انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 7:17am

پاسخ به موضوع  [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 74 , 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 ... 127  بعدی
 sand banks 150 metal detector 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان من این خازن 100n رو بین پایه های گیت و سورس گذاشتم مدار یک سره سوت میزد با پتانسیومتر و ولوم هم دیگه تغییر نمیکرد

یکشنبه 21 مهر1392 - 8:44am
کاربر فعال
کاربر فعال

آقا پویا یک زحمت میکشی ولتاژ بگیری از تمام پایه های آی سی 709 بدون فلز و با فلز بگذاری خصوصا ورودی . البته شرمنده پویا جان اگه زحمتی نیست.

یکشنبه 21 مهر1392 - 8:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 تبریک برای موفقیت در راه اندازی مدار

همیشه پیروز و سربلند باشی

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

یکشنبه 21 مهر1392 - 9:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
kooroshxfx نوشته است:
pouya83 تبریک برای موفقیت در راه اندازی مدار

همیشه پیروز و سربلند باشی

ممنون کوروش جان

یکشنبه 21 مهر1392 - 11:29am
کاربر فعال
کاربر فعال

پویا زحمتش و میکشی ؟؟؟؟

یکشنبه 21 مهر1392 - 5:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

2xboys نوشته است:
پویا زحمتش و میکشی ؟؟؟؟

باسلام
شرمنده دوست عزیز دیروز نتونستم،چون رفته بودم جایی،دستگاه دم دستم نبود،
امروز سعی میکنم ولتاژ رو بگیرم،گرچه قبلا هم این کار را انجام دادم ودر صفحات قبل هست ولی باز هم به روی چشم .
این را هم ذکر کنم که مدار ،همون مدار قبله با همون قطعات که عکسشو قبلا قرار دادم فقط یه مدت بخاطر سوت ممتد کشیدن اون ،سرکار موندم،وچون نتونستم اشکالشو پیدا کنم وفکر کردم شاید فیبر را تمیز درنیاوردم مجبور شدم دوباره از نو یه فیبر دیگه بزنم،که در نهایت فیبردوم هم مانند اولی شد و ایراد را پیدا نکردم،که با راهنمایی آقای روشیک در حین تستها بطور اتفاقی که داشتم فرکانس گیت tr4را میگرفتم،وقتی پراب مشکی رابه زمین مدار وقرمز را به گیت زدم صدا به تق تق تبدیل شد،این بود که ابتدا بین پایه سورس و گیت یه مقاومت و سپس اونو با یه خازن 100نانو عوض کردم ،الآن مدار داره بخوبی کار میکنه،علت این موارد اینه که قطعاتی که در بازار هست یه تعدادشون طبق استاندارد ساخته نشده،مثلا من از سه فروشگاه مختلف ،سه نوع. bc327 وbc337 خریدم که پایه هاشون باهم تفاوت داشت و اینو چک نکرده بودم وطبق روش معمول و عرف و همینطور ترتیب استاندارد پایه ها در اینترنت وصل میکردم و مدار کارنمیکرد،فقط یکیشون طبق استاندارد بود.اینه که ممکنه این خازنها که من بصورت اضافی در مدار بکار بردم در مدار شما اختلال ایجاد کنه اگه مدارت داره درست کار میکنه به اینا نیازی نیست.

یاعلی مدد

دوشنبه 22 مهر1392 - 9:31am
مدیر سایت
مدیر سایت

آفرین جناب پویا
مهندس آیگون هم به بنده گفته بود که تا یک جایی دوستان رو هدایت میکنه و بعد از اون رو دوست داره که خود دوستان تفکر کنن و بدست بیارن تا نتیجه کار براشون لذت بخش باشه و هم تجربه ای کسب کرده باشن که جاهای دیگه بدردشون بخوره ، به هرحال سپاس از همه عزیزانی که این مدار رو به سرانجام رسوندن ، مطمئناً طبق گفته های آیگون با بنده ایشون تونسته برد این دستگاه رو تا 3 الی 4 متر با لوپ 90 برسونه ولی کمی ناپایداری داشته که دیگه خبری ازشون ندارم . امیدوارم هرکجا هستن سلامت باشن چون بچۀ پاک و صادقی هستن ... یاعلی

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 22 مهر1392 - 10:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بجای R2،یه پتانسومتر100کیلو گذاشتم تابتونم فرکانس را تغییر بدهم و دقیق تنظیمش کنم.
فعلا وقت نکردم در زیر خاک تست کنم،باید یه چاله به عمق حداقل یک ونیم متر حفر کنم تا تستها را انجام بدهم،که نتایجشو حتما همینجا اعلام میکنم.

