انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 7:41am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 256 , 257 , 258 , 259 , 260 , 261 , 262 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

پوریا نوشته است:
استاد آریا خیلی خوش آمدی @};-

بهتره بگیم یون های فلزات غیر مغناطیس (طلا)به راحتی به سمت شمال نمیرند چون با خطوط میدان زمین مقابله میکنند و در راستای عمود بر نیروی مغناطیسی زمین طبق قانون دست راست جهت میدان باید به سمت شرق یا غرب بره.

اما در مورد فلزات مغناطیس شونده و همچنین ترکیبات آنها کاملا موافق میدان هستند.

البته گازها از نظر یونی کاملا خنثی هستند مگر از نوع پلاسما باشند.

پوريا جان من گفتم كه حركت يون بطرف شمال دليلي براي وجود بار نيست ولي حركت آنتن ها بطرف شرق رو بنده تا الان تست نكردم.اين مورد از نظر من ارزش كار كردن رو داره.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 7 مهر1392 - 11:21am
استاد
استاد
آواتار کاربر

mani1063 نوشته است:
سلام دوستان بعد از مدتها برگشتیم
یک تست جالب براتون بگم که با دوستام رفته بودیم بیرون ردیاب انجمن هم استیل رو با طلا یکی میزنه جاییرو بادوستام زدیم وقتی حفاری کردیم یک تیکه استیل اومد بیرون یک مژده هم بدم ردیاب انجمن مفرق رو واقعا خوب پیدا میکنه تا حالا چند تیکه مفرق پیدا کردم که ارزشی نداشتن یک راهنمایی هم بکنم ما دو تا مفرق داریم یک مفرق برنزی و یک مفرق مسی
موفق باشید

ماني عزيز خسته نباشي.قبلا هم عرض كردم كه زياد رو فركانس طلا حساب نكنيد و همچنين گفتم كه اگه ردياب برنز رو بگيره اون جا رو از دست نديد كه تجربه نشان داده مفرغ با اين ردياب خيلي خوب سنس ميشه.در مورد تشابه طلا با فلزات مثل استيل هم حق با شما هستش.البته دوستان بدانن كه رو حالت برنز مي تونن هر دو مفرغ برنزي و مسي رو سنس كنن.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 7 مهر1392 - 11:27am
استاد
استاد
آواتار کاربر

كاني جان خدا رو شاكرم كه صحيح و سالم شما رو دوباره ميبينم.

یکشنبه 7 مهر1392 - 11:32am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
كاني جان خدا رو شاكرم كه صحيح و سالم شما رو دوباره ميبينم.

خیلی ممنون حمزه جان

بیشترش بخاطر تست واقعی ردیاب رفته بودم

که نتیجه ش یه سنگ سیاه دارای ذرات بود. نمیدونم چرا اینقدر با قدرت میگرفت.

حتی نقطه زن رو به خطا انداخته. قبلا با نقطه زن همون جا که گرفته بودم رو گرفته بودند.

کمی موجب سرافکندگیم شد ولی خوب مهم نیست. بیشتر دوس دارم سر از خطاها دربیارم و پیشکش دوستان کنم.

آخرین بار توسط Kani در یکشنبه 7 مهر1392 - 11:50am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 7 مهر1392 - 11:44am
استاد
استاد
آواتار کاربر

كاني جان قبلا هم به شما گفتم كه به عمق خيلي دقت كنيد.عمق شما خيلي كم بود و اين باعث ميشد كه سليس كه خيلي هم قدرت مند هستش ردياب رو بطرف خودش بكشه.با اين عمق بايد حركت هر دو آنتن رو از 40 متري انجام ميداديد.خيلي تجربه خوبي بود و مطمئن باشيد تو كارهاي بعدي اين تجربه شما راياري خواهد كرد.مهم ترين چيز سلامتي شما بود كه خدا رو شكر الان سالم هستيد.

یکشنبه 7 مهر1392 - 11:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
حمزه جان یعنی چی؟ زياد رو فركانس طلا حساب نكنيد @-) @-)

یکشنبه 7 مهر1392 - 12:02pm
مدیر سایت
مدیر سایت

ELMIRA نوشته است:

یعنی در طبیعت ناشناخته ذرات و کانی ها و موادی هستند در دل خاک یا روی خاک که فرکانسشون با فرکانس طلا نزدیک همه برای همین تجربه زیادی نیاز داره تا اپراتور متوجه این تشابهات بشه ، برای همین موضوع ردیاب مدل 35 مقدار خیلی زیادی این موضوع رو حل کرده . @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 7 مهر1392 - 12:49pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

ELMIRA نوشته است:

يعني فركانس طلا خيلي تشابه فركانسي داره.
1-ذرات
2-سيليس
3-شهاب سنگ
4-مدفوع حيوانات
5-اكسيد آهن
6-استخوان نم ديده
7-كوزه و سفال پخته شده
8-استيل

یکشنبه 7 مهر1392 - 12:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کانی عزیز خدا نگه دار شما و همه بچه های انجمن وهر کسی که دنبال دفینه میره باشه و البته بوده. ای کاش سنگ رو می آوردی.در ضمن میزان عمق و حجم چقدر بدست اومد؟آیا دستگاه خاموش هم حجم گیری کردی ؟ یون خروجی رو چه سمتی میزد شمال یا شمال شرق؟

یکشنبه 7 مهر1392 - 1:04pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

پوریا نوشته است:
کانی عزیز خدا نگه دار شما و همه بچه های انجمن وهر کسی که دنبال دفینه میره باشه و البته بوده. ای کاش سنگ رو می آوردی.در ضمن میزان عمق و حجم چقدر بدست اومد؟آیا دستگاه خاموش هم حجم گیری کردی ؟ یون خروجی رو چه سمتی میزد شمال یا شمال شرق؟

پوريا جان عمق رو فكر كنم كمتر از يك متر زده بود و حجم هم شده بود 1.5در2 متر كه مشخص هستش كاني ما يكم كم دقت كرده.از دستگاه خاموش هم استفاده نكرده.بزار خودش بياد مفصل توضيح ميده.سيليس رو من با دستگاه خاموش دقيقا شمال گرفتم.

یکشنبه 7 مهر1392 - 1:11pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 256 , 257 , 258 , 259 , 260 , 261 , 262 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 43 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure