با سلام خدمت دوستان ارجمند
توجه کنید: هر کس که فلزیاب تقلبی از هر شخص حقیقی ویا حقوقی خریده باشه،
حتما از طریق مراجع قانونی پی گیری کنه. از هیچی هم نترسه. فلزیاب صرفاً یه وسیلۀ برقیست که نگهداری و حمل آن هیچ جرمی ندارد. موضوع شکایت و دفاعیه هم این باشد که: میگید من یه فلزیاب از آقای ... یا شرکت... برای کارهای تأسیساتی( لوله یابی یا سیم یابی در زیر زمین) خریداری کردم و طبق کاتالوگ میبایست مثالا یه لولۀ یک دوم را در عمق سه متری بگیره، در حالی که این دستگاه نیم متر هم نمیتونه بگیره. توجه کنید دستگاهی که یه فلز 20×20 را در عمق 2متری بگیره ، لولۀ یک دوم را نمیتونه در عمق بیشتر از نیم متری بگیره. شکایت رسمی و کتبی کنید و از هیچی هم نترسید. شما که چیزی ندارید از دست بدید چون در واقع پول دستگاه را قبلا باختید. فروشندۀ دستگاهه که باید بترسه که مجازات سنگینی داره. جرمش کلاهبرداریه و شامل قانون تشدید مرکتبین ارتشاء و اختلاس و کلاهبرداری میشه. حتما شکایت کنید و درشکایت قید کنید که از دهها نفر دیگه هم کلاهبرداری کرده. اگه انکار کنه، دادگاه میتونه دستور آگهی در روزنامه را بده. حتما با وکیل آشنا به موضوع هم مشورت کنید و اگه دادخواست شما را یه وکیل تنظیم کنه بهتره. اتفاقا دادستان تهران با همکاری میراث فرهنگی در تهران خیلی از فروشندگان این نوع دستگاهها را دستگیر کرده و تحت پیگردند. مطمئن باشید که به حقتون میرسید. باز تکرار میکنم، نترسید. چون کلاهبردار که خائنه باید بترسه و قطعا میترسه
.پیامبر پاک فرموده است: الخائن خائف. خائن ترسوست و میترسد. پس ما صاحب حقیم نباید بترسیم.
مدد یا لله یا رحمن و یا رحیم الله
همۀ شما را به خدا میسپارم که بهترین وکیل است. قرآن: وکفی بالله وکیلا. خدا برای وکالت کافیست. یا ، کافیست که خدا وکیل بندگانش است.
موفق باشید