انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 4 آذر1403 - 3:25am

پاسخ به موضوع  [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 , 75 ... 127  بعدی
 sand banks 150 metal detector 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 نوشته است:
باسلام
یا سوال:
اگه بخوام از دو لوپ با قطر های متفاوت مثلا33سانتی و90سانتی استفاده کنم اون پتانسیومتر100کیلو را اگه برای یکی از لوپ ها تنظیم کنم کافیه؟ یا باید برای هر کدوم جداگانه تنظیم بشه؟
وقتی خروجی آیسی ال ام 709 روی 0.50ولته با لوپ 33و45سانتی بیشترین برد را داره،درحالیکه آقای آیگون. گفته بودند که وقتی پراب قرمز اهممتر را روی پایه 1و پراب مشکی را روی پایه2پتانسیومتر قرار بدهیم باید مقاومت بین این دوپایه را 550تا585کیلو تنظیم کنیم تا بیشترین برد را داشته باشد، که در این حالت ولتاژ خروجی آیسی709 مقدار3.20تا3.35ولت میشه،که در این حالت برد کمتر از حالتیه که ولتاژ روی0.50تنظیمه.

حالا بنظر شما بدون اسیلوسکوپ چطور میتونیم پتانسیومتر را دقیق تنظیم کنیم،چون من اسکوپ ندارم.
باتشکر

پویاجان بنظرم نیازبه تنظیم مجددداره چون نمیتونی دوتاسیم پیچ بامشخصات کاملا مشابه بسازی البته بهتره کنترل کنی که این لغزش مقداری درحدی هست که روبرددستگاه تاثیرداشته باشه یانه شایداونقدرکم باشه که نیازی به تغییرنباشه
درموردتنظیم خروجی ایسی 709دستورالعمل همونیه که قبلاگفتم واون مقادیری که جناب ایگون گفتن شایدبرحسب تجربه جواب داده باشه ولی پایه علمی نداره ضمنابهتره این مقدارخروجی در709رواز0الی0.5+کنترل کنی شایدبه بردبهتری دست پیداکنی

سه شنبه 16 مهر1392 - 8:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
roshik نوشته است:
pouya83 نوشته است:
باسلام
یا سوال:
اگه بخوام از دو لوپ با قطر های متفاوت مثلا33سانتی و90سانتی استفاده کنم اون پتانسیومتر100کیلو را اگه برای یکی از لوپ ها تنظیم کنم کافیه؟ یا باید برای هر کدوم جداگانه تنظیم بشه؟
وقتی خروجی آیسی ال ام 709 روی 0.50ولته با لوپ 33و45سانتی بیشترین برد را داره،درحالیکه آقای آیگون. گفته بودند که وقتی پراب قرمز اهممتر را روی پایه 1و پراب مشکی را روی پایه2پتانسیومتر قرار بدهیم باید مقاومت بین این دوپایه را 550تا585کیلو تنظیم کنیم تا بیشترین برد را داشته باشد، که در این حالت ولتاژ خروجی آیسی709 مقدار3.20تا3.35ولت میشه،که در این حالت برد کمتر از حالتیه که ولتاژ روی0.50تنظیمه.

حالا بنظر شما بدون اسیلوسکوپ چطور میتونیم پتانسیومتر را دقیق تنظیم کنیم،چون من اسکوپ ندارم.
باتشکر

پویاجان بنظرم نیازبه تنظیم مجددداره چون نمیتونی دوتاسیم پیچ بامشخصات کاملا مشابه بسازی البته بهتره کنترل کنی که این لغزش مقداری درحدی هست که روبرددستگاه تاثیرداشته باشه یانه شایداونقدرکم باشه که نیازی به تغییرنباشه
درموردتنظیم خروجی ایسی 709دستورالعمل همونیه که قبلاگفتم واون مقادیری که جناب ایگون گفتن شایدبرحسب تجربه جواب داده باشه ولی پایه علمی نداره ضمنابهتره این مقدارخروجی در709رواز0الی0.5+کنترل کنی شایدبه بردبهتری دست پیداکنی

باسلام
جناب roshikممنون از راهنماییتون
خروجی 709 در مدار من کمتر از 0.40ولت نمیشه وبه صفر نمیرسه،آیا باتعویض پتانسیومتر با یه رنج دیگه(مثلا 50کیلو) میشه اونو به صفر رسوند؟
نکته دیگه اینکه وقتی صدا را در آستانه تنظیم میکنم،ثابت نمیمونه و رفته رفته صدای تق تق تندتر میشه ودرنهایت به سوت ممتد تبدیل میشه که باید دوباره با ولوم اونو کمش کنم،علتش چی میتونه باشه وچاره اش چیه؟
سوال دیگه اینکه اگه بخوام با نوارآلومینیوم سیمپیچ را شیلد کنم،اونو باید به زمین مدار که مثبت باتریه وصل کنم یا به منفی باتری؟
باتشکر

سه شنبه 16 مهر1392 - 11:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پویاجان بنظرم اگه بامقدارR15بازی کنی میتونی خروجی 709روجابجاکنی اول یک مقاومت 100KباR15سری کن ببین نتیجه چی میشه اگه نشدوخروجی709 به سمت مثبت رفت 100Kباشه وR15روازمدارحذف کن ودوباره تنظیم روچک کن
صدادارشدن مدارتم بعدازتنظیم بایدازنشتی قطعات مثل خازن باشه ویاعدم ثبات تغذیه های مدار
شیلدسیم پیچ هم بایدبه زمین مداریعنی12+وصل بشه

سه شنبه 16 مهر1392 - 4:12pm
مدیر سایت
مدیر سایت

از جناب roshik
جهت پیشبرد این بخش و کمکهای علمی و الکترونیک ایشون کمال تشکر و قدردانی رو داریم . با آرزوی موفیت برای همه شما عزیزان :-BD @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 17 مهر1392 - 11:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

roshik نوشته است:
پویاجان بنظرم اگه بامقدارR15بازی کنی میتونی خروجی 709روجابجاکنی اول یک مقاومت 100KباR15سری کن ببین نتیجه چی میشه اگه نشدوخروجی709 به سمت مثبت رفت 100Kباشه وR15روازمدارحذف کن ودوباره تنظیم روچک کن
صدادارشدن مدارتم بعدازتنظیم بایدازنشتی قطعات مثل خازن باشه ویاعدم ثبات تغذیه های مدار
شیلدسیم پیچ هم بایدبه زمین مداریعنی12+وصل بشه

باسلام
جناب روشیک، آیا راهی وجود داره که بتونیم در قسمت تغذیه ،ثبات ایجاد کنیم تا از بالا رفتن ولتاژ و بیشتر شدن صدای دستگاه جلوگیری کنیم؟

چهارشنبه 17 مهر1392 - 1:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بهتره دقیقامشخص کنی ولتاژکدوم قسمت مدارت بالامیره ونرخ تغییراتش چطوره

چهارشنبه 17 مهر1392 - 3:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

roshik نوشته است:

باسلام
البته من در الکترونیک زیاد سررشته تخصصی ندارم.
ولتاژ خروجی 709 بالا میره بطوریکه وقتی باپتانسیومتر روی صفر تنظیمش میکنم بعد از چند دقیقه تا 0.25ولت بالا میره.درضمن اون پتانسیومتر را از نوع مولتی ترن استفاده کردم و اینبار تونستم ولتاژخروجی 709را به صفر و حتی پایین تر (منفی)هم برسونم.
راستی یه 3055 تهیه کردم که بجای ترانزیستور tip31قرار بدهم،حالا باتعویض این ترانزیستور،اون ترانزیستوری که گفتید باید بجای bc214استفاده بشه چیه تا اون هم تعویض کنم؟
باتشکر

چهارشنبه 17 مهر1392 - 4:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اگر میخوای صدای دستگاهت تحت کنترلت باشه میتونی یک ولوم بین 5 تا 10 کیلو با یکی از خطوط بلندگو بذاری صدای خروجی میتونی کم و زیاد کنی...

چهارشنبه 17 مهر1392 - 5:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

fabienmartin نوشته است:
اگر میخوای صدای دستگاهت تحت کنترلت باشه میتونی یک ولوم بین 5 تا 10 کیلو با یکی از خطوط بلندگو بذاری صدای خروجی میتونی کم و زیاد کنی...

باسلام
دوست عزیز منظور من از بالا رفتن صدا، صدای آستانه بود که بعد ازتنظیم روی تق تق به مرور در عرض چند دقیقه تندتر میشه وباید دوباره اونو با ولوم کم کنم.

چهارشنبه 17 مهر1392 - 6:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 نوشته است:
roshik نوشته است:

باسلام
البته من در الکترونیک زیاد سررشته تخصصی ندارم.
ولتاژ خروجی 709 بالا میره بطوریکه وقتی باپتانسیومتر روی صفر تنظیمش میکنم بعد از چند دقیقه تا 0.25ولت بالا میره.درضمن اون پتانسیومتر را از نوع مولتی ترن استفاده کردم و اینبار تونستم ولتاژخروجی 709را به صفر و حتی پایین تر (منفی)هم برسونم.
راستی یه 3055 تهیه کردم که بجای ترانزیستور tip31قرار بدهم،حالا باتعویض این ترانزیستور،اون ترانزیستوری که گفتید باید بجای bc214استفاده بشه چیه تا اون هم تعویض کنم؟
باتشکر

قبلازهرکاری یکی ازپایه های مقاومت R19روازمدارجداکن ودرهمین حالت ولتاژخروجی709روچک کن اگه مثل قبل تغییرات داره برومرحله بعد
ولتاژهمه پایه های 709 روقبل ازتغییروبعدازتغییراندازه بگیرخصوصاپایه های 2و7 و4ضمنابهتره قبل ازهرچیز709روعوض کنی تاازاون مطمئن باشی
بجایBC214 هم بهتره ازBC327استفاده کنی

چهارشنبه 17 مهر1392 - 8:49pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 , 75 ... 127  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 313 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure