pagan نوشته است:
قصد روده درازی نداشتم اما مثل اینکه نمیشه جواب نداد، حمید جان من قصد و غرضم رو یکبار عرض کردم بطور واضح شما هم این فکر رو از سرت بیرون کن که یکی از این فروشنده های کلاهبردار باشم و به قصد تخریب اومدم اینجا، اونقدر هم بی اخلاق نیستم که کوچکترین اشتباه شما رو بشینم توی بوق و کرنا کنم از همین الآن هم خیلی روشن اعلام کردم ردیاب خطا داره، قبول این واقعیت برای شما سختِ وگرنه من این قاعده رو پذیرفتم و گفتم خواهان ردیاب هم هستم اما فعلا به دلایلی توانش رو ندارم و با این تفاسیر وجودش رو می پسندم و قرار نیست من مانع خرید کسی باشم هر کس خودش مقایسه می کنه با بازار و قیمتها و توانائی بالقوه دستگاه رو در نظر می گیره و بعد تصمیم می گیره، با این حال شما که پیشتر عنوان کردید به هر کسی دستگاه نخواهید فروخت برای همین فکر نمی کنم وجود این همه نگرانی ضروری باشه
در بحث کردن هم یادتون باشه هیچ وقت قرار نیست کسی طرف مقابلش رو حتما قانع کنه بلکه شما مواضع و عقایدت رو عنوان می کنی، در ضمن شخصیت پردازی در مباحثه رو باید به حساب مغلطه گذاشت و دور از اخلاق، همینطور میزان منطق در مباحثه رو شما تعئین نمی کنی
دوستان من به هیچ کس هیچ توصیه ای نمی کنم در رابطه با خریدن یا نخریدن هیچ نوع دستگاهی، ورود به این حرفه را تنها به عنوان یک تفریح ماهانه می پسندم همین
گنج در ذهن شماست
موفق باشید
شما دقیقاچند چندی؟؟ اگه خودتون نمیدونین لطفا کاربرای دیگه اگه نتیجه رو میدونن اطلاع رسانی کنن!!!
جناب مهندس حمید خودشون چندباری متذکر شدن که ردیاب خطا داره نه تنها ردیاب، بهترین دستگاهای دنیا هم خطا دارن؟؟ شما یا دیدتون ضعیفه که مطالب
رو نمیخونین یا صرف نمیکنه؟؟یا اگه دوست دارین حضوری خدمت برسم واستون بخونم؟؟ هان ؟؟؟
شما نه ردیاب اول رو لمس کردین نه ردیاب دوم رو ؟؟؟ اونوقت نقادی هم میکنین؟؟؟ بابا شما هنرمندین؟؟؟ الان هم نقش اول این داستان رو خودتون دارین
بازی میکنین؟؟؟مردم برنج میخورن کیلویی8 تومن؟؟؟نمیدونن چه چیزی درست هستش ،چه چیزی غلط؟؟؟نقش رابین هود رو میخواین؟؟؟
باید واستون کف بزنم
خوشحال شدین عزیز من
بنده از جناب مهندس حمید تقاضا دارم دیگه به این بحث غیر منطقی ادامه ندن
دوستان گلم و سروران گرامی خدا رو خوش نمیاد که مهندس حمید هم به سوالات ما درخصوص ساخت فلزیاب وقت و انرژی بزاره هم واسه کل کل با چنین
افرادی ،همون آقایی که کاربر pagan معرفی کردن من خودم یه سوالی ازشون پرسیدم در جواب به بنده گفتن باید هزینه ای رو بپردازین؟؟؟
حالا مهندس حمید ما خالصانه بدون چشم داشتی بچه ها رو راهنمایی میکنه شما رو ارجاع میدم به تایپیک توباکس؟؟؟ ببینین خوده مهندس حمید
چند پست ایجاد کردن؟؟؟ تازه جواب تمامی کاربرا رو با دقت اگر هم تکراری باشه پاسخ میدن؟؟؟یه سری از دوستان واقعا نمک نشناسن؟؟