mesbah نوشته است:
deepmax نوشته است:
دوستان سلام
یه خبر جدید در مورد دستگاهای دیپ فایندر
یکی از دوستانم که دستگاه td-max این شرکت رو داشت 2 شب قبل 27تا سکه در آورد از عمق 1.70
خدایی خدا خیلی بهش حال داد .من که وقتی دیدم دلم میخواست گریه کنم
آقا ردیاب رو دست همین دیپ فایندرها نیومده تنها ردیایه که من تا حالا چندتا چیز عملی ازش دیدم این یکی که آخر دیدم هم دیگه حجت تمام کرد
ایشالا قسمت ما هم بشه.
دوست عزیز تا بحال دیدی کسی با ردیابهای دیپ فایندر مخصوصاً طلا پیدا کنه؟سکه هایی که میگید طلا بوده یا غیر طلا؟ممنون از شما
سلام دوست عزیز
آره دیدم .همین سکه های آخری که خدمتتون عرض کردم 27تا سکه طلا توی یک قلک بوده.مفرق هم زیاد دیدم
در پاسخ دوست عزیزمون بنیامین باید عرض کنم که به احتمال زیاد منظور اون کسی که گفته کارگاه خانگی این بوده که فضای این مجموعه کوچیک بوده ولی کیفیت کارهای اونها خداییش خیلی بالاست.البته خدمتتون واسه اطلاع بیشتر عرض کنم که شرکتهایی مثل okm آلمان هم توی فضای خیلی کوچیکی مشغول فعالیت هستند اما برندی که ساختن یه برند بزرگ شده.تصورتون از شرکت okm یه سوله خیلی بزرگ نباشه یه فضای شاید 50*50 باشه.اما اومدن از همین فضا خودشون رو جهانی کردن.
شرکت دیپ فایندر هم تازه تاسیسه کار با فضایی که توش کار میکنن ندارم اما هم مارکش معتبره هم کیفت کاری دستگاهایی که میسازن خیلی خیلی بالاست.خیلی بالاتر از اون چیزی که فکرش رو بکنید.به نظر من چنین دستگاهایی که چند نفر تهیه کردن و واقعا ازش نتیجه گرفتن و خود من هم به چشم خودم دیدم ارزش هزینه کردن چه کار دارم با این که توی کارگاه خانگی ساخته شده یا توی یک سوله ی 10000متری.مهم کاراییه.
من که اگه قرار باشه دستگاهی رو واسه خودم تهیه کنم یا به دوستانم معرفی کنم محصول همین شرکته.
حالا چند روزی rd-pro پسر عموم دستمه باهاش کار میکنم و تست میکنم باز هم نتایج رو واسه شما میزارم .