مهرداد مینلب نوشته است:
سلام دوستان.حق با اقا تهم هستش.نمیشه بخدا.حتی اگر هدفتونم 1در1 متر باشه نمیشه سنسش کرد.من با لوپ 45 بیشتر از 2متر ازش چیزی ندیدم بخدا.بابا این دستگاه اینطوراهم که میگن نیستش.مال ما والله اصلی بود و تجربه هم داشتیمو قلقشم داشتیم نمیزد.صدای دهل ازدور خوش است.منطقه ما الانم دو سه نفر دارن.من ازشون پرسیدم اونها هم میگن امکان نداره بزنه.بابا تست بازش روی خاک با تنظیمات حرفه ای باندازه یه قد میگیره داداش.حالا خودتون تستش کنید ببینید.
سلام دوستان
منم هوس کردم چند خطی بنویسم
دوستان بنظر بنده امروزه تمام دستگاههایی که توی ایران داره بفروش میرسه تفاوت چندانی با هم ندارند و همه سر و ته یک کرباسند
اینکه شما بیاید اطمینان حاصل کنید که یه دستگاه حتما اون عمقی رو که میخوای برات بزنه و یا حداقل براساس اون تبلیغاتی که براش میشه باشه نیست
علتشم دوتا موضوعه:
1- بحث دفینه و دفینه یابی در ایران جرمه
2- ایران در حال حریمه و امکان ارتباط مستقیم با شرکتهای تولیدکنند نیست اینجا یعنی تعریف واسطه
حالا با این موضوعات متاسفانه راههای تقلب و کلاهبرداری باز میشه و خیلیها میرن به سمتش و هیچ کاریشم نمیشه کرد
من خودم یه دلتاپالس ساختم از روی فایل بهنام بخدا نتایجی نمیگم خیلی عالی ولی در حد خیلی از این دستگاههای شرکتی که تبلیغ میشه ازش گرفتم
خلاصه سرتونو درد نیارم اگه میخواید دستگاه بخرید خیلی مراقب باشید
گول تبلیغات الکی فروشنده ها رو نخرید چون این کار منبع درامدشونه و همچنین هیچ بقالی نمیگه ماستش بو نفتالین میده
در پایان بگم که بنده قصد تهمت و توهین به هیچ شخص خاصی رو ندارمو کلی این مطالب رو گفتم که بیشتر حواستون جمع باشه
یاحق