موفق باشید

دوشنبه 22 مهر1392 - 10:16am
مدیر سایت
مدیر سایت

pouya83 نوشته است:
بجای R2،یه پتانسومتر100کیلو گذاشتم تابتونم فرکانس را تغییر بدهم و دقیق تنظیمش کنم.
فعلا وقت نکردم در زیر خاک تست کنم،باید یه چاله به عمق حداقل یک ونیم متر حفر کنم تا تستها را انجام بدهم،که نتایجشو حتما همینجا اعلام میکنم.

موفق باشید

متشکریم جناب پویا اما حتماً از لوپ 90 دایره ای استفاده کنید برای عمق 1 متر به بالا ، برای تست حتماً از فلزات حجم دار استفاده کنید مثل کتری های برنجی یا رویی که گرد باشن یعنی از دورتادور حجم داشته باشن ، این سیستم باید به حاله مغناطیسی فلزات مدفون هم حساس باشه و دراین صورت اگر یک کتری آب برنجی یا رویی به اندازه 20 الی 25 سانتی رو که فلز جدید محسوب شده اگر در زیرخاک در 1 متری بزنه ، همین ابعاد فلز چندصد ساله رو باید تا 2 متر بزنه ، البته اپراتوری این فلزیاب قلقهایی داره که قرار بودجناب آیگون عزیز توضیح بدن که فعلا مفقود الاثر شدن ، امیدوارم پویا جان خودت به بهترین نتیجه در اپراتوری برسی و دوستان رو هم با خلوص نیت راهنمایی کنی برادر .. علی یارت @};- :-BD

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 22 مهر1392 - 11:12am
کاربر فعال
کاربر فعال

pouya83 نوشته است:
2xboys نوشته است:
پویا زحمتش و میکشی ؟؟؟؟

باسلام
شرمنده دوست عزیز دیروز نتونستم،چون رفته بودم جایی،دستگاه دم دستم نبود،
امروز سعی میکنم ولتاژ رو بگیرم،گرچه قبلا هم این کار را انجام دادم ودر صفحات قبل هست ولی باز هم به روی چشم .
این را هم ذکر کنم که مدار ،همون مدار قبله با همون قطعات که عکسشو قبلا قرار دادم فقط یه مدت بخاطر سوت ممتد کشیدن اون ،سرکار موندم،وچون نتونستم اشکالشو پیدا کنم وفکر کردم شاید فیبر را تمیز درنیاوردم مجبور شدم دوباره از نو یه فیبر دیگه بزنم،که در نهایت فیبردوم هم مانند اولی شد و ایراد را پیدا نکردم،که با راهنمایی آقای روشیک در حین تستها بطور اتفاقی که داشتم فرکانس گیت tr4را میگرفتم،وقتی پراب مشکی رابه زمین مدار وقرمز را به گیت زدم صدا به تق تق تبدیل شد،این بود که ابتدا بین پایه سورس و گیت یه مقاومت و سپس اونو با یه خازن 100نانو عوض کردم ،الآن مدار داره بخوبی کار میکنه،علت این موارد اینه که قطعاتی که در بازار هست یه تعدادشون طبق استاندارد ساخته نشده،مثلا من از سه فروشگاه مختلف ،سه نوع. bc327 وbc337 خریدم که پایه هاشون باهم تفاوت داشت و اینو چک نکرده بودم وطبق روش معمول و عرف و همینطور ترتیب استاندارد پایه ها در اینترنت وصل میکردم و مدار کارنمیکرد،فقط یکیشون طبق استاندارد بود.اینه که ممکنه این خازنها که من بصورت اضافی در مدار بکار بردم در مدار شما اختلال ایجاد کنه اگه مدارت داره درست کار میکنه به اینا نیازی نیست.

یاعلی مدد

مرسی داداش دمت گرم پس من منتظر می مونم.

دوشنبه 22 مهر1392 - 12:15pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 74 , 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 ... 127  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 590 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure