دوستان عزیز اینجا میخوام به مطالبی اشاره کنم که شاید به دردتون بخوره. استفاده از امواج انرژی الکترو مغناطیس خورشید
(که شامل طیف مرئی همون نور سفید ، مادون قرمز حرارتی ، مادون قرمز بلندو سایر طیفها ) از مدتها پیش برای تشخیص انواع
پدیده های زمینی مثل پدیده های زمین شناسی (تشخیص گسلها و بافت سنگها و... ، کشاورزی،باستان شناسی و تقریبا
برای همه علوم با استفاده از تصاویر ماهواره ای تحت عنوان علمی به نام RS یا همون سنجش از دور به کار گرفته شده . اساس
این علم استفاده از تصاویر حرارتی گرفته شده از ماهواره ها در طول موج های مختلف از جمله طیف مادون قرمز و طیف ابی و سایر
طیفها هست که این علم برا خودش ابر علمی هست . که میتونید برا اطلاع از نحوه کار و اشنایی بیشتر با انواع طیف های حرارتی
کتاب سنجش از دور دکتر ربیعی رو بخونید. ولی خارج از این موضوع و در روی زمین فکر کنم دیگه اخرین تکنولوژی که مربوط به استفاده
از خاصیت حرارتی اجسام ( تشخیص در زیر زمین با استفاده از همین خاصیت مادون قرمز ) در مورد فلزات و دفینه و لوله و ... مربوط
به شرکت OKMخودمون یا همون دستگاه پراوازه EXP5000 هست
.دیگه نمیدونم عیب از این دستگاه هست که به درد
نمیخوره یا اینکه ما بلدنیستم
. اون دستگاه ها یا ترموگراف های دستی هم برا عمق حتی 5 سانتی متر هم تو دفینه
فکر نکنم یه درد بخوره . کاربرد اونا هم توصنعت مثلا برای ایراد یابی کنتاکتورهای تابلو برق هست که بیش از حد گرم میشن و یه
اختلاف دمایی با محیط اطراف دارن دیگه نه برای یه دفینه تو اب و خاک و علف ...
. مخلص همه شما هستم که هرچی یاد
گرفتم از بزرگی تک تک شما بوده