نویسنده |
پیغام |
مجتبی
مدیر کل
|
ariya نوشته است: ضمن سپاس ویک خسته نباشید جانانه به شما,دوبزرگوار ,باید بگم که واقعا ,همه جیز داره بصورت عالی وحساب شده پیش میره, مخصوصا, اینکه بدون هیج مشکلی , برد, این ردیاب هم درست شد خطاب به دوستان گرانقدر, تا جایی که من در جریان این مبحث قرار گرفتم,واین دوعزیز منودر جریان پیشرفت , کار گذاشته اند ,وبا توجه به تعهد, وحساس بودنشان نسبت به ردیاب ,و رضایت مشتری, من فکر نمیکنم که حتی احتیاج به ازمایش کردن ردیاب, توسط من باشه ,زیرا که خود این عزیزان از هر لحاظی استاد وخبره هستند پس گفته ها ویا ازمایشهای اونها میتونه ,کاملا جنبه حقیقی داشته باشه, نه تبلیغی ,واز طرفی جون این دوبزرگواردر جهت مسولیت ورضایت مشتری قدم برمیدارند, به طوری که تمام مراحل این پروژه, که میتونه , برای یک سازنده کاملا سری وخصوصی باشند,باهمه به اشتراک میذارند ,در حالی که اصلا لزومی به این موارد نیست, واگر هم به این طریق به جلو پیش میروند, به نطر اینجانب جسارتی مبنا بر کیفت کار وعلاقمندی بر یک محصول بی نظیر ورضایتمندی,مشتریان میباشد با این توجه بازم من در خدمت دوستان وکاربران هستم ومن این ردیاب روتست ونتیجه رو به حضورتون میرسانم خواهش میکنم استاد شما لطف دارین من دارم درستش میکنم تا دو روز دیگه ارسال میکنم
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
یکشنبه 1 اردیبهشت1392 - 11:30pm |
|
|
SALAR
استادیار
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 1:55am پست: 227 محل اقامت: آذربایجان دیاری
|
آقا مجتبی درود دستگاه رو به آقا اریا هنوز ارسال نکردی....چون فرمودی 2 روز امروز هم جمعه است...کماکان منتظر نهایی تست ها هستیم....
الم یعلم بان الله یری
|
جمعه 6 اردیبهشت1392 - 11:59am |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
SALAR نوشته است: آقا مجتبی درود دستگاه رو به آقا اریا هنوز ارسال نکردی....چون فرمودی 2 روز امروز هم جمعه است...کماکان منتظر نهایی تست ها هستیم.... درسته برام یه مشکلی پیش اومده بود نتونستم حتما شنبه صبح ارسال میکنم . میدونم همه منتظرند باید منو ببخشید
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
جمعه 6 اردیبهشت1392 - 2:06pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 6 اردیبهشت1392 - 5:30pm |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
اقا مجتبی کسی نگه از این انجمن گرفتیم از اون اسم سایتتون صمد اقام میفهمه:-):-):-)
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
جمعه 6 اردیبهشت1392 - 5:43pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام به همه دوستان آقا مجتبی خبر خوشحال کننده ای بود واقعا عالیه% امیدوارم همیشه موفق باشین% راستی ان شاا... سفارشا رو کی میفرستین مهندس عزیز ؟؟ یا علی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
