نویسنده |
پیغام |
hoshi
استادیار
|
hamze2000 نوشته است: سلام.ردیاب منم رسید.حمید و مجتبی عزیز دستتون درد نکنه.ایشالله از همین امروز هم کارمو شروع میکنم.موفق باشید. سلام حاجی منم تبریک میگم ,امیدوارم باهاش بزنی به هدف دل ما رو هم شاد کنی
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
یکشنبه 14 مهر1392 - 1:02pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
saedkashi نوشته است: چطور میتونم بفهمم کار میکنه یا نه؟طرف گفت با اسیلواسکوپ تنظیم کن گوشیش خاموشه ارتباط ندارم دوتا برد داره برد بزرگ که پراپ بهش وصل میشه یه ولوم شش حاته داره طلا نقره المینیوم برنج اهن برنز با یه ولوم قدرت برد کوچک انتنها بهش وصل میشه با باطری جدا یه ولوم داره بنام فاین که طرف گفت برای تنظیم فرکانس هر فلز هستش گفته حذف کننده داره برای تنظیم طلا گفت پراپ رو تو فاصله دو متری مقداری طلا زیر خاک بکارم و فاصله دو متری از طلا انتن رو نگه دارم اروم ولوم فاین رو بچرخونم تا یه جا انتن حرکت کنه اما حرکت نکرد به نظرت مشکل از چیه؟کجای کار مشکل داره؟با فرکانس متر دیجیتال فرکانس پراپها رو گرفتم تو تمام شش حالت فلز فرقی نکرد 105 هرتز بود و برای انتنها از 600 هرتز تا 1200 هرتز بود نمیدونم درست گرفتم یا نه وقتی پروپ رو تو دستم نگه میدارم ولتاز رو حس میکنم با تغییر حالت فلز فرق میکنه و انتنها هم با تغییر ولوم یه حالتی مث تیک تیک سرعتش بیشتر میشه تو اسیلواسکوپ دامنه تغییر میکرد سلام دوست عزیز این اوصافی که شما از ردیاب دارید به احتمال زیاد مربوط به اقای قاسمی هستش و ربطی به این انجمن نداره با کمتر از صد تومن هم سر هم میشه حالا نمیدونم شما چند گرفتی؟ در مورد ردیاب هم به احتمال زیاد کار میکنه و مشکل از اپراتوری شماست .در ضمن این نوع ردیابها خطای زیاد دارند
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
یکشنبه 14 مهر1392 - 1:09pm |
|
|
ali2000
کاربر فعال
|
با سلام وخسته نباشی اقا مجتبی واقا حمید سوالی داشتم وقتی ما ردیاب راروی کنترل وزن wومود فرکانسf2مثلا برای گولد1تنظیم می کنیم ووقتی که ما میخواهیم برویم روی نقره یامفرق یا......همین تنظیمات که برای گلد1انجام داده ایم به همان صورت ثابت روی مود نقره ومفرق و.....در ال سی دی ظاهر می شود وحتی بعد ازخاموش وروشن کردن ردیاب ایا کلا این سیستم به این صورت هست .با تشکر فراوان
|
یکشنبه 14 مهر1392 - 5:22pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
علی جان تنظیمات ولوم وزن و فاین بصورت مستقل هست و ارتباطی به تعویض مودها نداره. چون این تنظیمات توسط ولوم انجام میشه و اگر مثلا وزن روی 10 گرم باشه و یا فاین 1+ باشه بعد تعویض مود ؛ اون تنظیمات هم به مود دیگر منتقل میشن. تنظیمات دستگاه حالت سیو شدن نداره. اما طبیعتا چون از طریق ولوم هست اگر حتی دستگاه خاموش بشه ولی به ولومها دست نخوره این تنظیمات حفظ میشن. این مساله بخصوص در موقع استفاده از مود آزاد مفید هست.
|
یکشنبه 14 مهر1392 - 6:33pm |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
مال منم رسید ازتون سپاسگرارم واقعا فوقالعادس مخصوصا این موهومیت و رمزآلود بودنش خیلی باحالهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
یکشنبه 14 مهر1392 - 6:46pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان تبریک میگم به دوستانی که fpl35 رو دریافت کردند و امیدوارم ازش خیر ببینند و همچنین تشکر می کنم از مهندسین عزیز طراح و سازنده که تو همه کارا حتی ارسال کارشون دقیق و قابل تقدیر است امیدوارم تا به ما هم میرسه، دوستان، تجربیاتشون از گرفتن نتایج ارزشمند پربار لبریز بشه موفق باشید
|
یکشنبه 14 مهر1392 - 9:15pm |
|
|
mehdi5757
|
سلام دوستان منم به همه اون دوستانی که دستگاهشونوگرفتن تبریک میگم امیدوارم بااین دستگاه هیچ گنجی ازدیدشون پنهون نمونه.دعاکنیدمنم پولم جورشه بتونم همین روزاسفارش بدم
برام هیچ حسی شبیه تونیست،توپایان هرجستوجوی منی تماشای توعین ارامشه،توزیباترین ارزوی منی...
|
یکشنبه 14 مهر1392 - 9:26pm |
|
|
asad123
|
با عرض سلام خدمت همه عزیزان.من تازه عضو این انجمن زیبای شما شدم.خواستم از همه عزیزانی که به نحوی در ساختن این ردیاب سهیم بودن کمال تشکر و قدردانی رو بکنم و از مدیران این سایت هم تشکر بکنم و از اقا مجتبی عزیز هم ممنونم.
|
دوشنبه 14 مهر1392 - 1:21am |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان استاد حمید عزیز ممنون میشم راهنمایی کنید 1- آیا تشابه فرکانسی به معنی نزدیک بودن عدد و رقم فرکانسه مواده؟ 2- آیا فرکانس طلا و نقره و پلاستیک فشرده و حفره به هم نزدیکه؟ 3- آیا مقدوره که اعداد مربوط به فرکانس مودهای 22 گانه را در اختیار خریداران قرار بدید؟ فک کنم این مورد امنیتیه بخاطر فاین گفتم 4- پیشنهاد شما برای استفاده از فرکانس طلا برای تمرین در محیط منزل یا آپارتمان کدوم مود از مودهای 1 تا 5 گولده؟ سپاس
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
دوشنبه 14 مهر1392 - 1:22am |
|
|
hoca2del
کاربر فعال
|
با سلام خدمت دوستان ردیاب فوق حرفه ای من هم رسید بسیار شکیل و در تست اولیه در منزل عالی تشکر ویژه از جناب آقا مجتبی عزیز وخوش قول که واقعا حرفش حرفه وهمینطور مهندس حمید بخاطر زحمت بسیار زیادشون بابت این ردیاب مدرن وکارا شمارش معکوس برای زدن تو دل هدف دعا کنید....
|
دوشنبه 15 مهر1392 - 9:32am |
|
|
|