نویسنده |
پیغام |
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه
|
دوشنبه 15 مهر1392 - 11:36pm |
|
|
mesbah
|
بالاخره عده ای از دوستان عزیز لری خودشون را لو دادند،و این هم نیست مگر از صداقت و صافی قلبشان!بله واقعاً این انجمن پر است از انسانهای با صفا و صمیمی از شرق و غرب و جنوب و شمال ایران،از لر و ترک و فارس و عرب که همه یکدل و یکرنگ برای موفقیت همدیگر صادقانه تلاش میکنند؛ درود بر همه شما دوستان عزیز وگرامی که باعث افتخار و مباهات هستید. با اینکه ردیاب جدید خیلی بهینه شده و بسیار کارآمدتر از قبلی شده ولی نیاز به اپراتوری دقیق داشته که باید اوایل کار با حوصله و دقت ، تمام جزئیات را در نظر گرفت تا نتیجه دلخواه بدست بیاد.
|
دوشنبه 15 مهر1392 - 11:44pm |
|
|
amir6m
کاربر حرفه ای
|
آقا مژددددددددددددددددددددددددددددددددده بدین همین روز اولی شکار کردم آقا مجتبی و آقا حمید به خدا نابغه ایین حرف ندارین کارتون درسته واقعا که اسم ردیاب فوق حرفه ایی برازندشه اگه یادتون باشه توی قسمت 22 گفته بودم که به یکی 2 جا را که با 22 زده بودم مشکوک بود و بهشون امید داشتم ، امروز به محض اینکه 35 به دستم رسید بکش چسبیدم به قلق گیری و سر شب گفتم که برم همونجا که 22 گرفته بود را دوباره بزنم ببینم چه خبره (با همون دوستای قبلیم)، اولین جا را روی 2.5 گرم حذف کرد ولی جای دوم را دوباره از همون قسمت که با 22 را روشن کرده بودم 35 را روشن کردم که مجددا منو همون سمت کشوند (حدود 300 متر) وووو....... شاید دردسر بشه واسم ولی نتونستم حسم را ابراز نکنم و اعتراف نکنم که این ردیاب دروغ نمیگه اینم اولین شکار من با این ردیاب توی تقریبا 80 سانتی ، مفرغ ، ترازو ندارم خونه که وزن دقیقش را بگم ولی ردیاب تا 1.2 روش جواب میداد شرمنده هر کار کردم نتونستم توی انجمن آپ کنم پسورد : felezjoo
دانلود : http://www.rodfile.com/aumodex8fk13
............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................
|
سه شنبه 15 مهر1392 - 12:26am |
|
|
tm 808
کاربر فعال
|
امیر جون مبارک باشه
|
سه شنبه 15 مهر1392 - 12:37am |
|
|
ilam333
|
کسی نمیخواد این ساعت انجمن رو یک ساعت ببره عقب
|
سه شنبه 15 مهر1392 - 12:49am |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
امیر جان مبارکت باشه ولی فکر کنم جنسش از مس هستش نه مفرغ
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
سه شنبه 15 مهر1392 - 12:54am |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
amir6m نوشته است: آقا مژددددددددددددددددددددددددددددددددده بدین همین روز اولی شکار کردم آقا مجتبی و آقا حمید به خدا نابغه ایین حرف ندارین کارتون درسته واقعا که اسم ردیاب فوق حرفه ایی برازندشه اگه یادتون باشه توی قسمت 22 گفته بودم که به یکی 2 جا را که با 22 زده بودم مشکوک بود و بهشون امید داشتم ، امروز به محض اینکه 35 به دستم رسید بکش چسبیدم به قلق گیری و سر شب گفتم که برم همونجا که 22 گرفته بود را دوباره بزنم ببینم چه خبره (با همون دوستای قبلیم)، اولین جا را روی 2.5 گرم حذف کرد ولی جای دوم را دوباره از همون قسمت که با 22 را روشن کرده بودم 35 را روشن کردم که مجددا منو همون سمت کشوند (حدود 300 متر) وووو....... شاید دردسر بشه واسم ولی نتونستم حسم را ابراز نکنم و اعتراف نکنم که این ردیاب دروغ نمیگه اینم اولین شکار من با این ردیاب توی تقریبا 80 سانتی ، مفرغ ، ترازو ندارم خونه که وزن دقیقش را بگم ولی ردیاب تا 1.2 روش جواب میداد شرمنده هر کار کردم نتونستم توی انجمن آپ کنم پسورد : felezjoo
دانلود : http://www.rodfile.com/aumodex8fk13
|
سه شنبه 15 مهر1392 - 1:46am |
|
|
جاوید
استاد
|
amir6m نوشته است: آقا مژددددددددددددددددددددددددددددددددده بدین همین روز اولی شکار کردم آقا مجتبی و آقا حمید به خدا نابغه ایین حرف ندارین کارتون درسته واقعا که اسم ردیاب فوق حرفه ایی برازندشه اگه یادتون باشه توی قسمت 22 گفته بودم که به یکی 2 جا را که با 22 زده بودم مشکوک بود و بهشون امید داشتم ، امروز به محض اینکه 35 به دستم رسید بکش چسبیدم به قلق گیری و سر شب گفتم که برم همونجا که 22 گرفته بود را دوباره بزنم ببینم چه خبره (با همون دوستای قبلیم)، اولین جا را روی 2.5 گرم حذف کرد ولی جای دوم را دوباره از همون قسمت که با 22 را روشن کرده بودم 35 را روشن کردم که مجددا منو همون سمت کشوند (حدود 300 متر) وووو....... شاید دردسر بشه واسم ولی نتونستم حسم را ابراز نکنم و اعتراف نکنم که این ردیاب دروغ نمیگه اینم اولین شکار من با این ردیاب توی تقریبا 80 سانتی ، مفرغ ، ترازو ندارم خونه که وزن دقیقش را بگم ولی ردیاب تا 1.2 روش جواب میداد شرمنده هر کار کردم نتونستم توی انجمن آپ کنم پسورد : felezjoo
دانلود : http://www.rodfile.com/aumodex8fk13 درود بر امیر امیدوارم توی مدت ردیابی با 35 این کمترین چیزی باشه که با 35 شکار کنی ما که انتظار یافتن بارهای درشت از طرف شما را داریم مجددا از مهندس حمید و اقا مجتبی تشکر میکنم به خاطر زحمتی که برای کاربران سایت میکشند
|
سه شنبه 16 مهر1392 - 6:58am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان امیرجان خیلی عالیه همین که تونستین دستگاه رو توی تست واقعی به بار برسونین جای بسی امیدواریه برای بارهای بزرگتر. براتون آرزوی موفقیت دارم. راستی به نظر مس میاد میشه بگین روی چه فرکانس و ولومی شکارش کردین؟ یاعلی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 16 مهر1392 - 9:42am |
|
|
amir6m
کاربر حرفه ای
|
سلام ممنون از همه دوستان آره خودم هم شک کردم ،توی عکس هم رنگش سرختر میزنه، الان هم که به یکی از دوستان نشونش دادم اون هم با شک گفت احتمالا مفرغه ولی مسش را زیاد گرفتن با برنز و مس سنس شد که مس قویتر میکشید
............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................
|
سه شنبه 16 مهر1392 - 10:46am |
|
|
|