جمعه 6 اردیبهشت1392 - 5:46pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون. بسیار عالی آقا مجتبی تمام مواردی که اقا مجتبی فرمودن درسته و طبق محاسبه باید همینطور جواب بده. این دستگاه دقت فرکانسی و شکل موج بینظری داره که به جرات میتونم بگم در دنیا شاید نباشه! به همین دلیل دقت نقطه زنی بسیار بالاست و خطا تا الان که ما ازش ندیدیم. در مورد قفل کردن روی هدف بصورت لحظه ای هم درسته و برای منم همین حالت رو داره. در مورد کم کردن ولوم و نحوه حذف ذرات و پیدا کردن نقطه اصلی هم دقیقا به همین صورت هست. نکته ای که وجود داره حساسیت فوق العاده بیشتر این ردیاب به خود فلز هست! یعنی اگر سالها هم زیر خاک بوده باشه باز هم خود فلز رو قوی تر از یونهای اطرافش میزنه. بنابراین با کم کردن ولوم در واقع نقاط زوایای 45 درجه تقریبا حذف میشن و فقط نقطه اصلی رو نشون میده! پس میشه تا حدود زیادی با اطمینان گفت در مورد این ردیاب ما با زوایای 45 درجه زیاد کاری نداریم و نیاز به محاسبات شمال و جنوب و این حرفا نیست!!! بنظر من با اینکه جواب گرفتن با یک ردیاب بدون نقطه زن جدا بسیار مشکل و بعید بنظر میرسه ولی این ردیاب یکی از تنها دستگاههایی هست که میشه بهش اعتماد خوبی کرد و حتی بدون نقطه زن هم ریسک حفاری رو به جون خرید! تنها مساله ای که باقی موند کماکان مساله برد هست. اینجا ظاهرا در حالت بیسیم 200 متر جواب داده که از تستهای قبلی خیلی بهتر بوده و در این صورت در حالت باسیم ممکنه برد در حد 2 کیلومتر هم باشه. در هر صورت ایشالا به کمک استاد آریای عزیز تستهای بیشتری صورت بگیره تا مجهولات این قضیه هم برای ما بصورت دقیق تری مشخص بشه.
|
جمعه 6 اردیبهشت1392 - 5:50pm |
|
|
zixelll
کاربر فعال
|
سلام مجتبی جان خسته نباشی داداش دستت درد نکنه خیلی عالی و قشنگ شده آ فرین تبریک میگم من مطمعن هستم که عالی هم کار میکنه
|
جمعه 6 اردیبهشت1392 - 6:01pm |
|
|
جاوید
استاد
|
سلام اقا مجتبی و اقا حمید خسته نباشید اقا مجتبی از اونجایی که ادرس سایت را روی ردیاب زدی هر که را گرفتند اون بدبخت را که با بار میبرند ولی بعدش سایت را با تمام کاربران و رئیس و معاون با هم می برن تا اب خنک بخورند در ضمن برای اون پاسگاه هم که گفتی اگه اونجا هست و مزاحمه یه فکری کردم کافی یه چوپان را ببینی و برود همونجا و قبلا از حفاری یک ماهی گله اش را همونجا بخوابونه بعد که عادی شد یه شب چال بکنن و جنس دربیارن و یه چیزی به چوپان هم بدند که دیگه گله را همونجا ول کنه و فردا سر از انتالیای ترکبه در بیاره
|
جمعه 6 اردیبهشت1392 - 6:26pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
bina نوشته است: سلام به همه دوستان آقا مجتبی خبر خوشحال کننده ای بود واقعا عالیه% امیدوارم همیشه موفق باشین% راستی ان شاا... سفارشا رو کی میفرستین مهندس عزیز ؟؟ یا علی مدد ایشاالله شنبه که برای اقا اریا میفرستم تا حالا هم درگیر این تستها و ردیف کردن طرح روی جعبه و دقیق بودن این درجات ولوم بودم . بعد از دوسه روز که اقا اریا جواب مثبت دادند شروع میکنم برای فرستادن سفارشات ایشاالله تا اخر این هفته که داره میاد دستگاه بدست اونهایی که سفارش دادند به اولویت نوبت میفرستم بیشتر میبینین من یه مقدار معطل میکنم برای اینکه بتونم سری به سری بفرستم چون نمیتونم که هی برم اداره پست یا باربری تابلو بشم برای یک دستگاه مثلا سری اول رو تا اخر این هفته میفرستم هرکی هم که میخواد زودتر سفارش بده یکدفعه بفرستم بقیه هم باید صبر کنن برای سری دوم که میشه اخر هفته بعد از اون حالا بستگی به سفارش داره
|
جمعه 6 اردیبهشت1392 - 6:33pm |
|
|
|