دستان نوشته است:
ببینید آقا aziz این آقا عزیزیانی که دوستی 10 ساله داره با شما یا همون باستانی و تو انجمن خودمون به نام آقای "پروشا" بود که من با چک کردن آی پی اونها فهمیدم که همه یکی هست!!
ایشون اومده بودن اوایل تاسیس انجمنشون به اصرار و منو به مدیر ارشد انجمن معرفی کردن و این در حالی بود من تا اون موقع خبر نداشتم که "باستانی، پروشا، عزیزیان" یکیه و وقتی بهش گفتم شد! البته آقا مجتبی در جریان مدیریت من بودن و وقتی من دستگاه fpl رو به یکی از کاربرا معرفی کردم چند روز بعد دیدم من پست(درجه) قبل رو ندارم و بهش پیام دادم که چرا این کارو کردی مگه من خودت التماس نکردی که بیا کمکم کن!؟ گفت اشتباه نرم افزاری بود و معذرت خواهی کرد و دوباره من پست قبلمو بهم داد، که من بهش گفتم نمیتونم به انجمنت برسم اگه بتونم مثل یه کاربر عادی شاید فعالیت کنم! اونم اومد رفیق 10 سالشون آقا aziz رو مدیر و جایگزین من کرد!!
نمیخوام قضاوت کنم ولی ببینید کی شیشه خورده!! به خدا نمیخواستم این حرفا رو بزنم ولی واقعا بعضیها شورشو در آوردن! همین آقا عزیز وقتی تازه دستگاه fpl ورژن اولیش اومده بود من که باهاش چت کردم گفت مجتبی بی خبر از من رفته دستگاه رو تست زده!! و با حالی که اصلا تا حالا دستگاه رو ندیده بود داشت ازش انتقاد میکرد،آقای reza ver با حالی که اصلا تخصصش ردیاب نیست و اصلا دستگاه رو نداشت هم کسی بودن که هم با من و دوستان دیگه صحبت و چت کرده بودن از دستگاه ندیده انتقاد میکرد و ... الانم میبینید تو انجمن عزیزیان دارن استعدادای خودشون رو شکوفا میکنن، پس معلومه قضیه از چه قرار هست! اصلا از دوستان یه نگاه به تعداد پستای آقا aziz بندازن با حالی که از اوایل هم اومده هنوز 120 پست داره!! به نظرتون از اینها چندتاش مفید بوده؟! که الان هم ببینید واقعا انجمن از لحاظ نقطه زنی که وظیفه آقایون بود ضعیف هست و کم کاری کردن، واقعا شما جای آقا مجتبی بودین ایشون رو مدیر میکردین!؟
به خدا این چیزا اصلا ارزش صحبت ندارن ايول دستان جان خوب زدي به هدف
همين كسي كه به اسم پروشا تو انجمن هستش از پستاش معلوم بود كه شيشه خورده داره حتي خود من در چند تا پست با ايشون بحثم شد اگه همون موقع ميدونستم كه پروشا همون عزيزيان كه پوستشو ميكندم تعارفوم ندارم با كسي
اينا شگرد كارشون اينجوريه كه ميان به اسم استاد چند تا پست مثلا پر محتوا ميزنن بعد چند وقت كه اعتمادا رو به خودشون جلب كردن شروع ميكنن به كاسبيشون
چطوري ؟
اينطوري كسي كه تو انجمن مياد و شناختي از همه نداره با توجه به پستا متوجه ميشه كه كي تو اين انجمن از چه چيزي بيشتر سر در مياره و يا تو چه زمينه ايي مثلا تبحر داره
بعد پيام خصوصيا شروع ميشه تو همين پيام خصوصيا خوب جلوه دادن خودشونو و به اصطلاح خاكي بودن خودشونو كلي نشون ميدن و در سر اخر هم بابت كاري كه ميخوان انجام بدن مبلغي رو طلب ميكنن و در مورد دستگاه و چيزاي ديگه هم كه سوال ميپرسي و اطلاعات ميخواي جوري صحبت ميكنن انگار دارن از سر دلسوزي برات كاري ميكنن و كلي منت سر ت ميزارن چرا ؟ چون كه اعتمادا رو جلب كردن
عزيزيان تو اگه معرفت داشتي دلت براي كسي ميسوخت نميومدي اطلاعاتي كه تو همين انجمن و انجمناي ديگه هم هستش و ارياي عزيز بصورت رايگان در اختيار عوام قرار دادن رو تو سي دي بريزي كلي هم تبليغات كني بعد بفروشي به ملت
اگه مردونگي اينه كه شماها خيلي مردين تازه دست هر چي مردم از پشت بستين
بايد درود گفت به اين مردونگي شما ها