jafar نوشته است:
متأسفانه حمزن جان هم عمق ردیابم کمه هم تا حالا باهاش فقط کوزه واستخان در اوردم با اینکه تستارو انجام داده بودم
جعفر جان منم ردیاب قبلیم با اینکه خیلی ازش تعریف میکردن ولی هر چی باهاش در آوردم فقط استخوان و سفال بود ...
ولی با این ردیاب انجمن فهمیدم اکثر جاهائی ر و که قبلا زده بودم خطا بوده ... واقعا تستهائی رو که بچه ها زحمت کشیدن و گذاشتن رو انجام بدی اگه ذرات باشه میشه سه سوت فهمید ... خیلی جاها میرم و میبینم ردیاب دوستان قیچی شده و مال من خیلی از اون جاها قیچی هم نمیشه ...تازه جاهائی که خیلی ذرات باشه هم با چند تا آزمون خطا میشه فهمید که ذراته ...خدائی این مدت از حفاری بیمورد راحت شدم ...
این مورد اخیر رو هم میبینی دارم این همه آزمون خطا میکنم فقط بخاطر خستگیه حفاریهای بیمورد چندین سال قبله ... اگه بجای این ردیاب ردیابهای دیگه دستم بود رو حفاری اینجا حتی فکر هم نمیکردم ... ولی این ردیاب تا حدود زیادی سربلند از آزمونهای مختلف بیرون اومده ...حالا ببین ردیاب ورژن 2 میخواد چی بشه دیگه ...
بازم جا داره از آقا مجتبی و حمید گل تشکر ویژه کنم که باعث شدن خیلیا حفاریهای بیمورد انجام ندن و وقت و سر مایشونو الکی به فنا ندن ...
زنده باشید انشااله ...
یا حق.