hamze2000 نوشته است:
راستی به اندازه عمق بار از تپه پایین بیا.تو این حالت تقریبا در راستای بار قرار میگیری یعنی بجای اینکه از بالا بار رو بزنی از بغل اونو میزنی.تو این حالت آنتن ها هر دو باهم میرن طرف بار.با توجه اینکه آنتن ها فقط به بار واقعی در حالت بالاتر بودن از آنتن ها واکنش نشون میده 5 متر هم از بار پایین تر برو ببین میگیره یا نه.اگه گرفت دیگه 100%
سلام حمزه جانمن برای چندمین بار دارم میگم و باز هم میخوام از شما خواهشی بکنم
البته من قبلا هم گفتم ولی برخی دوستان عقیده داشتند با این کار ما از زیر کار شونه خالی میکنیم و تمام مسوولیتهارو میندازیم گردن دیگران
حالا لازم میدانم که چند خطی برای اهمیت این موضوع بنویسم و امیدوارم دوستان بخونند و البته یاری کنند
حمزه جان این نکاتی رو که شما ذکر میکنید مانند این پست که بنده نقل کردم واقعا فوق العاده هست و مانند بسیاری دیگر از مطالب که شما بیان میکنید در پاسخ دوستان بسیار ظریف است و حیف است این نکات بصورت پاسخ پست در لابه لای صفحات شلوغ اینترنت گم باشه
بنده عقیده دارم و از شما خواهش میکنم تمام دانسته هاتون یعنی تمام اون نکاتی رو که خودتون بهش رسیدین که نمونشو اینجا نقل کردم بصورت یک شیوه نامه ردیابی جمع وجور کنید و با اینکار خدمتی بسیار ارزشمند به این علم نوپا میکنید
دوستان اینکه ما تصور کنیم تمام افراد باید خودشون راه حلها را پیدا کنند به نظر بنده عقیده درستی نیست و در پستهای قبلی هم ذکر کردم که اکثر افراد در یک مدت کوتاه نمیتوانند به تمام فنون و شیوه ها دست بیابند و اینجاست که وجود یک مرشد و راهنما ضروریست!
استاد حمزه عزیز
تقاضایی که بنده دارم اینه که شما تمام مطالبی رو که تجربه کردین درباره اپراتوری ردیاب بصورت یک شیوه نامه و آموزش گام به گام در بیاورید تا برای همگان قابل استفاده و استناد باشد و از طرفی با اینکار یک قدم ماندگار و یک خدمت و لطف عظیم نیز به دوستانتان داشته باشید
و اما منظور بنده از شیوه نامه چیست؟
مثلا شما میتوانید ابتدا اصول اولیه ای را که برای ردیابی لازم است بر شمارید سپس موضوعات زیر را پوشش دهید:
اصول ردیابی در مثلا تپه ها و تومولوسها و سگس بصورت گام به گام اپراتوری ردیاب را در این مورد توضیح داده و تمام نکاتی را که میدانید مانند همین نکته ی بالا در آن قسمت بیاورید
مثلا شیوه ردیابی قبرها
شیوه ردیابی در غارها
اصول ردیابی در بیابانها و زمینهای خشک
مناطق کوهستانی
و.....که دیگر شما بهتر از بنده این مسائل را میدانید
دوستان عزیز باز هم عنوان میکنم که یک استاد با نکاتی که بیان میکند میتواند در بسیاری از مواقع گره های سخت و دشواری را براحتی باز کند و تلنگری باشد حتی برای دستیابی به اصول و شیوه های بهتر
همچنین با این کار دیگر تمام افرادیکه در ابتدای راه هستند مجیور نیستند چرخ را دوباره اختراع کنند
و مهمترین نکته نیز همان هدف انجمن ماست یعنی کمک به همدیگر برای رسیدن به موفقیت
ببخشید که طولانی شد و امیدوارم مورد توجه دوستان قرار گرفته باشد
سپاس