سلام به همه دوستان
من امروز تونستم چند بار با این دستگاه نمونه گیری بکنم که در اون چند روش رو که یه مهندس ژئو فیزیک بهم یاد داده بود همشونو امتحان کردم البته هنوز نتونستم تصویر سازی بکنم ولی فکر میکنم از این روش عداد هم میشه به نتایجی رسید
روش کار به این صورته که
اول جایی رو که میخاین کاوش بکنین باید به صورت خانه های شطرنج در بیارین که اندازه هر خانه یک متر مربع باشه
پراپهای گیرنده رو در دو گوشه مربع اولی میکارین و مقاومت رو اندازه میگیرین یا در جایی یاداشت میکنین
بعد پراپهای گیرنده در همان جای اولی ثابت میمونه ولی پراپهای فرستنده رو به گوشه های مربع دومی میکارین بهد دوباره اندازه مقاومت رو یاداشت مکنین
بعد دوباره پراپهای گیرنده در همان جای اول ثابت میمونه ولی باز پراپهای فرستنده رو به گوشه های مربع سومی میکارین دوباره اندازه رو یاداشت میکنین بعد از ردیف اول ردیف دوم رو هم به این صورت انجام میدین فقط به یاد داشته باشین که پراپهای گیرنده در هر ردیف در دو گوشه مربع اولی ثابت میمونه و پراپهای فرستنده در گوشه های مربعهای بعدی کاشته میشه
در تستی که من انجام دادم یه در بشکه 200 لیتری که برش خورده شده بود و تقریبا به قطر فکر کنم 70---80 سانت میشد رو در ارتفاع یک متری دفن کردم ( البته این کار تقریبا 2 هفته پیش انجام شده بود ) واز اونمونه برداری کردم که اعدادرو در زیر براتون میزارم
مربع اول جای خالی A=436 B=400 L=493 H=454
مربع دوم جای خالی
A=621 B=503 L=450 H=431
مربع سوم جای که در بشکه دفن شده بود
A=731 B=618 L=435 H=423
مربع چهارم جای خالی
A=578 B=472 L=455 H=441
مربع پنجم جای خالی A=494 B=385 L=474 H=462
اگر توجه کنین متوجه میشین که وقتی نزدیک فلز شده اعداد A--B کم کم افزایش داشتن و وقتی رو فلز رسیده دیگه اعداد خیلی بیشتر شده و وقتی دوباره از روی هدف رد شده دو باره اعداد کم شده
من چندین تست به روشهای مختلف انجام دادم که فقط در این روش اعداد کم و زیاد شدن حتی یه بار پراپهای فرستنده رو ثابت کردم و فقط جای پراپهای گیرنده رو تعویض کردم که نتیجه مطلوبی نداشت
پراپهای گیرنده همون دو تا سیم هستش که از ای سی 4 بیرون اومده
پراپهای فرستنده همون دوتا سیمی هستش که یکی از کلید سلکتور بیرون اموده ویکی به منفی مدار وصله
ایشالا نتایج تستهای بعدی رو هم که میخام از یه فضای خالی استفاده کنم رو براتون میزارم
به امید پیروزی همه