انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:25am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 71 , 72 , 73 , 74 , 75 , 76 , 77 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

بچه هایی که این ردیابو گرفتن و دارن کارو با ردیاب شروع میکنن لطفا بیشتر نتیجه کارو تو انجمن بزارن که با شیوه و عملکرد دستگاه دوستان بیشتر اشنا شن و اگه جایی هم مشکوک بود و جای سوال بود برای این ردیاب اساتیط بتونن جواب بدن که انشاالله بچه ها حرفه ای تر بشن تا موقع کاوش نقاط ضعف و قوت این دستگاه بدستشون بیاد.

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

جمعه 19 مهر1392 - 5:14pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

اقا کوروش از شما هم ممنونیم که نتایج تست و کار با 35 رو تو پستاتون میزاری سوالت خوب بود که انشاالله دوستان جواب شما رو هم میدن

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

جمعه 19 مهر1392 - 5:18pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

kurosh نوشته است:
دوستان دستگاه در جاهایی که روی گلد، وزن زیادی را نشان میدهد و همچنین در همین حدود وزن برای سیلور هم ردیابی میکند، بنظر تشابه فرکانسی و یا ذرات و یا مواد معدنی وجود دارد!!!
بطور مثال برای تست در یک باغ انار که همه میدانیم فوق العاده از نظر ذرات قوی میباشد این مورد را تست انجام دادم و جالب بود در چندین نقطه گلد و سیلور با وزنهای بالای 20 ، 50 ، 150 کیلو ردیابی شد و در حدود همین اوزان سیلور هم در این نقاط قیچی شد!!! :-w @-)

كوروش جان تو اين جور جاها سعي كن از ولوم فاين استفاده كني.راستش چون تجربه كاري من تو اين ردياب كم هستش زياد نمي تونم كمكتون كنم ولي براي تشابه همين ولوم فاين مي تونه خيلي بهتون كمك كنه.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 19 مهر1392 - 5:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال

کورش جان مارو از ادامه تحقیقات محروم نکنید....طبق فرمایش استاد ولوم فاین رو هم بکار بگیرید ببینیم به کجا میرسه.....

جمعه 19 مهر1392 - 5:50pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
sulduz نوشته است:
سلام به همه دوستان عزیز
3 روز پیش گوشیم زنگ خورد نگاه کردم شماره استاد مجتبی بود که جای داداشم هستن همیشه راهنمام بودن و هستن با حرفای منطقیشون منو امید دادن و خیلی چیزا که املاشونو نمیتونم بنویسمازم ادرس خواشتن و گفتن که میخوان به قولشون عمل کنن ایشون قول داده بودن منو در اولویت تخفیف بزارن من یه دفه جا خوردم چون هیچ پولی واریز نکرده بودم گفتن نیازی به واریز پول نیست واین یه هدیه از طرف سایت فلز جو هستش خلاصه ادرس دادم و امروزم از پست بهم زنگ زدن که بسته اومده واستاز خوشحالی باور کنینبال در اوردم یه احساس غیر ققابل وصفی بهم دست داد النم که گرفتم دستم نیگاش میکنم هم قشنگ هست و همخوش تیپ خلاصهبیصبرانه منتظرم روز بشه تا بندازم گردنم و تمرینات فشرده رو شروع کنم من برای دومین بار کسی رو دیدم که به قولش وفا کرد که هردو تو این سایت بودن یکی آقا مهران و یکیم داداش مجتبی گل و این نشون میده انجمنمون از انسانای با مرام تشکیل شده از همه ممنونم مخصوصن آقا مجتبی که این همه لطف کردنانشالله همه داشته باشن و باهاش نتیجه بگیرن

امیدوارم سولدوز جان بتونی موفق بشی و همینطور از آقا مجتبی بخاطر لطف و بزرگواریشون تشکر میکنم و از این لطفهای آقا مجتبی به ما زیاد رسیده :ymhug:

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

جمعه 19 مهر1392 - 6:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سپاس از راهنمایی شما حمزه جان، حتما در تستهای بعدی این کارو خواهم کرد :)
و همچنین سپاس از نظر لطف دیگر دوستان، چشم به محض گرفتن نتایج جدید پیش کش خواهم کرد :)

جمعه 19 مهر1392 - 6:13pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوستان اين ردياب جديد امكانات خوبي داره ولي باز هم حرف اول رو اپراتور با مهارت و تجربه اش ميزنه.بخاطر انعطاف پزيري زياد اين ردياب اپراتور بايد خيلي دقت كنه و خيلي هم باهوش باشه.در كل سعي كنيد همه تست ها رو انجام بديد و با چند تست خودتون رو براي حفاري گول نزنيد.موفق باشيد.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 19 مهر1392 - 6:26pm

اقامجتبی فیلم این دستگاهونمیذارین؟؟؟

برام هیچ حسی شبیه تونیست،توپایان هرجستوجوی منی
تماشای توعین ارامشه،توزیباترین ارزوی منی...

جمعه 19 مهر1392 - 8:15pm
YIM
مدیر کل
مدیر کل

فعلا بخدا سرم بدجوری شلوغه باید سرقولم باشم و برای این کاربران محترم دستگاه بفرستم وقت کردم چشم .
حالا این استادیار ها هستند و حرفه ای هستند بذارین خوب قلقشو بگیرن صد درصد فیلم اموزشی هم میذارند و پیشاپیش ازشون ممنون هستیم . :ymhug:

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

جمعه 19 مهر1392 - 8:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

باسلام خدمت دوستان عزیز
من تنظیم دستگاهو بلد نیستم وقتی 23 فرکانس رو یکی یکی میزنم جلوی همش به جای اسمشون فقط مینویسهمتر و فرکانس 23هم قابل تنظیم نیست اونقد مزاهم داداش مجتبی شدم که روم نشد بهش زنگبزنم میدونم سرش شلوعه وخستهمیشه لطفا" راهنماییمکنین چهطور تنظیمشکنم عکسشو میزارم تا ببینید ممنون از همه
چرا مال من در تصاویری که در فروشگاه هست نیست لطفن کمکمکنین که تنظیمش کنم اینم لینگ اصلی عکسای فروشگاهه
viewtopic.php?f=17&t=931

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

جمعه 19 مهر1392 - 8:28pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 71 , 72 , 73 , 74 , 75 , 76 , 77 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 8 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure