انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 9:33pm

پاسخ به موضوع  [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 62 , 63 , 64 , 65 , 66 , 67 , 68 ... 127  بعدی
 sand banks 150 metal detector 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
roshik نوشته است:
pouya83 نوشته است:
باسلام
ولتاژ پایه بیس tr1برابر0.03ولته،ولتاژ پایه 3آیسی1(555)برابر0.38ولته.tr1وtr2راتعویض کردم،دیگه داغ نمیکنه.ولتاژ کلکتور tr1برابر12.4-ولته،ولتاژ پایه 6ال ام 709را با پتانسیومتر روی 0.5ولت تنظیم کردم.
در حالتی که لوپ به مدار وصل نیست ،مدار تق تق میکنه وباچرخاندن ولوم سمت عقربه های ساعت این صدای تق تق تند تر میشه ودر نهایت به سوت ممتد تبدیل میشه ولی وقتی لوپ 33سانتی را که مقاومت آن 2.9اهمه وصل میکنم یکسره سوت ممتد میکشه.

دوستان خواهشادرموردمطلبی نظربدین که مطمئنین تغییرمقاومت R7درصورتی بایداعمال شودکه تمام قسمت های مدارصحیح کارکنند
پویای عزیزمتاسفانه چندمین باراست که این مطلب راتایپ میکنم گفتم درحالتی که سیم پیچ مداروصله مقدارخروجی709را0.5ولت تنظیم کن حالافلزی رابه لوپ مدارنزدیک کن ببین چقدراین مقدارجابجامیشه یادداشت کن ولوم Vr2درهروضعیتی هست باشه صدای بلندگوهم مهم نیست نمیخواهم منتی بزارم به دلیل مشکلات کاری فرصت سرزدن به انجمن رازیادندارم فقط سعیم اینه که دوستان تواین تایپیک که واقعاتلاش خوبی داشتن به نتیجه قابل قبول برسندومثل تایپیک...دست خالی اینجاراهم ترک نکنند پس لطفاهمکاری لازموداشته باشین
پویاجان اگه اینجاهم بدون مشکل کارکنه میریم سروقت مدارنمونه گیرکه ازهمه قسمتهای مدارمهمتره

باسلام
جنابroshik ممنون که راهنمایی میکنید،
ولتاژ پایه 6ال ام709 را در حالتی که سیم پیچ به مدار وصله روی 0.5ولت تنظیم کردم،وقتی یک کاسه استیل را به سیمپیچ نزدیک میکنم ولتاژ 0.3ولت میشه
قطر سیم پیچ 33سانت با 17 دور سیم لاکی 0.50است.

چهارشنبه 10 مهر1392 - 8:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان خواهشادرموردمطلبی نظربدین که مطمئنین تغییرمقاومت R7درصورتی بایداعمال شودکه تمام قسمت های مدارصحیح کارکنند
پویای عزیزمتاسفانه چندمین باراست که این مطلب راتایپ میکنم گفتم درحالتی که سیم پیچ مداروصله مقدارخروجی709را0.5ولت تنظیم کن حالافلزی رابه لوپ مدارنزدیک کن ببین چقدراین مقدارجابجامیشه یادداشت کن ولوم Vr2درهروضعیتی هست باشه صدای بلندگوهم مهم نیست نمیخواهم منتی بزارم به دلیل مشکلات کاری فرصت سرزدن به انجمن رازیادندارم فقط سعیم اینه که دوستان تواین تایپیک که واقعاتلاش خوبی داشتن به نتیجه قابل قبول برسندومثل تایپیک...دست خالی اینجاراهم ترک نکنند پس لطفاهمکاری لازموداشته باشین
پویاجان اگه اینجاهم بدون مشکل کارکنه میریم سروقت مدارنمونه گیرکه ازهمه قسمتهای مدارمهمتره[/quote]
باسلام
جنابroshik ممنون که راهنمایی میکنید،
ولتاژ پایه 6ال ام709 را در حالتی که سیم پیچ به مدار وصله روی 0.5ولت تنظیم کردم،وقتی یک کاسه استیل را به سیمپیچ نزدیک میکنم ولتاژ 0.3ولت میشه
قطر سیم پیچ 33سانت با 17 دور سیم لاکی 0.50است.[/quote]
خیلی خوبه دوست من شایدنیازشدبعدا این تنظیموکمی جابجاکنیم حالاپایه 3 وپایه 10 ازIc7 رواندازه گیری کن ببین چندولت داره
همچنین پایه 2 ازIc5

چهارشنبه 10 مهر1392 - 9:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام
در حالتی که سیم پیچ وصله
ولتاژ پایه 3آیسی 7برابر12-ولت،پایه10برابر12.3-ولت،
ولتاژپایه 2آی سی 5برابر 3.1-ولته.

