e2180 intel -2000ghz dual core
سی پی یو هم بسته مادر بردم که lga-755 هست
البته میدونم ضعیفه اما خوب خیلی بازیا رو من باهاش روون اجرا کردم
رم هم ddr3 bus1066 -zeppeline
که نمیدونم چرا روی 800 هرتز کار میکنه
بعدشم که گرافیک بایو استار و کلاک هسته 540 و کلاک رم 333
البته همین گرافیک خیلی از بازیها رو روی مدیوم تنظیمات خیلی خیلی روون میره..اما نمیدونم این بازیهای جدید چه ریگی به کفششونه که نمیتونه اجراشون کنه!
سلام
خواهش میکنم ژنرال جان.وظیفه بود
در مورد شما خدمتتون عرض کنم که پردازنده تون ضعیف هست.بازی های جدید جزئیات بالایی دارن و پردازنده های قویتری نیاز دارن.رم با این مشخصات که فرمودید با هر تایمینگی تا 2 گیگ برای اندازه 1360 *768 و تنظیمات های بتل 3 کفایت میکنه(البته بالاتر باشه بهتره.منتها مینیموم سیستم رو در نظر میگیریم)
رمتون 1 گیگ باشه حتی اگه قدرتمندترین سیستم بازی جهان رو هم داشته باشید رو بتل 3 لگ میزنه
با وجود پردازندتون هر چند هم که گرافیکتون رو بالاتر ببرید تاثیری در اجرای بازی نخواهد داشت!!! در واقع این طور خدمتتون بگم که قدرت گرافیکیتون از پردازندتون بالاتر هست.شما به جای گرافیک سعی کنبد که پردازنده بالاتری بگیرید.حالا هر چقدر بودجه داشتید میتونید بگید تا خدمتتون راهنمایی کنم چه پردازنده ای خوبه.
بعد از اینکه پردازنده ای گرفتید که تونست از تمام قدرت گرافیک استفاده کنه(یا به اصطلاح برای گرافیک گلوگاه ایجاد نکنه) در صورتی که رم 2 با همین باس 1066 داشته باشه(صرف نظر از دی دی آر 2 بودن یا 3 بودن) میتونید همین بازی رو با همین کارت 8600 با اندازه صفحه و کیفیت 2 تا 3 برابر الان اجرا کنید
شاید این مشکل هم براتون پیش اومده باشه که سیستم دیر لود بشه و بالا بیاد.اونم از همین پردازنده هست.
همچنین بعد از خرید پردازنده میتونید گرافیک خودتون رو بفروشید و یه گرافیک بالاتر که از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی میکنه تهیه کنید.