نویسنده |
پیغام |
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
دوستان عزیز در این قسمت همونطوری که از اسمش پیداست میخوایم درباره تله ها صحبت کنیم و اطلاعات کاملی درباره ساختار و طریقه کار و فعال شدن و نیروی محرک آنها رو مورد بررسی و رمزگشایی قرار بدیم.
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
چهارشنبه 10 مهر1392 - 2:35pm |
|
|
Kani
استادیار
|
سلام
بسیار موضوع خوبیست
امیدوارم این قسمت هم مثل سایر تایپک ها پر بار باشه و مطالب مفیدی عنوان بشه و در مورد تله ها به نتایج خوبی برسیم
|
چهارشنبه 10 مهر1392 - 2:50pm |
|
|
ELMIRA
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 12:19pm پست: 318 محل اقامت: البرز
|
دستان نوشته است: دوستان عزیز در این قسمت همونطوری که از اسمش پیداست میخوایم درباره تله ها صحبت کنیم و اطلاعات کاملی درباره ساختار و طریقه کار و فعال شدن و نیروی محرک آنها رو مورد بررسی و رمزگشایی قرار بدیم.
آقای دستان بازم شما. 100 درصد اطلاعات خوبی برای کلیه کاربرا دارید.لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره باز گو کنه تا همه استفاده کنند.ممنون
|
چهارشنبه 10 مهر1392 - 2:57pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
سلام استاد دستان
بسیار بسیار تاپیک مفیدی خواهد بود
استاد فقط اگه میشه با تله های درون غارها ی که قبر پادشاهان وسرداران مدفن است شروع کنید منظورم چاه های عمیق کف غار میباشد
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
چهارشنبه 10 مهر1392 - 3:08pm |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
|
ممنونم دوستان عزیزم از همراهیتون همونطور که میدونید میخوام امروز یه موضوع دیگه که تو هیچ کتاب و سایتی دربارش چیزی ننوشته رو بازگو کنیم و جواب خیلی از سوالات خواهد بود.
|
چهارشنبه 10 مهر1392 - 3:47pm |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
|
آریانای عزیز من ببیشتر قصد داشتم که موضوعاتی که به اون اشاره نشده و مبهم هست رو بیان کنم ولی به درخواست شما توضیحاتی در این باره رو درج میکنم:
درباره چاها همونطور که قبلا باید شنیده باشید این نمونه چاها رو که در مسیر تونل و راه روها بصورت نامحسوس قرار میدادند و ته چاه را با نیزه پر میکردند و در نمونه ای ته آن را بصورت حوض مانند درست میکنند و مایعی زلال (آب) بسیار سمی که بوی نا مطبوعی دارد قرار میدهند که با برخود مایع با بدن شدیدا تاول زده و موجب هلاکت میشود، البته این مورد دفینه در زیر خود حوض میباشد و حوض در ته چاه که به صورت پلم شده میباشد که با علائم ونشانه ها و دقت میتوان از آن جلو گیری کرد.... به عنوان مثال: مورد بالا مربوط به حوض نشانه تمساح بکار برده میشود وهمانطور که میدانید و از خصوصیات این موجود پیداست در مرداب ها و باتلاقها وآبها زندگی میکند که....
علائمی که برای نشانه چاه بکار برده میشه میتوان به نگاره V شکل، جوغن، ستاره، هلال ماه، اشاره به شکستن و.... نکته مهمی رو که باید در نظر داشت و خیلی به آن توجه کرد اینه که آثار و علائم در هرجایی معنای دارند به عنوان مثال موردی در یک راهروه به فاصله نزدیک به هم دو نگاره که یکی عقاب و دیگری روباه بود که در اینجا اشاره به 2 تله که در امتداد تونل که پرنده اشاره به تله هوایی دارد(مثل افتادن سنگی بر روی شخص) و روباه اشاره به تله زمینی(مثل تله چاه) دارد....
نکته دیگری که باید مد نظر قرار داد این است که در هنگام مواجع شدن با چنین مکانهایی در صورت نبودن آثار و علائمی(مثلا نداشتن نسخه و یا محو شدن علامت) باید مکان رو از جهات مختلف و ساختار و شکل قرار گیری مورد بررسی قرار داد تا احتمال داشتن تله از نوعی میباشد که برای از کار انداختن ان....
|
چهارشنبه 10 مهر1392 - 4:48pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
|
دستان نوشته است: آریانای عزیز من ببیشتر قصد داشتم که موضوعاتی که به اون اشاره نشده و مبهم هست رو بیان کنم ولی به درخواست شما توضیحاتی در این باره رو درج میکنم:
درباره چاها همونطور که قبلا باید شنیده باشید این نمونه چاها رو که در مسیر تونل و راه روها بصورت نامحسوس قرار میدادند و ته چاه را با نیزه پر میکردند و در نمونه ای ته آن را بصورت حوض مانند درست میکنند و مایعی زلال (آب) بسیار سمی که بوی نا مطبوعی دارد قرار میدهند که با برخود مایع با بدن شدیدا تاول زده و موجب هلاکت میشود، البته این مورد دفینه در زیر خود حوض میباشد و حوض در ته چاه که به صورت پلم شده میباشد که با علائم ونشانه ها و دقت میتوان از آن جلو گیری کرد.... به عنوان مثال: مورد بالا مربوط به حوض نشانه تمساح بکار برده میشود وهمانطور که میدانید و از خصوصیات این موجود پیداست در مرداب ها و باتلاقها وآبها زندگی میکند که....
علائمی که برای نشانه چاه بکار برده میشه میتوان به نگاره V شکل، جوغن، ستاره، هلال ماه، اشاره به شکستن و.... نکته مهمی رو که باید در نظر داشت و خیلی به آن توجه کرد اینه که آثار و علائم در هرجایی معنای دارند به عنوان مثال موردی در یک راهروه به فاصله نزدیک به هم دو نگاره که یکی عقاب و دیگری روباه بود که در اینجا اشاره به 2 تله که در امتداد تونل که پرنده اشاره به تله هوایی دارد(مثل افتادن سنگی بر روی شخص) و روباه اشاره به تله زمینی(مثل تله چاه) دارد....
نکته دیگری که باید مد نظر قرار داد این است که در هنگام مواجع شدن با چنین مکانهایی در صورت نبودن آثار و علائمی(مثلا نداشتن نسخه و یا محو شدن علامت) باید مکان رو از جهات مختلف و ساختار و شکل قرار گیری مورد بررسی قرار داد تا احتمال داشتن تله از نوعی میباشد که برای از کار انداختن ان....
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
چهارشنبه 10 مهر1392 - 4:54pm |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
|
از دوستان عزیز خواهش میکنم که همراهی و کمک بفرمایند:
نیروی محرک این نمونه تله ها(عکس زیر) چیست و شکل کارکردشان به چه صورت است؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 10 مهر1392 - 5:31pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
استاد دستان ایا فقط برای بارهای سنگین تله گذاشتن؟
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
چهارشنبه 10 مهر1392 - 5:40pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
|
استاد دستان فکر کنم این تله ها چون مکانیکی هستن با تغییر بالانس اهرم عمل کنن
دکتر حسابی.
|
چهارشنبه 10 مهر1392 - 5:59pm |
|
|
|