درحالتی که سیم پیچ وصل نیست
پایه 3 برابر12.1- ولت،پایه 10 برابر12.60-ولت
پایه2آیسی5برابر1.60-ولت

چهارشنبه 10 مهر1392 - 11:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 نوشته است:
باسلام
در حالتی که سیم پیچ وصله

پایه2آیسی5برابر1.60-ولت

دوست عزیزبدون سیم پیچوفراموش کن
بااین مقادیربنظرمیرسه ای سی7هم فعاله ولی درست بودن پهنای پالس تولیدی وتاخیرزمانی بااین روش قابل تست نیست وبایدشکل موج رو دیدبهرجهت فرض میکنیم که ایندوهم تنظیم باشه
ولی بنظرمیزسه ای سی5خوب کارنمیکنه چون مقدارکمه وبایدنزدیکتربه0ولت باشه بهتره که اونوعوض کنی ودوباره اندازه گیری کنی ضمناکنترل کن ببین باتنظیم ولوم میشه خروجی این ای سی روحدودصفرولت تنظیم کرد(پایه 6)

پنج شنبه 10 مهر1392 - 12:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

roshik نوشته است:
pouya83 نوشته است:
باسلام
در حالتی که سیم پیچ وصله

پایه2آیسی5برابر1.60-ولت

دوست عزیزبدون سیم پیچوفراموش کن
بااین مقادیربنظرمیرسه ای سی7هم فعاله ولی درست بودن پهنای پالس تولیدی وتاخیرزمانی بااین روش قابل تست نیست وبایدشکل موج رو دیدبهرجهت فرض میکنیم که ایندوهم تنظیم باشه
ولی بنظرمیزسه ای سی5خوب کارنمیکنه چون مقدارکمه وبایدنزدیکتربه0ولت باشه بهتره که اونوعوض کنی ودوباره اندازه گیری کنی ضمناکنترل کن ببین باتنظیم ولوم میشه خروجی این ای سی روحدودصفرولت تنظیم کرد(پایه 6)

باسلام
ولتاژ پایه6آی سی 5برابر 11.4-ولته وبا تنظیم ولوم هیچ تغییری نمکنه.
سه تا741 دارم ،باهر سه امتحان کردم فرقی نداشت،مگه اینکه هرسه تا هم خراب باشن.بنابراین صبح میرم یکی دیگه میخرم دوباره با اون تست میکنم.

پنج شنبه 10 مهر1392 - 1:14am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان یک سوال خازن c5=33nf برادشنه بشه و بجای اون خازن 1 نانو و مقاومت 12 تا 18 کیلو گذاشته بشه؟

پنج شنبه 11 مهر1392 - 9:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پویاجان بااین عددی که قرائت کردی میشه گفت که این قسمت ایراد دارهقبل ازتعویض ایسی اینکاروانجام بده
پایه 4وپایه 7این ایسی نسبت به زمین چندولت داره باید5-و12+ولت باشه برای احتیاط ومطمئن شدن ازاتصالی نداشتن این قسمت پایه های دیگه روهم اندازه گیری کن بایدبین این دومقدارباشه
اگه درست بودای سی رونصب کن ومجدداپایه2روبدون حضورفلزوحالت دیگه بانزدیک کردن فلزبه سیم پیچ اندازه گیری کن
باتغییرولوم بیشترین مقداروکمترین مقدارپایه 3 این ای سی رواندازه بگیرویادداشت کن(دوعدد)

پنج شنبه 11 مهر1392 - 9:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

2xboys نوشته است:
دوستان یک سوال خازن c5=33nf برادشنه بشه و بجای اون خازن 1 نانو و مقاومت 12 تا 18 کیلو گذاشته بشه؟

دوست عزیزاین قسمت مداربرای ساخت12+ولته که برای تغذیه ای سی ها استفاده شده که یک اسیلاتوربااستفاده ازگیت های NANDهستش که رویحدودا 30KHZ تنظیم شده وکارایی دیگه ای تومدارنداره نمی دونم منظورت ازاین جابجایی چیه

پنج شنبه 11 مهر1392 - 10:08am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان یک سوال دیگه تو صفحات قبل خوندم که نوشته بودین پایه 6 آی سی 7 یک مقاومت 1 کیلو به منفی مدار وصل میکنیم خوب اگه این کار رو انجام بدیم ما r32 رو از مدار خارج کردیم که 220کیلو هست یک توضیح کوچیک اگه بدین ممنون میشم دوستان

پنج شنبه 11 مهر1392 - 10:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا یه مقاومت 1 کیلو بین پایه 2و 3قرار بده ببین چه عکس العملی داری اقا من روی فلزیاب همین مشکل داشتم بوق یکسره داشتم اخرش بعد چند روز وبا دقت نگاه کردن دیدم رگولاتور 5ولت من یه پایه قطع شده اقا درست رسیدم به داغ شدن که با عوض کردن مقاومت وترانزیسور خروجی که لوپ وصل میشه حل شد وبعد عکس العمل نداشتن به فلز اون هم با عوض کردن ایسی نمونه گیر وانجام ازمایشهای عجیب تست گرفتن راه انداختیم این فلزیاب انشالله راه میفته بهرحال این فلزیاب که شما درست کردید تمام قسمتهاش داره خوب کارمیمنه بازم اگه تونستی یه چکی کن ببین جای رو اتصالی یا مقدار مقاوتی اشتباه زده باشی به شماتیک نگاه کن شاید پارت لیست اقا ایگون اشتباه شده باشه میدونم دیگه تو خواب هم داری فلزیاب درس میکنی اقا روشیک هم خوب مهندسیه حرفاشو گوش کن

پنج شنبه 11 مهر1392 - 11:43am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 62 , 63 , 64 , 65 , 66 , 67 , 68 ... 127  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 488 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure