انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 7:08pm

پاسخ به موضوع  [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 ... 127  بعدی
 sand banks 150 metal detector 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من هر وقت لوپ 20 سانت دلتا پالسم رو بهش وصل میکنم مدارم کار میکنه ولی سنسش کمه مقدار اهم لوپ 2.2 اهمه ولی لوپی که اقای ایگون گفتند 33 سانت رو که وصل میکنم مدار جواب نمیده مقدار اهم لوپ 33 سانت 1.6 اهم هستش...

جمعه 5 مهر1392 - 6:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

fabienmartin نوشته است:
من هر وقت لوپ 20 سانت دلتا پالسم رو بهش وصل میکنم مدارم کار میکنه ولی سنسش کمه مقدار اهم لوپ 2.2 اهمه ولی لوپی که اقای ایگون گفتند 33 سانت رو که وصل میکنم مدار جواب نمیده مقدار اهم لوپ 33 سانت 1.6 اهم هستش...

من نمیدونم اقای ایکون مشخصات سیم پیچوچی دادن اماخودسازنده 20دورسیم نمره 26روبه قطردایره20سانت توصیه کرده بنظرم ایگون عزیزبهترین مشخصاتی که ازش جواب گرفتنوتوصیه کردن
یکی ازعلتهای کارنکردن مدارباسیم پیچ خودش میتونه تنظیم نبودن نقطه کارای سی709باشه بدون نزدیک کردن فلزبه سیم پیچ مداروحالت دیگه هنگام نزدیک کردن فلزبه سیم پیچ میزان ولت خروجی این ای سی(پایه6)رونسبت به زمین مداراندازه گیری کن

جمعه 5 مهر1392 - 6:47pm
مدیر سایت
مدیر سایت

fabienmartin نوشته است:

خوب دوست من ، شما بايد قطر كوئل رو 33 بگيري و اهم كوئل رو دقيق اندازه بگيري تا با كابلي كه لوپ به مدار وصل ميشه نوك فيشي كه به مدار وصل ميشه رو اندازه بگير تا حدود 1.8 تا 2 اهم بشه . دراينصورت بايد مشكل حل بشه

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 5 مهر1392 - 6:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
fabienmartin نوشته است:

خوب دوست من ، شما بايد قطر كوئل رو 33 بگيري و اهم كوئل رو دقيق اندازه بگيري تا با كابلي كه لوپ به مدار وصل ميشه نوك فيشي كه به مدار وصل ميشه رو اندازه بگير تا حدود 1.8 تا 2 اهم بشه . دراينصورت بايد مشكل حل بشه

دوست عزیز تمام این موارد رعایت شده...

جمعه 5 مهر1392 - 9:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
fabienmartin نوشته است:

باسلام
دوست عزیز جناب فابین
اگه ممکنه لطفا شما هم یه عکس واضح از مدارتون قرار بدید تا بلکه بتونیم از راهنمایی شما هم استفاده کنیم.
ممنون

جمعه 5 مهر1392 - 11:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

aygon84 نوشته است:
pouya83 نوشته است:
aygon84 نوشته است:
سلام
برای سنس کردن بایستی ولوم را در جهت عقربه های ساعت زیاد کنی تا تق تق تبدیل به سوت شود تو این حالت ولوم را کم کم در جهت خلاف عقربه های ساعت بچرخون تا تق تق کنه ولی کمی تندتر با کمی کم وزیاد کردن ولوم مرز بین تق تق وسوت را پیدا کن تو این حالت سنس میکنه

باسلام
این حالتی که شما فرمودین،وقتی قسمت تخت 5460 را رو به توکو طبق شکل صفحه قبل نصب میکنم ،اتفاق میافته،ولی چیزی سنس نمیکنه.مقاومت لوپ 33چقدربایدباشه؟ پتانسیومتر را روی 550 تا560کیلو تنظیم کردم.
اصلا تنظیم پتانسیومتر مربوط به چیه؟ممکنه از اون باشه؟

سلام
این شکل صحیح نیست
مقاومت لوپ33 هم 1.8 تا 2.2 با 17 دور سیم 0.5 بدست میاد
سنس کردن یا نکردن به پتانسیومتر مربوط نمیشه تو هر اهمی تنظیم بشه سنس میکنه فقط بردش تغییر میکنه
خازنهای الکترولیت باید ولتاژهاش عین فایل باشند مثلا 16 ولت را 50 ولت استفاده مکن

باسلام
البته خازنهای 2200میکروی قسمت تغذیه مدار را از 25 ولت استفاده کردم،فکرنکنم یک رنج بالابودن ولتاژ تحمل خازنها تاثیری در عملکرد مدار داشته باشه!
باز هم اگه بنظر شما این مدار تا این حد حساسه،اونارو با 16 ولت تعویض میکنم.
ممنون

شنبه 6 مهر1392 - 8:10am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان من این ترانزیستور 2n5459 رو نتونستم پیدا کنم بجای اون 2n3819 گرفتم به نظر شما جواب میده مشخصات فکر میکنم یکی باشه با 5459

شنبه 6 مهر1392 - 3:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

roshik نوشته است:
fabienmartin نوشته است:
دوست عزیز آیگون بهتره ولتاژ خروجی ایسی ها رو بگذاری در حالت بدون سنس و با سنس تا از طریق ولتاژگیری برم جلو ببینم مشکل کجاست؟

بااجازه دوستان راهنمایی میکنم
نقطه زمین مدارو12+ولت باطری درنظربگیریدبنابراین هراندازه گیری نسبت به این نقطه مدنظره مگه دقیقامشخص بشه
1)ابتداولتاژدی سی پایه7 ای سی709نسبت به زمین چک بشه(12+ولت)وپایه 4اون به زمین(5-ولت)اگه درسته
2)ولتاژپایه 3ای سی555اول(نوسانساز)کنترل بشه بایدحدود0ولت باشه
3)ولتاژکلکتورترانزیستورشماره1چک بشه بایدنزدیک به12-ولت باشه
کنترل کنین مرحله بعد(اگه این قسمت هادرست باشه یعنی تغذیه مداروقسمت نوسانسازمدارموردی نداره )میریم سروقت مدارتاخیردهنده ونمونه گیر

باسلام
من این موارد را کنترل کردم ،کاملا درسته.اگه ممکنه راهنمایی بعدی خودتونو بفرمایید.
ممنون

شنبه 6 مهر1392 - 4:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

2xboys نوشته است:
دوستان من این ترانزیستور 2n5459 رو نتونستم پیدا کنم بجای اون 2n3819 گرفتم به نظر شما جواب میده مشخصات فکر میکنم یکی باشه با 5459

من از BF256 استفاده کردم.

شنبه 6 مهر1392 - 8:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام
این مدار قسمت باصطلاح سختش همون ساخت توکو بود که اکثر دوستان باساختش مشکل داشتند ولی براحتی با روشی که جناب آیگون گفتند من اونو ساختم ودیدم که ساختش بسیار هم ساده بوده والآن ولتاژ مورد نیاز را در اون قسمت تامین میکنه،ولی با وجود اینکه فکر میکردم فیبر اول که ساختم شاید ایراد واشکال داشته باشه،چون بدرستی کارنکرد!دوباره یه فیبر دیگه با کمال حوصله وسلیقه ودقت ساختم و حتی تمامی قطعات اونو از نو استفاده کردم ،و از قطعات فیبر قبلی استفاده نکردم ،حتی موقع خرید قطعات از هر کدام چندتا خریدم،باور کنید الآن بطورمثال از آیسی 4011 تعداد هشت تا دارم که حتی دوتاشو اصل ونظامی باقیمت بالا خریدم،ولی بنظر من این مدار یه جایی یه موردی داره ،حالا نمیدونم کجا!
البته باعرض پوزش ازجناب آیگون ،شاید جناب آیگون مانند اون تغییر که درپایه 6 آیسی 7بود وایشان اشتباهی وسهوا این تغییر را درپایه 7اعلام کرده بودند،شاید در اعلام لیست تغییر مقاومتها ویا خازنها بطور غیر عمد دچار اشتباه شده اند .چون مونتاژ این مدار آنالوگ چیز خیلی پیچیده ای نیست که کسی نتونه این کار را انجام بده، من مدارات خیلی پیچیده تر از اینو مونتاژ کردم و با اولین استارت بخوبی راه اندازی شده،ولی این مدار دیگه واقعا.....آخرشه.
به هر حال بنظر من یه جای کار اشکال داره
ازجناب آیگون خواهش میکنم یکبار دیگه لیست قطعاتی که در انها تغیر اعمال کردند را بازبینی کنند شاید بطور غیرعمدی اشتباهی صورت گرفته باشه.
مخلص همه شما

یکشنبه 7 مهر1392 - 8:01am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 ... 127  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: *Davood* , Google , Majestic12 و 631 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure