نویسنده |
پیغام |
معین
کاربر حرفه ای
|
با هم بیایم ..دعا کنیم ..خدامونو صدا کنیم ..که اسمون نباره ..تو فرصتی دوباره ..حمزه بارو بیاره...حمزه بارو بیاره
|
سه شنبه 16 مهر1392 - 11:57am |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
سه شنبه 16 مهر1392 - 12:02pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 16 مهر1392 - 12:04pm |
|
|
kurosh
کاربر حرفه ای
|
درود بر همه دوستان دستگاه من هم رسید از اقا مجتبی و مهندس حمید بسیار سپاسگذارم
|
سه شنبه 16 مهر1392 - 12:11pm |
|
|
tm 808
کاربر فعال
|
سلام یک سوال فنی داشتم؛ یکی از اساتید میتونه یک کلیت از تکنولوژی و منطق فنی اینجور ردیابها توضیح کوچکی به من بده؟ یک مقداری کنجکاوم که کلا اساس کارش چطور هستش..... شدیدا هم مشتاق خریداریش هستم و فعلا میخوام تحقیق کنم پیشاپیش تشکر میکنم
|
سه شنبه 16 مهر1392 - 3:02pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
استادمجتبي ميخاستم بپرسم كه قبلادوستاني روفرستاده بودين كه با35فركانس دستي بگيرندسره جاهايه 100درصداون به كجاهارسيد؟ممنون.
|
سه شنبه 16 مهر1392 - 3:09pm |
|
|
kamal857
کاربر حرفه ای
|
دوستان ردیاب من هم رسید تو اولین تست توی خونه که خوب جواب داده . انصافا با ردیابهایی که قبلا داشتم خیلی فرق می کنه. کارش خیلی بهتره.یه قطعه مسی رو چند بار و در چند تست کاملا درست ردیابی کردم.
مهندسان عزیز خسته نباشید.واقعا پولی که می گیرید حلاله ،نوش جونتون باشه.
|
سه شنبه 16 مهر1392 - 4:38pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
با سلام خدمت تمام بچه ها و خسته نباشید به تمام اعضای زحمت کش این سایت که با پشتکار و تلاش و زحمت بسیار از اقا حمید تا اقا مجتبی و کسانی که بی وقفه تلاش در ساخت این ردیاب داشتن صمیمانه تشکر و قدر دانی میکنیم به امید ان روز که بچه های انجمن به ارزوهای رنگیشون برسن.یا حق
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
سه شنبه 16 مهر1392 - 6:16pm |
|
|
dj_remix
استادیار
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:22pm پست: 248 محل اقامت: ایران
|
amir6m نوشته است: آقا مژددددددددددددددددددددددددددددددددده بدین همین روز اولی شکار کردم آقا مجتبی و آقا حمید به خدا نابغه ایین حرف ندارین کارتون درسته واقعا که اسم ردیاب فوق حرفه ایی برازندشه اگه یادتون باشه توی قسمت 22 گفته بودم که به یکی 2 جا را که با 22 زده بودم مشکوک بود و بهشون امید داشتم ، امروز به محض اینکه 35 به دستم رسید بکش چسبیدم به قلق گیری و سر شب گفتم که برم همونجا که 22 گرفته بود را دوباره بزنم ببینم چه خبره (با همون دوستای قبلیم)، اولین جا را روی 2.5 گرم حذف کرد ولی جای دوم را دوباره از همون قسمت که با 22 را روشن کرده بودم 35 را روشن کردم که مجددا منو همون سمت کشوند (حدود 300 متر) وووو....... شاید دردسر بشه واسم ولی نتونستم حسم را ابراز نکنم و اعتراف نکنم که این ردیاب دروغ نمیگه اینم اولین شکار من با این ردیاب توی تقریبا 80 سانتی ، مفرغ ، ترازو ندارم خونه که وزن دقیقش را بگم ولی ردیاب تا 1.2 روش جواب میداد شرمنده هر کار کردم نتونستم توی انجمن آپ کنم پسورد : felezjoo
دانلود : http://www.rodfile.com/aumodex8fk13 بنده هم تبریک عرض میکنم خدمتتون واقعا تبریک می گم به استاد مجتبی و مهندس حمید عزیز برای ساخت این ردیاب و ردیابی خوب شما و همچنین از استاد حمزه و کانی عزیز در مورد زحماتی که برا روشهای صحیح اپراتوری میکشن
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت
|
سه شنبه 16 مهر1392 - 7:50pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
ali7777 نوشته است: استادمجتبي ميخاستم بپرسم كه قبلادوستاني روفرستاده بودين كه با35فركانس دستي بگيرندسره جاهايه 100درصداون به كجاهارسيد؟ممنون. علی اقا اول قرار بود این کار انجام بشه اما مشورتی که با اقاحمید داشتم به این نتیجه رسیدیم اول همه دستگاهها رو بگیرن و همه برن دنبال فرکانس دفینه و این کار هم زمانبره کار یک روز و دو روز نیست کار دستجمعی بعد نمیتونستیم فرکانسی که این دوستان میگیرن رو تایید کنیم باید حفاری انجام بشه و این فرکانسهای دفینه چندین نفر از قسمتهای مختلف کشور تست کنن و تایید کنند بعد اعلام کنیم برای همین فرکانسی که تایید نهایی نشده نمیتونیم داخل میکرو قرار بدیم . نهایت فرکانس رو دستی میدیم به دستگاه که مثل الان عالی عمل میکنه فعلا این مرحله مهم نیست باید همه بگیرین تست کنند و اموزش کامل ببینن بعد هرکی دوست داره بره دنبال فرکانس دفینه و اگر مطمئن شد اعلام میکنه تو تاپیک مخصوص
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
سه شنبه 16 مهر1392 - 11:37pm |
|
|
|